Sömestre ve Kış Sezonu PAMUKKALE BULDAN TURU 2017 Tur Programı

    PAMUKKALE BULDAN TURU    

5* LYCUS RİVER THERMAL OTEL Y.P. KONAKLAMA

OTELDE CANLI MÜZİK EĞLENCE

27-28 Ocak  ( 2 Gün - 1 Gece ) 

Diğer PAMUKKALE-BULDAN TURLARI için Lütfen burayı tıklayınız ...

    Şok Fiyat!!!  KAÇIRILMAZ FIRSAT!!! 209 TL   

 

Kalkış Yerleri: Saat 07:00 KARŞIYAKA (Bostanlı İskele Önü), 07:05 KARŞIYAKA (Yunuslar, Anıt), 07:25’de LOZAN (Atatürk Lisesi Önü), 07:40’de KONAK (Sabancı Kültür Merkezi Önü), 07:55’de ÜÇYOL (Şehirlerarası Otobüs Ofisleri, Önünden) siz değerli konuklarımızı alarak yolculuğumuza başlıyoruz.
PROGRAM
1 Gün:

Saat 07:00 KARŞIYAKA (Bostanlı İskele Önü), 07:05 KARŞIYAKA (Yunuslar, Anıt),  07:25’de LOZAN (Atatürk Lisesi Önü), 07:40’de KONAK (Sabancı Kültür Merkezi Önü), 07:55’de ÜÇYOL (Şehirlerarası Otobüs Ofisleri, Önünden) siz değerli konuklarımızı alarak yolculuğumuza başlıyoruz. Sabah kahvaltısını uygun bir yerde (ekstra) aldıktan sonra, yol güzergâhımızda BULDAN’ a uğruyoruz. Ünlü Buldan bezleri alışverişi yapmak üzere, serbest zaman veriyoruz. Öğle yemeğimizi de burada alarak, PAMUKKALE’ ye varıyoruz. KARAHAYIT’ ta ki 5* LYCUS RİVER TERMAL HOTEL’ imize giriş yapıyoruz. Akşam yemeğine kadar otelin aktivitelerinden faydalanıp, termal keyfini çıkarıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün:

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından, bir süre daha termal sulardan faydalandıktan sonra,  öğleye doğru otelden ayrılıyoruz. KARAHAYIT, KIRMIZI SU’ yu görüyoruz ve PAMUKKALE’ nin doğal güzelliklerini keşfe gidiyoruz. TRAVERTENLER, HİEROPOLİS ANTİK KENTİ, AMFİ TİYATRO, ORTAÇAĞ KALESİ ve MÜZE’ yi geziyoruz. Öğle saatlerinden sonra, NAZİLLİ’ nin meşhur pidesinden tadarak, İZMİR’ e doğru geri dönüş yolculuğumuza başlıyor, akşam saatlerinde, İZMİR’ e ulaşıyoruz. Başka bir ACADEMİC TOUR organizasyonunda beraber olmak dileği ile siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) (07:00)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (07:05)
  • KONAK (Sabancı Kültür Merkezi) (07:40)
  • ÜÇYOL (07:50)
Notlar

» Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.
» Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda  ve oteller’de değişiklik yapma hakkına sahiptir.
» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.
» Turlarda müze ve ören yeri girişleri için MÜZEKART alarak giriş ücretleri masraflarınızı en aza indirebilirsiniz.
» Turlarımız talepler doğrultusunda 27 veya 46 kişilik araçlarla gerçekleştirilir.Yolcu turu satın alırken, bu şart kabul edilmiş sayılır.
»Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOUR’ da saklıdır.Turun iptali durumunda ACADEMİC TOUR iptali bizzat bildirmek zorundadır.


İptal Şartları
https://www.academic-tour.com/somestre-kis-sezonu-pamukkale-buldan-turu
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 23.04.2024 21:27 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.