AFYON TERMAL TURU Tur Programı

   AFYON TERMAL TURU   

5*AKRONES Thermal Spa & Convention & Sport Hotel'de

Konaklama Ayrıcalığı ile...

23-25 Şubat 2018 (3 Gün-2 Gece)

Her anında bambaşka bir keyif yaşayacağınız Akrones' te, beklentilerinizin çok ötesinde,
5 yıldızlı bir tatil deneyimi yaşayıp termal sularda ruhunuz ve bedeniniz için şifa bulacaksınız.

Geziler Dahil Şok Fiyat 499 TL

 

Kalkış Yerleri: Sabah saat 07:00 ÜÇKUYULAR (Shell Benzin İstasyonu Önü) 07:15 KONAK (Sabancı Kültür Merkezi Önü) 07:30 LOZAN (Atatürk Lisesi Karşısı), 07:55 KARŞIYAKA (Anıt, Yunuslar) 08:00 KARŞIYAKA BOSTANLI İSKELE (İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü) 08:15 BORNOVA (Kampus Önü)
PROGRAM
1 Gün:

Sabah saat 07:00 ÜÇKUYULAR (Shell Benzin İstasyonu Önü) 07:15 KONAK (Sabancı Kültür Merkezi Önü)  07:30 LOZAN (Atatürk Lisesi Karşısı), 07:55 KARŞIYAKA (Anıt, Yunuslar) 08:00 KARŞIYAKA BOSTANLI İSKELE (İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü)  08:15 BORNOVA (Kampus Önü)’den siz değerli konuklarımızı alarak seyahatimize başlıyoruz. Yolda uygun molalarla, KULA, UŞAK üzerinden, AFYON’ a varıyoruz. Öğle yemeğimizi Afyon İkbal Tesislerinde aldıktan sonra, 5*AKRONES Thermal Spa & Convention & Sport Hotel imize ulaşıyoruz. Akşam yemeğine kadar otelin tüm termal aktivitelerinden yararlanıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün:

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından, akşam saatlerine kadar zengin ve şifalı sularla dolu açık-kapalı havuzların keyfini çıkarıyoruz.  Gün boyu yorgunluğumuzu atıyoruz ve dinleniyoruz. 5*AKRONES Thermal SPA & Convention & Sport Hotel’ in keyfini sürüyor, havuzlardan, hamamına kadar akşam saatlerine kadar tesisten faydalanıyoruz. Akşam yemeği ve konaklamamız otelimizde.



3 Gün:

Açık büfe kahvaltımızın ardından, otel aktivitelerinden yararlanıp öğleye doğru bu güzel tesisten istemeyerek ayrılıyoruz. Afyon Merkeze gidiyoruz. Eski tarihi evlerle dolu sokaklarında geziyor ve öğle yemeğimizi serbest olarak bir tesiste aldıktan sonra, kente özgü kaymak, sucuk, lokum gibi yiyecekler için alışveriş yapma imkânı buluyoruz. Bu güzel turumuzu burada sonlandırıp, UŞAK üzerinden, uygun molalarla akşam saatlerinde İZMİR’e v arıyoruz. Bir başka ACADEMİC TOUR organizasyonunda buluşmak üzere vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • KONAK (Sabancı Kültür Merkezi) (07:15)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (07:55)
  • KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) (08:00)
  • BORNOVA (Osman Kibar Meydanı-Kampüs Girişi) (08:15)
Notlar

» Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir.
» Otellerde aynı standartlarda olmak koşulu ile değişiklik yapılabilir.
» ACADEMİC TOUR programlarda her türlü değişiklik yapma hakkına sahiptir
» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.
» Transfer 27-31-35 veya 46 kişilik araçlarla gerçekleştirilir.


İptal Şartları
https://www.academic-tour.com/afyon-termal-turu
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 29.03.2024 10:25 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.