BATI KARADENİZ TURLARI Klasik Program (Sezon Boyunca 1 Gece Konaklamalı) Tur Programı

 KLASİK PROGRAM 

 BATI KARADENİZ TURLARI 

1 Gece Zonguldak’ta  4* EMİRGAN OTEL’de  Y.P. Konaklama

Doğa ile baş başa, harika bir hafta sonu tatili sizleri bekliyor

Bolu, Abant Gölü, Gerede, Karabük, Safranbolu, Amasra,
Bartın, Zonguldak, Devrek Mengen, Yedigöller, Düzce

1 TUR: 25-27 Mart   2 TUR: 8-10 Nisan 3 TUR: 15-17 Nisan  4 TUR: 22-24 Nisan 
5 TUR: 6-8 Mayıs  6 TUR: 13-15 Mayıs  7 TUR: 20-22 Mayıs 8 TUR: 27-29 Mayıs 
9 TUR: 3-5 Haziran 10 TUR: 10-12 Haziran   11 TUR: 17-19 Haziran  12 TUR: 24-26 Haziran   
13 TUR: 1-3  Temmuz 14 TUR: 22-24 Temmuz 15 TUR: 5-7  Ağustos  16 TUR: 19-21 Ağustos  
17 TUR: 2-4 Eylül  18 TUR: 16-18 Eylül 19 TUR:23-25 Eylül  20 TUR:30 Eylül-2 Ekim   
21 TUR:7-9 Ekim  22 TUR: 14-16 Ekim 23 TUR:21-23 Ekim 24 TUR:4-6 Kasım  
25 TUR:11-13 Kasım  26 TUR:18-20 Kasım  27 TUR:2-4 Aralık  

(  Gezi Süresi 2 Gün-2 Gece/ Otel Konaklaması 1 Gece)

    ERKEN REZERVASYON KAMPANYASINI KAÇIRMAYIN !!!  

Kalkış Yerleri: Akşam saat 19:40 ÜÇKUYULAR (F.Altay- Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü),19:50 HATAY İnönü Cad.(Susuzdede Parkı-Hatay İstikametindeki Durak),20:00 ÜÇYOL (Ziraat Bank. Önü),20:10 ALSANCAK (Lozan Fuar Kapısı Önü),20:20 BAYRAKLI ÜST GEÇİT (Otobüs Durağı),20:30 KARŞIYAKA (Anıt-Yunuslar), 20:40 KARŞIYAKA Bostanlı İskele (İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü) 20:45 KARŞIYAKA-MAVİBAHÇE AVM Karşısı,21:00 BORNOVA (Ege Üni. Hastane Önü) 21:05 BORNOVA (Osman Kibar Meydanı Kampüs Önü)
PROGRAM
1 Gün:

AKŞAM:

Akşam saat 19:40 ÜÇKUYULAR (Fahrettin Altay- Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü), 19:50 HATAY İnönü Caddesi (Susuzdede Parkı-Hatay İstikametindeki Durak),  20:00 ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü),  20:10 ALSANCAK (Lozan Fuar Kapısı Önü),  20:20  BAYRAKLI ÜST GEÇİT (Otobüs Durağı)   20:30 KARŞIYAKA (Anıt-Yunuslar), 20:40 KARŞIYAKA Bostanlı İskele (İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü) 20:45 KARŞIYAKA-MAVİBAHÇE AVM Karşısı,   21:00 BORNOVA (Ege Üniversitesi Hastane Önü) 21:05 BORNOVA (Osman Kibar Meydanı Kampus Önü’nden) siz değerli konuklarımızı alarak seyahatimize başlıyoruz. MANİSA, AKHİSAR, BALIKESİR, KOCAELİ, İZMİT, SAKARYA güzergahını takip ederek, yolda alacağımız molaların ardından  sabah erken saatlerde BOLU’ ya varıyoruz.

1 GÜN:

Uygun bir yerde alacağımız ekstra sabah kahvaltısının ardından, ABANT GÖLÜ’ne gitmek üzere tekrar otobüsümüzde yerlerimizi alıyoruz. Abant Gölü’ne ulaştığımızda, meşe, köknar, dişbudak, çam, kavak, kayın ve gürgen ağaçlarının, dağ çiçeklerinin, meyveli bitkilerin arasında huzur bulacağınız ve bol bol oksijen soluyacağınız bu ortamda yürüyüşlerimizi gerçekleştiriyoruz. Her mevsimde ayrı güzelliğe sahip olan ABANT GÖLÜ’nde, muhteşem doğa manzaralarını fotoğraflarımıza ekliyoruz. Daha sonra GEREDE-KARABÜK üzerinden müze kent SAFRANBOLU’ya hareket ediyoruz. Önce HIDIRLIK TEPESİ’nde  Safranbolunun manzarasını fotoğraflayarak, rehberimizin Safranbolu hakkında bilgilendirmelerini dinliyoruz. Özgün mimarisinde evleri, tarihi değerleri, kent kültürü, yaşam tarzı, gelenek ve görenekleri, yöresel lezzetleri ve  doğal güzellikleri ile etkileneceğiniz SAFRANBOLU’da nostaljik Arnavut kaldırımlı sokaklarında yürüyüşler yaparak, tarihi yapılarını gözlemliyoruz. Bu esnada CİNCİ HANI, KÖPRÜLÜ CAMİİ, İZZET PAŞA CAMİİ, AKÇASU KANYONU gezilerimizi gerçekleştirerek,  YEMENİCİLER ARASTA’da kahve molası veriyoruz. Serbest zamanda, yemeni, sabun, lokum alışverişleri yapabilir ve bol bol fotoğraf çekebilirsiniz. Safranbolu turumuzu tamamlayıp, Fatih Sultan Mehmet'in ''Lala, Lala Çeşm-i Cihan (Dünya'nın göz bebeği) dedikleri bu mu ola'' sözleri ile ün kazanan güzel AMASRA'ya geçiyoruz. Öğle yemeğimizi Amasra’nın meşhur balık ve salatasından tatma şansına sahip olacağız. Karadeniz’in en güzel sayfiye kasabalarında biri olan Amasra’da, ANADOLU’da ki maif kaya üzerine yapılmış tek örnek, ROMA YOL ANITI (Kuşkaya Anıtı’nı) görüyor ve BAKACAK TEPESİ’nde Amasranın muhteşem manzarasını fotoğraflıyoruz. CENEVİZ KALESİ ve ÇEKİCİLER ÇARŞISI gezilerimizide gerçekleştirerek, BARTIN üzerinden ZONGULDAK’ta  4* Emirgan Otelimize hareket ediyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün:

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından, bastonlarıyla ünlü DEVREK-MENGEN üzerinden BOLU’ya ulaşıyor ve burada bizi bekleyen minibüslerle, güzel manzaralar eşliğinde YEDİGÖLLER Milli Parkı’na giriş yapıyoruz. YEDİGÖLLER’de, SAZLIGÖL, İNCEGÖL, KÜÇÜKGÖL, DERİNGÖL, BÜYÜKGÖL, KURUGÖL ve SERİNGÖL’ü görüyor ve gökkuşağı renklerini andıran rengârenk ağaçlarla kaplı bu ortamda, piknik yaparak, keyifli saatler geçiriyoruz. Sonbaharda kızılın, ilkbaharda ise yeşilin binbir tonuna bürünerek sunduğu muhteşem  manzarasında doğa ile baş başa yorucu olmayan yürüyüşler yapıyoruz. Rehberimizin belirlediği saatte tekrar buluşarak, geri dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. DÜZCE- KARAMÜRSEL-BALIKESİR-AKHİSAR-MANİSA üzerinden, akşam geç saatlerde İZMİR`e ulaşıyoruz. Bir başka ACADEMİC TOUR organizasyonunda  görüşmek dileği ile siz değerli konuklarımızla vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • ÜÇKUYULAR(Pamukkale Yazh. Önü-F.Altay) (19:40)
  • SUSUZDEDE PARKI (Durak Önü) (19:50)
  • ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü) (20:00)
  • ALSANCAK ( Lozan-Fuar Kapısı Önü) (20:10)
  • BAYRAKLI (Altınyol-Üst Geçit) (20:20)
  • KARŞIYAKA (Anıt) (20:30)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (20:30)
  • KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) (20:40)
  • KARŞIYAKA ( Mavişehir Mavibahçe Karşısı ) (20:45)
  • BORNOVA (Ege Ünv.Hastanesi Önü) (21:00)
  • BORNOVA (Osman Kibar Meydanı-Kampüs Girişi) (21:05)
Notlar

» Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.

» Academic Tour veya hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda  ve otellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.

»Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOUR’ da saklıdır. Turun    iptali durumunda ACADEMİC TOUR iptali bizzat bildirmek zorundadır.

»Koltuk numaraları rezervasyon önceliğine göre verilir. Turu erken satın alan konuklarımız ön koltuklarda oturmayı hak ederler.

»Trafik Kanunu gereğince araçta bulunulan tüm seyahat sürecinde emniyet kemeri takılması zorunlu olup, aksi haldeki durumlarda Academic Tour sorumluluğu yoktur.

» Otellerde akşam yemekleri, yoğunluk durumuna göre Set Menü veya Açık Büfe verebilir.

»Pandemi,  mücbir sebepler(hava, yol, ziyaret yerlerindeki yoğunluk vb.) veya misafirlerimizin rehberin verdiği zamanlamalara uymamaları gibi nedenlerden tur programımızda yazdığı halde gezilemeyen yerlerden  Academic Tour sorumlu tutulamaz. Rehber programda hertürlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

»Dönüşte yolcu bindiği durakta, tersten dağıtım yapılarak bırakılır.

»3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçük olabilir. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak+1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar, Açma-kapama ve coachbed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. 

» İptal-İade Şartları: Tura kayıt yaptıran misafirlerimizin 30 gün kalaya kadar ücretsiz iptal hakkı vardır. Tur tarihine 29 - 21 gün arası kalması durumunda yapılan iptaller de %35 noshow (kesinti bedeli), 20 gün ve daha az kalması durumunda %100 noshow (kesinti bedeli) uygulanır. Katılımcı MUCBİR sebep göstermesiyle tur iptal ve iadesi  sigorta tarafından sağlanabilmektedir. MUCBİR sebepler kapsamına ''  ciddi derecede kaza ve yaralanma ile dünya sağlık örgütü tarafından acil hastalıklar kapsamına alınmış acil rahatsızlık ve hastalığı, birinci dereceden yakınının vefatı, katılımcının evinin ya da işyerinin yanması veya doğal afetlerle kullanılamaz hale gelmesi, katılımcının vefatı  gibi durumlar girmektedir. Gerekçe göstermeden yapılan iptaller,  ve kronik rahatsızlıklar, salgın hastalıklar sigorta kapsamına girmez ve ücret iadesi gerçekleşmez.


İptal Şartları
https://www.academic-tour.com/klasik-bati-karadeniz-turu-2022
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 25.04.2024 13:40 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.