Otobüsle KAPADOKYA (3 Gün - 3 Gece) Tur Programı

2018 SEZON BOYUNCA

3 Gün - 3 Gecelik Program

 OTOBÜSLE KAPADOKYA TURLARI 

5* SUHAN CAPPADOCIA HOTEL&SPA Y.P.(Avanos’ta)

ERKEN REZERVASYON KAMPANYASI SONA ERMİŞTİR!!! SON YERLER!!!

1 TUR: 12-15 Nisan   2 TUR: 20-23 Nisan     3 TUR: 26-29  Nisan      4 TUR: 3-6 Mayıs 

  5 TUR: 10-13 Mayıs        6 TUR: 17-20 Mayıs          7 TUR: 24-27 Mayıs    8 TUR: 14-17 Haziran 

9 TUR: 28 Haz.1 Temmuz (399 TL)    10 TUR: 26-29 Temmuz     11 TUR: 2-5 Ağustos     12 TUR: 20-23 Ağus.    

13 TUR: 21-24 Ağustos     14 TUR: 30 Ağust.-2 Eylül       15 TUR: 6-9 Eylül  

16 TUR: 27-30 Eylül       17 TUR: 11-14 Ekim       18 TUR: 26-29 Ekim     19 TUR: 1-4 Kasım2.Otobüs SON YERLER!!!   20 TUR:16-19 Kasım

(3 GÜN-3 GECE'LİK PROGRAM) ERKEN REZERVASYON FIRSATINI KAÇIRMAYIN!!!

2 GÜN - 2 GECELİK PROGRAMLARIMIZ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ !!!

Aksaray-Ihlara Vadisi-Kaymaklı Yeraltı Şehri-Üçhisar Kalesi-Güvercinlik Vadisi-Paşa Bağları-Çavuşin-Çanak Çömlek Atölyeleri-Balon Turu-Hacı Bektaş- Manzara Vadisi-Hayal Vadisi-Üç Güzeller-Turasan-Ürgüp-Onix- Avanos-Sultan Hanı Kervansarayı- Konya, Mevlana Müzesi- Akşehir- Nasrettin Hoca Türbesi

Otobüsle KAPADOKYA TURLARIMIZI (2 Gün - 2 Gece) görüntülemek için lütfen tıklayınız !
Uçakla KAPADOKYA TURLARIMIZI görüntülemek için lütfen tıklayınız !

 

Kalkış Yerleri: 18:45 ÜÇKUYULAR (Fahrettin Altay Meydanı- Kavşakta Pamukkale Yazhanesi Önü) 19:00 KONAK (Sabancı Kültür Merkezi Önü) 19:20 LOZAN (Fuar Kapısı Önü) 19:25 ALSANCAK (Gar Önü) 19:45 KARŞIYAKA (Anıt, Yunuslar) 19:50 BOSTANLI İSKELE (Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü) 19:55 MAVİŞEHİR (Egepark Önü) 20:15 BORNOVA (Ege Üniversitesi Kampüs Girişi Önü-Osman Kibar Meydanı)
PROGRAM
1 Gün:

Akşam saat 18:45 ÜÇKUYULAR (Fahrettin Altay Meydanı- Kavşakta Pamukkale Yazhanesi Önü) 19:00 KONAK (Sabancı Kültür Merkezi Önü) 19:20 LOZAN (Fuar Kapısı Önü) 19:25 ALSANCAK (Gar Önü) 19:45 KARŞIYAKA (Anıt, Yunuslar) 19:50 KARŞIYAKA BOSTANLI İSKELE (İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü) 19:55 MAVİŞEHİR (Egepark Önü) 20:15 BORNOVA (Ege Üniversitesi Kampüs Girişi Önü-Osman Kibar Meydanı)’ ndan hareketle siz değerli misafirlerimizi alarak, UŞAK-AFYON-KONYA üzerinden, güvenli bir yolculukla AKSARAY’ a ulaşıyoruz.

Sabah rehberimizin belirlediği uygun bir yerde kahvaltımızı aldıktan sonra, ilginç doğal yapısı ve kayalara oyulmuş kiliseleriyle KAPADOKYA BÖLGESİ` nin en önemli inziva yerlerinden biri olan, IHLARA VADİSİ’ ni gezerek turumuza başlıyoruz. Buradaki gezimizi tamamladıktan sonra, KAYMAKLI YERALTI ŞEHRİ’ ne hareket ediyoruz.. Kaymaklı Yeraltı Şehri; yerin altında 7 kat olarak inşa edilmiş ve %15’i ziyarete açık olan bu yer altı şehrine dar koridorlardan giriyoruz. Kiliseler, şapeller, şıra haneler, erzak depoları, mutfak gibi sosyal yaşam alanlarını geziyor rehberimizden bilgi alıyoruz. Bu büyüleyici ortamdan ayrılarak, ORTAHİSAR güzergâhından, bölgenin en yüksek noktası konumunda bulunan UÇHİSAR KALESİ’ ni ve GÜVERCİNLİK VADİSİ’ ni görerek, turumuza devam ediyoruz. ÇAVUŞİN’ de ÇANAK-ÇÖMLEK atölyelerine geliyoruz. Bir tezgâhın başına oturup, ustanın yardımı ile kendi ellerinizle çömleğinizi yapma imkanınız olacak. Daha sonra, yoğun PERİ BACALARI’ nın bulunduğu PAŞABAĞLARI’ nda fotoğraf çekip kısa yürüyüşler yaparak, kayalara oyulmuş inziva noktalarını görüyoruz. .Akşam üzeri, AVANOS 5* SUHAN OTEL’ limize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün:

