8 Mart SALİHLİ- LİDYA SARDES HOTEL THERMAL&SPA Tur Programı

 GÜNÜBİRLİK 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL 

  SALİHLİ LİDYA SARDES HOTEL THERMAL&SPA  

DOĞA HARİKASI KURŞUNLU KAPLICA VADİSİ ve ŞELALE GEZİSİ PROGRAMA DAHİL !

8 Mart Çarşamba Günü

CANLI MÜZİK EĞLENCE, ÇEVRE GEZİLERİ ve GALA ÖĞLE YEMEĞİ DAHİL 560 TL

Kalkış Yerleri: Sabah saat 08:25 ÜÇKUYULAR (Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü), 08:30 HATAY İnönü Caddesi (Susuzdede Parkı-Hatay İstikametindeki Durak), 08:40 ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü), 08:55 ALSANCAK (Lozan Fuar Kapısı Önü), 09:15 KARŞIYAKA (Anıt), 09:20 KARŞIYAKA (Yunuslar), 09:25 KARŞIYAKA Bostanlı İskele (İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü) 09:30 KARŞIYAKA-MAVİBAHÇE AVM Karşısı, 09:45 BORNOVA (Ege Üniversitesi Hastane Önü) 09:55 BORNOVA (Osman Kibar Meydanı Kampus Önü’nden)
PROGRAM

Sabah saat 08:25 ÜÇKUYULAR (Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü), 08:30 HATAY İnönü Caddesi (Susuzdede Parkı-Hatay İstikametindeki Durak),  08:40 ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü),  08:55 ALSANCAK (Lozan Fuar Kapısı Önü),   09:15 KARŞIYAKA (Anıt),  09:20 KARŞIYAKA (Yunuslar), 09:25 KARŞIYAKA Bostanlı İskele (İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü) 09:30 KARŞIYAKA-MAVİBAHÇE AVM Karşısı,   09:45 BORNOVA (Ege Üniversitesi Hastane Önü) 09:55 BORNOVA (Osman Kibar Meydanı Kampus Önü’nden) siz değerli konuklarımızı alarak seyahatimize başlıyoruz. Önce TURGUTLU’da, keyifli bir kahvaltı molası veriyoruz. Daha sonra, kuş cıvıltıları ile yeşilin her tonunu göreceğiniz oksijen deposu, KURŞUNLU KAPLICALARI VADİSİ’ne geliyoruz. Şehir yaşamının gürültüsünden uzakta, KURŞUNLU BELDESİ’nde, yemyeşil doğa güzellikleri içerisinde keyifli  yürüyüşler yapıyoruz. Dere kenarında ve akan şelaleler önünde fotoğraf ve çay  molası veriyoruz. Buradan, SALİHLİ’nin en büyük ve en nezih otellerinden biri olan LİDYA SARDES HOTEL THERMAL &SPA geçiyoruz. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel düzenlediğimiz programda, CANLI MÜZİK eşliğinde, muhteşem bir eğlence sizleri bekliyor... Aynı zamanda, öğle yemeğimizi bu eğlenceli ortamda alıyoruz. (İsteyen konuklarımız otelin ekstra Termal Havuzundan ve Spa’sından faydalanabilirler) Akşam üzeri turumuzu tamamlayıp,  geri dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Bir başka ACADEMİC TOUR organizasyonunda buluşmak üzere siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.

 

Otelde Gala Yemeğinde Öğle Yemeği Menüsü:

- Mercimek Çorba

- Mevsim Salata

- Piliç Sarma (Pilav ve Patates Eşliğinde)

- Revani

- Kişi Başı 1 Adet Meşrubat

DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • ÜÇYOL (08:55)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (09:40)
  • KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) (09:45)
  • BORNOVA (Osman Kibar Meydanı-Kampüs Girişi) (10:05)
Notlar

» Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.
» Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda  değişiklik yapma hakkına sahiptir.


İptal Şartları
https://www.academic-tour.com/8-mart-dunya-kadinlar-gunu-ozel-lidya-sardes-thermal-spa
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 18.04.2024 18:04 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.