BURSA TURLARI -1- Uluabat Gölü-Gölyazı Köyü-Trilye-Mudanya-Cumalıkızık 2017 Tur Programı

   BURSA TURLARI  

5* ALMİRA THERMAL&SPA  OTEL'de Y.P.

(5* Otel ve Termal Keyfi...)

ULUABAT GÖLÜ-GÖLYAZI KÖYÜ-TRİLYE-MUDANYA-BURSA-CUMALIKIZIK ve BURSA GEZİSİ PROGRAMA DAHİL...

  

23-24 Eylül/ 7-8 Ekim /21-22 Ekim / 28-29 Ekim /11-12 Kasım /25-26 Kasım  /    2-3 Aralık   /  16-17 Aralık   (2 GÜN-1 GECE)

 

    KAÇIRILMAZ FIRSAT!!! 249 TL  

  

Kalkış Yerleri: Sabah Saat: 06:00’da ÜÇKUYULAR [Opet Benzin İstasyonu Önünden] , Saat: 06:15 KONAK [Sabancı Kültür Merkezi Önünden], Saat:06:35’da LOZAN MEYDANI [Fuar Kapısı Önünden], Saat: 06:50’de KARŞIYAKA [Anıt, Yunuslar], Saat:06:55’de BOSTANLI VAPUR İSKELESİ’nden(İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü) Saat:07:00’de KARŞIYAKA MAVİŞEHİR EGEPARK 07:20 BORNOVA KAMPÜS ÖNÜ
PROGRAM
1 Gün:

Sabah Saat: 06:00’da ÜÇKUYULAR [Opet Benzin İstasyonu Önünden] , Saat: 06:15 KONAK [Sabancı Kültür Merkezi Önünden], Saat:06:35’da LOZAN MEYDANI [Fuar Kapısı Önünden], Saat: 06:50’de KARŞIYAKA [Anıt, Yunuslar], Saat:06:55’de BOSTANLI VAPUR İSKELESİ’nden(İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü) Saat:07:00’de  KARŞIYAKA MAVİŞEHİR EGEPARK 07:20 BORNOVA KAMPÜS ÖNÜ’nden siz değerli misafirlerimizi alarak, yolda alacağımız (ekstra) kahvaltının ardından, TRİLYE’ye hareket ediyoruz. Masalımsı güzelliği, tertemiz havası ve zeytinleriyle akıllarda yer eden Trilye’ye (günümüzde Zeytinbağı ) varıyor ara sokaklarında yürüyüşümüze başlıyoruz. Fatih Camii, Eski Rum evleri, Ruhban Okulu’nu da gördükten sonra Trilye’nin doyumsuz havasını son defa içimize soluyarak bu şirin köyden ayrılıyoruz. Sonrasında, Türk-Yunan Savaşı’nın son bulduğu MUDANYA ANLAŞMASI ile adı özleşleşen MUDANYA’ya geliyor ve MUDANYA MÜTAREKE EVİ’ni geziyoruz. Mudanya’da restore edilen tarihi binaları panoramik olarak gördükten sonra, 19.yy Osmanlı konaklarını görüp, sahilde yürüyüş ve fotograf çekimi için mola veriyoruz. Buradan, Osmanlı İmparatorluğu'na başkentlik yapmış, evliyalar ve türbeler şehri BURSA'ya varıyoruz. 5* ALMİRA THERMAL&SPA Otelimize yerleşiyoruz. Otelin aktivitelerinden, termal sularından faydalanıyoruz.  Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

 



2 Gün:

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından, ULUCAMİİ, YEŞİL CAMİİ, YEŞİL TÜRBE, ORHAN GAZİ, OSMAN GAZİ ve TÜRBESİ’ni ziyaret ederek, tarihi KOZAHAN'ı (İpekçiler Çarşısı) geziyoruz. BURSA’nın meşhur İskender kebap’ından öğle yemeğimizi aldıktan sonra, Uludağ eteklerindeki meşhur Kızık Köylerinden biri olan CUMALIKIZIK Köyü’ ne doğru turumuza devam ediyoruz. CUMALIKIZIK, Osmanlı kır mimarisinin örneklerini Türkiye’de en iyi yaşatan köydür. Köyün en büyük özelliği ve güzelliği tarihi evleridir. Sokaklarında hayranlıkla gezerken birçok çeşme, ahşap bezemeli camii, kubbeli bir hamam göreceksiniz. Tarihi evleri gördükten sonra, köy içinde serbest zaman veriyoruz. Köylü hanımlardan yöresel ürünler alma imkanına sahip olacaksınız..Dönüş güzergahımızda, ULUABAT GÖLÜ, GÖLYAZI KÖYÜ’ne uğruyoruz. GÖLYAZI KÖYÜ, ULUBAT GÖLÜ kenarında göz kamaştıran bir balıkçı köyü. Kıyıya bir köprü ile bağlı durumda olan, sit alanı olarak kabul edilmiş kasabada verilecek serbest zamanda, gölün kenarında balık ağlarını ve kerevit sepetlerini onaran balıkçıları görebilirsiniz.. Köy meydanında bulunan 740 yıllık çınarın altında akşam çaylarımızı içip, Arnavut kaldırımlı dar sokaklarından ilerleyerek, tarihi kent duvarları arasında keyifli yürüyüşler yapıyoruz. Köyde nereye baksanız bir fotograf karesi sizi bekliyor. Bu etkileyici ortamda geçireceğimiz güzel saatlerden sonra, SUSURLUK-BALIKESİR üzerinden, akşam saatlerinde İZMİR’e ulaşıyoruz. Bir başka ACADEMİC TOUR organizasyonunda görüşmek dileği ile vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • KONAK (Sabancı Kültür Merkezi) (06:15)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (06:52)
  • KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) (06:55)
  • BORNOVA (Osman Kibar Meydanı-Kampüs Girişi) (07:20)
Notlar
» Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.
» Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda  ve oteller’de değişiklik yapma hakkına sahiptir.
» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.
» Turlarda müze ve ören yeri girişleri için MÜZEKART alarak giriş ücretleri masraflarınızı en aza indirebilirsiniz.
» Turlarımız talepler doğrultusunda 27 veya 46 kişilik araçlarla gerçekleştirilir.Yolcu turu satın alırken, bu şart kabul edilmiş sayılır.
»Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOUR’da saklıdır.Turun iptali durumunda ACADEMİC TOUR iptali bizzat bildirmek zorundadır. 

İptal Şartları
https://www.academic-tour.com/tur112-bursa-turu-uluabat-golu-trilye-mudanya-cumalikizik-turu
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 29.03.2024 08:29 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.