Sabah, isteyenlerle BALON TURU’ na (ekstra) katılıyoruz. Otelde alacağımız sabah kahvaltısının ardından,  HACI BEKTAŞ’ a hareket ediyoruz..Türk ve İslam mutasavvıfı ünlü düşünür HACI BEKTAŞ-I VELi’ nin Türbesini, Külliyesini ziyarette bulunuyoruz. Burada, Üçler Çeşmesi, Nadar Avlusu, Aslanlı Çeşme, Yemekhane, Meydan Evi, Mihman Evi, BALIM SULTAN TÜRBESİ’ ni de gezdikten sonra, GÖREME AÇIKHAVA MÜZESİ’ ne doğru yol alıyoruz.. Kaya kiliselerini; Rahipler Manastırı, Rahibeler Manastırı, Basil Kilisesi, Barbara Şapeli, Yılanlı Kilise, Çarıklı Kilise, Yemekhane ve Kiler yapılarını, geziyoruz. Devamında, MANZARA VADİSİ’ ne giderek, (O Ağacın Altı) muhteşem manzarası eşliğinde çaylarımızı yudumluyoruz. Ayrıca,  değişik şekillere benzetilen Peribacalarının bulunduğu DEVRENT VADİSİ’ ni (HAYAL VADİSİ) ve şapkalı peribacalarının bulunduğu, Kapadokya` nın simgesi ÜÇ GÜZELLER Peribacaları diğer göreceğimiz yerler arasında… Fotoğraf molası vererek, TÜRKİYE’ nin en büyük şarap fabrikalarından olan TURASAN şarap fabrikasına uğruyoruz. Şarap alışverişimizi tamamlayarak, ÜRGÜP’ e ulaşıyoruz.  Şehir turumuzun ardından, ASMALI KONAK’ ın televizyon ekranlarına yansıyan güzel görüntüleri yakından göreceğiz. AVANOS’ ta, bölgede çıkan değerli taşları görmek üzere ONYX Atölyesi ziyareti ile bugünkü turumuzu sonlandırıyoruz. Otelimize geçiyoruz. Akşam yemeği sonrasında, isteyen konuklarımızla (ekstra) Kapadokya’ ya özgü mağaralara oyularak yapılan eğlence mekânlarında, müzikli unutamayacağınız bir TÜRK GECESİ’ ne katılıyoruz.



3 Gün:

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından tarihi ipek yolu üzerindeki Selçuklu mimarisi hanlarından en büyüğü olan SULTANHANI KERVANSARAYI’ nı görüyoruz. Buradan, sayısız tarih, kültür ve doğal zenginliklere sahip olan başka bir şehrimiz KONYA’ ya ulaşıyoruz. Öğle yemeği için serbest zaman veriyoruz. Gerek mimarisinde, gerekse müze içinde bulunan ilginç tarihi eserleri ile gizemini hala koruyan, MEVLANA MÜZESİ’ ni ziyaret ediyoruz. Bu anlamlı ziyaretimizin ardından, geri dönüş yolculuğumuzda AKŞEHİR’ e varıyoruz. NASREDDİN HOCA TÜRBESİ’ ni ziyaret ediyor ve GÜLMECE PARKI’ nda kısa yürüyüşler yapıyoruz. Güzel bir turun ardından uygun molalarla, gece geç saatlerde İZMİR’ e dönüyoruz. Bir başka ACADEMİC TOUR seyahatinde buluşmak üzere siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • KONAK (Sabancı Kültür Merkezi) (19:00)
  • ALSANCAK (Gar Önü) (19:25)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (19:45)
  • KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) (19:50)
  • KARŞIYAKA ( Mavişehir Ege Park Önü ) (19:55)
  • BORNOVA (Osman Kibar Meydanı-Kampüs Girişi) (20:15)
Notlar

» Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir.

» Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda değişiklik yapma hakkına sahiptir.

» Otellerde aynı standartlarda olmak koşulu ile değişiklik yapılabilir.

» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.

» Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOUR’ da saklıdır. Turun iptali durumunda ACADEMİC TOUR iptali bizzat bildirmek zorundadır.


İptal Şartları
https://www.academic-tour.com/2018-otobusle-sezon-boyu-kapadokya-3-gece
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 19.03.2024 06:35 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.