3-LİKYA TURLARI 4* LYKIA RESORT GÖCEK KONAKLAMALI (Sezon Boyunca) Tur Programı

 

3-LİKYA TURLARI (Sezon Boyunca)

 

4* LYKIA RESORT GÖCEK OTEL Y.P.

  

DALYAN TEKNE TURU-GÖCEK KONAKLAMA VE GÖCEKTE TEKNE TURU-
İNLİCE PLAJI DENİZ KEYFİ-KÖYCEĞİZ

  
1 TUR:16-18  Haziran  325 TL       2 TUR:14-16 Temmuz  349 TL     3 TUR:28-30 Temmuz  349 TL 

4 TUR:11-13 Ağustos  349 TL        5 TUR: 15-17 Eylül 325 TL  

6 TUR:6-8 Ekim  325 TL      7 TUR: 27-29 Ekim  325 TL       (3 Gün-2 Gece)

 

Yemyeşil bir bahçe alanının içinde ve yüzme havuzlu  otelimizde,  İnlice Plajında deniz keyfi, ayrıca Tekne Turları ve Geziler  ile keyifli bir  hafta sonu tatili sizleri bekliyor!!!            

 

Kalkış Yerleri: Sabah saat 06:45 de KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) 06:50 KARŞIYAKA (Yunuslar, Anıt), 07:10’da LOZAN (Atatürk Lisesi Önü), 07:25 KONAK (Sabancı Kültür Merkezi Önü), 07:40 ÜÇYOL’dan (Şehirlerarası Otobüs Ofisleri Önü)
PROGRAM
1 Gün:

Sabah saat 06:45 de KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) 06:50 KARŞIYAKA (Yunuslar, Anıt), 07:10’da LOZAN (Atatürk Lisesi Önü), 07:25 KONAK (Sabancı Kültür Merkezi Önü), 07:40 ÜÇYOL’dan (Şehirlerarası Otobüs Ofisleri Önü) siz değerli konuklarımızı alarak, turumuza başlıyoruz. Uygun bir yerde sabah kahvaltımızı alıp, (extra) AYDIN otobanından, ÇİNE  baraj gölünü görerek  DALYAN’a hareket ediyoruz. Öğle yemeği sonrası, arzu eden konuklarımızla DALYAN TEKNE TURU’na çıkıyoruz. Sazlıkların arasından bol bol fotograf çekimi yapacağımız TEKNE TURU’nda,  Caunos Kral Mezarlarını, dünyaca ünlü Caretta - Caretta Kaplumbağalarının üreme yeri olan Mavi Bayrak Ödüllü İztuzu Plajını geziyoruz ve arzu edenlerle yüzme molaları veriyoruz. Daha sonra GÖCEK’e hareket ediyoruz ve 4* LYKIA RESORT GÖCEK OTEL’imize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün:

Otelimizde alacağımız  geç kahvaltının ardından, arzu edenlerle (gelmek istemeyenler otelin keyfini sürebilirler yada otele çok yakın olan plaja gidebilirler) GÖCEK tekne turuna katılıyoruz. Yat limanından, tam gün yemekli muhteşem bir TEKNE TURU’na çıkıyoruz. Tekne turunda,  birbirinden güzel koyları gezerek, isteyenlerle turkuaz mavisi denizde yüzme molaları veriyoruz. Keyfine doyamıyacağınız bu tekne turunun ardından,  Göcek merkezde kısa bir gezinti molası veriyoruz. Akşamüzeri tekrar otelimize dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



3 Gün:

Otelimizde alacağımız  kahvaltının ardından, isteyen konuklarımızla, otelimize çok yakın olan İNLİCE PLAJI’na aracımızla gidiyoruz. Meltemi, yumuşacık kumu, harika kekik kokuları içinde yüzme molası veriyoruz. Bu keyifli yüzme molası sonrasında, tekrar otelimize geçerek, valizlerimizi toplayıp otelimizden ayrılıyoruz. KÖYCEĞİZ’e doğru hareket ediyoruz. Mis gibi kokan narenciye bahçeleri, köy evleri, yeşilin gölgesindeki durgun gölü, gölün çevresindeki sazlıklar, mordan maviye doğru renk değiştiren dağları ile göz kamaştıran KÖYCEĞİZ’de yürüyüşlerimizi tamamlıyarak, geri dönüşe geçiyoruz. Yolda alacağımız uygun molalarla, akşam saatlerin de İZMİR’e varıyoruz ve bir başka ACADEMİC TOUR seyahatinde buluşmak üzere vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) (06:45)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (06:50)
  • KONAK (Sabancı Kültür Merkezi) (07:25)
  • ÜÇYOL (07:40)
Notlar

» Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.
» Academic Tour  ve Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda  ve oteller’de değişiklik yapma hakkına sahiptir.
» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.
» Turlarımız talepler doğrultusunda 27 veya 46 kişilik araçlarla gerçekleştirilir.Yolcu turu satın alırken, bu şart kabul edilmiş sayılır.
» Tur programı ACADEMİC TOUR. Kayıt formu maddeleri bir bütündür.
»Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOUR’da saklıdır.


İptal Şartları
https://www.academic-tour.com/tur-351-3-likya-turlari-4*-lykia-resort-gocek-konaklamali-sezon-boyunca.html
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 20.04.2024 08:40 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.