BUTİK VAN TURU (Uçakla) 2017 Tur Programı

UÇAKLA ( 3 GÜN 2 GECE )

  BUTİK VAN TURU  

5* ELİTE WORLD HOTEL Y.P. KONAKLAMALI

Yöresel, Meşhur VAN KAHVALTISI ve AKDAMAR ADASI TEKNE TURU Fiyata Dahil !!!

13-15 Nisan 2018

TEK TARİH, SINIRLI KONTENJAN !!!

 ERKEN REZERVASYON  FİYATI 1.049 TL'DİR. SINIRLI KONTENJAN İÇİN GEÇERLİDİR…

KONTENJAN DOLDUKTAN SONRA NORMAL ÜCRETLENDİRME UYGULANACAKTIR…

Kalkış Yerleri: Sabah 05:00' da Adnan Menderes Havalimanında buluşuyoruz
PROGRAM
1 Gün:

Siz değerli misafirlerimizle sabah saat 10:30’ da Adnan Menderes Havalimanı iç hatlar terminalinde buluşup, Check-in işlemlerimizi tamamlayarak SUN EXPRESS Hava Yollarına ait 12:00 uçağı ile hareket ediyoruz ve VAN Ferit Melen Havalimanına iniyoruz. Bizi bekleyen aracımıza yerleşip,  Van Gölü kıyısında öğle yemeğimizi alarak, turumuza keyifle başlıyoruz. Önce, AKDAMAR ADASI’ na geçiyoruz. Ada üzerinde efsanelere konu olmuş, dünyada ilk Papaz yetiştiren okullardan biri olan AKHTAMAR KİLİSESİ’ ni ziyaret ediyoruz. Rehberimizin anlatımlarını dinleyip, Kilisenin dış duvarları üzerindeki İncil, Tevrat ve Kur’an-ı Kerim’  den alıntı sahnelerin ve mitolojik olayların taş kabartmalarını dikkatle inceliyoruz. Güzel ve etkileyici bir günün ardından,   Van merkezde yer alan ve bölgenin en nezih otellerinden biri olan 5* Elite World Hotel’ imize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün:

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından, DOĞUBAYAZIT’ a hareket ediyoruz. Yol güzergâhımızda bulunan,  MURADİYE ŞELALESİ’ ne uğruyor, doğal asma köprüden geçerek, sade güzelliği ile göz kamaştıran bu büyüleyici yerde, şelalenin akışını izliyoruz. Çay ve fotoğraf molası sonrası, Osmanlılarla Safevi Devleti arasında olan Çaldıran Savaşı` nın yapıldığı ovayı geçip panoramik olarak Tendürek Volkanik Dağı` nın sönmüş lavlarını 2644 rakımda fotoğraflayıp,  görkemli AĞRI DAĞI (Ararat) manzarası eşliğinde DOĞUBAYAZIT` a varıyoruz.  Öğle yemeği için vereceğimiz molanın ardından, Topkapı Sarayı’ ndan sonra ikinci büyük yapılar topluluğu olan ve Lale Devrinin en büyük anıtsal yapısı olarak kabul edilen, yapımı 99 yıl süren İSHAK PAŞA SARAYI’ nı geziyoruz. Sonrasında,  yöreye özgü halı ve kilimlerin en güzel örneklerini göreceğimiz Urartu Halı Kilim Mağazası’ nı ziyaret ettikten sonra tekrar otelimize geri dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



3 Gün:

Sabah otelimizden ayrılarak,  VAN GÖLÜ kıyısında, tur fiyatımıza dahil olan, meşhur yöresel Van kahvaltısı  (Manda Kaymağı, Van Cacığı, Kara kovan Balı, Murtuğa, Kavut, Köy Tereyağı, Van Çöreği, Otlu Peynir, Kavurmalı Yumurta…) ile günümüze keyifle başlıyoruz. Van’ ın ünlü kahvaltısının, tadına baktıktan sonra, dağların çevrelediği ‘’GÜNEŞ ÜLKESİ’’ Urartuların başkenti VAN’ da, ESKİ VAN  (Tuşba) gezisiyle turumuza devam ediyoruz. Pers, Urartu, Ermeni, Selçuklu ve Osmanlı Kültürüne tanıklık ederek, Van Kalesi Gezisi, Argişti Mezar Odasını ve Van Kültür Evini ziyaret ediyoruz. Ardından,  Arubani Art Gezisi ( Van Kedi Evi, