Sömestre ANTALYA 5*PortoBello Otel 2019 Tur Programı

LÜKS BİR OTELDE MUHTEŞEM BİR SÖMESTR TATİLİ

 Sömestre Özel ANTALYA KEYİF TURU 

5* PORTO BELLO HOTEL RESORT & SPA (Konyaaltı Mevki)

HERŞEY DAHİL KONAKLAMA   0-12 YAŞ  OTELDE ÜCRETSİZ

25 - 27 Ocak 2019 (3 Gün-2 Gece)

ISITMALI KAPALI YÜZME HAVUZU-SAUNA-HAMAM

DEV AKVARYUM PROGRAMA DAHİL !!!
ANTALYA-SİDE-MANAVGAT ŞELALESİ-ANTALYA KALEİÇİ MERKEZ-DÜDEN ŞELALESİ-ANTALYA AQARİUM

Kalkış Yerleri: Saat 06:00’ da KARŞIYAKA (Bostanlı Vapur İskelesi), 06:05 KARŞIYAKA (Yunuslar, Anıt), 06:25 LOZAN (Atatürk Lisesi Önü-Alsancak), 06:40 KONAK (Sabancı Kültür Merkezi önü), 06:50 ÜÇYOL
PROGRAM
1 Gün:

Sabah saat 06:00 KARŞIYAKA (Bostanlı Vapur İskelesi) 06:05 KARŞIYAKA (Yunuslar, Anıt), 06:25 LOZAN (Atatürk Lisesi Önü-Alsancak), 06:40 KONAK (Sabancı Kültür Merkezi önü) 06:50 ÜÇYOL’ dan siz değerli konuklarımızı alarak turumuza başlıyoruz. Yolda vereceğimiz kahvaltı molasının ardından (ekstra) AYDIN-NAZİLLİ-DENİZLİ-ACIPAYAM- KORKUTELİ üzerinden, uygun molalarla ANTALYA’ ya varıyoruz. ANTALYA merkez’de, KALEİÇİ mevkiine giderek, şehri tanıma imkânı buluyoruz. Ardından, merkeze çok yakın olan Konyaltı’ nda 5* PORTO BELLO RESORT&SPA HOTEL’imize geliyoruz.. Akşam yemeğine kadar otelin kapalı yüzme havuzundan, hamamından saunasından ve tüm aktivitelerinden faydalanıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. http://www.portobello.com.tr/



2 Gün:

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından, isteyen konuklarımızla, (diğer konuklarımız otelin kapalı yüzme havuzundan, hamamından saunasından ve tüm aktivitelerinden akşama kadar faydalanabilir veya ANTALYA  şehir merkezine yakın olan otelimizden, merkeze inebilirler, yürüyüşler yapabilirler) deniz, tarih ve doğanın iç içe geçtiği turizm cenneti  SİDE’ ye gidiyoruz. ANFİ TİYATRO, MÜZE, APOLLON TAPINAĞI’ nı gezerek, SİDE ÇARŞI’ sında alışveriş için serbest zaman veriyoruz. Ardından, bir doğa harikası MANAVGAT ŞELALESİ’ ne geçiyoruz. Bu etkileyici ortamda, çaylarımızı içerek, tekrar 5* bu güzel otelimize dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde… Yemekten sonra, isteyen konuklarımız ANTALYA  şehir merkezine çok yakın olan otelimizden, merkeze inebilirler, yürüyüşler yapabilirler ve gönüllerince eğlenebilirler.



3 Gün:

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından, isteyen konuklarımızla, ANTALYA AQUARİUM’ a hareket ediyoruz. Dünyanın en büyük tünel akvaryumu bulunan ANTALYA AQUARİUM’ da okyanus balıklarını, köpekbalıklarını, vatozları, daha önce hiç görmediğimiz, duymadığımız birçok enteresan balık türlerini görme şansına sahip olacağız. Buradan tekrar otelimize dönerek, öğle yemeğimizi alıyoruz ve otelden ayrılıyoruz. Tüm grubumuzla beraber, ANTALYA’ nın cennet köşelerinden biri olan DÜDEN PARK ŞELALESİ’ ni geziyoruz ve geri dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. KORKUTELİ-ACIPAYAM-DENİZLİ üzerinden, akşam geç saatlerde İZMİR’ e ulaşıyoruz. Bir başka ACADEMİC TOUR seyahatinde buluşmak üzere siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) (06:00)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (06:07)
  • KONAK (Sabancı Kültür Merkezi) (06:40)
  • ÜÇYOL (06:50)
Notlar

- TURLARIMIZDA MEVCUT DURAKLAR HARİCİ DURAKLAMA YAPILMAZ. YOLCU BİNDİĞİ DURAKTA BIRAKILIR.

- ARAÇTA VE TESİSLERDE KAYBOLAN EŞYALARDAN ACENTAMIZ SORUMLU DEĞİLDİR.

- REHBER; HAVA, YOL VE KONAKLAMA ŞARTLARINA UYGUN OLARAK, TURDA DEĞİŞİKLİK YAPMA HAKKINA SAHİPTİR.

- ÇOÇUK İNDİRİMLERİ 2 YETİŞKİN İLE BİRLİKTE KONAKLAMAK ŞARTI İLE GERÇEKLEŞTİRİLİR.

ODA DAĞILIMINDA,  DENİZ MANZARALI, DOĞA MANZARALI ŞEKLİNDE AYIRMA ŞANSIMIZ YOKTUR. OTEL MÜSAİTLİK DURUMUNA GÖRE  ODA DAĞILIMI YAPACAKTIR. TURU SATIN ALIRKEN BU ŞART KABUL EDİLMİŞ SAYILIR.

- ARAÇ SEÇİMİ KİŞİ SAYISINA GÖRE BELİRLENİR.

- Sömestre ANTALYA KEYİF TURUMUZ ‘’PROMOSYON ÜRÜN’’ KAPSAMINDADIR. 

 

İptal-İade ve Değişiklik Hakkında

*** İptal-İade ve değişiklik şartları; Academic Tour Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon, Özel ve Uçaklı Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur.

*** Tur iptal ve iadesi katılımcının MUCBİR sebep göstermesiyle sağlanabilmektedir. MUCBİR sebepler kapsamına '' katılımcının vefatı, ciddi derecede kaza ve yaralanma ile dünya sağlık örgütü tarafından acil hastalıklar kapsamına alınmış acil rahatsızlık ve hastalığı, birinci dereceden yakınının vefatı, katılımcının evinin ya da işyerinin yanması veya doğal afetlerle kullanılamaz hale gelmesi'' gibi durumlar girmektedir.   

Bunların dışında Psikolojik tedaviler, daha önce tekrarlanmış kronik (akut) rahatsızlıklar, estetik tedaviler, rehabilitasyon tedavileri, doğum ve salgın hastalıklar sigorta kapsamında değerlendirilmemekte ve bu sebeplerden ötürü başvuran katılımcıların tur iptal işlemi sağlanamamaktadır. Bu değerlendirme acentemiz nezdinde yapılmayıp, tüm başvurular ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir.


İptal Şartları
https://www.academic-tour.com/somestre-ozel-antalya-turu
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 16.04.2024 23:19 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.