KAZDAĞLARI ve TERMAL KEYFİ 2017 Tur Programı

  KAZDAĞLARI VE TERMAL   


KAZDAĞLARI - HASAN BOĞULDU - SÜTUVEN ŞELALESİ - YEŞİLYURT KÖYÜ - ALTINOLUK KÖYÜ
     

5*ADRİNA THERMAL & SPA HOTEL Y.P. KONAKLAMA KALİTESİYLE  

MUHTEŞEM BİR HAFTA SONU TATİLİ ...
 
DOĞA ve TERMAL BİR ARADA… KAÇIRILMAZ FIRSAT !!!   

1 TUR: 31 Mart-1 Nisan (269 TL)    2 TUR: 28-29 Nisan (279TL)     3 TUR: 19-20 Mayıs (279 TL)

 (2 Gün-1 Gece ) 

  

Kalkış Yerleri: Sabah saat 07:30 ÜÇKUYULAR (Opet Benzin İstasyonu Önü), saat 07.45’de SABANCI KÜLTÜR MERKEZİ ÖNÜ 08:00 LOZAN, 08:20’de KARŞIYAKA (ANIT, YUNUSLAR) 08:25’de KARŞIYAKA BOSTANLI İSKELE (İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü) 08:30’da KARŞIYAKA MAVİŞEHİR EGEPARK siz değerli konuklarımızı alarak, turumuza başlıyoruz.
PROGRAM
1 Gün:

Sabah saat 07:30 ÜÇKUYULAR (Opet Benzin İstasyonu Önü),  saat 07.45’de SABANCI KÜLTÜR MERKEZİ ÖNÜ, 08:00 LOZAN, 08:20’de KARŞIYAKA (ANIT, YUNUSLAR), 08:25’de  KARŞIYAKA BOSTANLI İSKELE (İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü), 08:30’da KARŞIYAKA MAVİŞEHİR EGEPARK önünden siz değerli konuklarımızı alarak,  turumuza başlıyoruz. Yolda ekstra kahvaltı molası sonrasında, AYVALIK – EDREMİT  yolunu takip ederek, ZEYTİNLİ Köyü’ ne gidiyoruz. Minibüslerle, KAZDAĞLARI MİLLİ PARKI’ na çıkıyoruz. SÜTÜVEN ŞELALESİ’ ni gezerek, orman içi zevkli bir yolculukla, HASAN BOĞULDU’ ya ulaşıyoruz. Hasan ile Emine’nin hazin öyküsünü rehberimizden dinleyerek, yemyeşil doğası, pınarı, küçük göletleri ve şelalesiyle keyifli bir gezi yapıyoruz. Bu gizli cennette yürüyüş ve bol oksijen size büyük şehir stresini unutturacak. Daha sonra,  uygun bir yerde öğle yemeğimizi aldıktan sonra,  erken saatlerde,  Edremit-Güre’ deki 5*ADRINA THERMAL OTEL’e yerleşiyoruz. Akşam yemeğine kadar, otelin termal havuzlarından, faydalanabilirsiniz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.    www.adrinahotel.com/



2 Gün:

Sabah kahvaltısının ardından, termal aktivitelerinden bir süre daha faydalanarak, bu güzel otelimizin keyfini sürerek öğleye doğru otelden ayrılıyoruz. Daha sonra, Oğuz Boyları’ nın kurduğu Büyük Çetmi,  yeni adıyla YEŞİLYURT KÖYÜ’ne hareket ediyoruz... Bu şirin köyde, köy kahvesinde çay molası vererek yürüyüşler yapıyoruz. Buradan, ALTINOLUK KÖYÜ’ne uğruyoruz. Tarihi ABDULLAH AĞA KONAĞI’ nı görüyoruz ve  Edremit körfezi manzarasını seyrederek, fotoğraf molası veriyoruz. Sonrasında, güzel manzaralar eşliğinde geri dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Akşam saatlerinde İZMİR’e ulaşıyoruz ve bir başka ACADEMİC TOUR seyahatinde görüşmek üzere siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • KONAK (Sabancı Kültür Merkezi) (07:45)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (08:20)
  • KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) (08:25)
  • KARŞIYAKA ( Mavişehir Ege Park Önü ) (08:30)
Notlar

* ARAÇTA VE TESİSLERDE KAYBOLAN EŞYALARDAN ACENTAMIZ SORUMLU DEĞİLDİR.
* REHBER; HAVA, YOL VE KONAKLAMA ŞARTLARINA UYGUN OLARAK, TURDA DEĞİŞİKLİK YAPMA HAKKINA SAHİPTİR.
* ÇOÇUK İNDİRİMLERİ 2 YETİŞKİN İLE BİRLİKTE KONAKLAMAK ŞARTI İLE GERÇEKLEŞTİRİLİR.
* TURLARIMIZ TALEBLER DOĞRULTUSUNDA 27, 31, 35 VEYA 46 KİŞİLİK ARAÇLARLA GERÇEKLEŞTİRİLİR. YOLCU TURU SATIN ALIRKEN BU ŞARTI KABUL ETMİŞ SAYILIR.


İptal Şartları
https://www.academic-tour.com/somestre-kis-sezonu-kaz-daglari-termal-keyfi
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 29.03.2024 03:33 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.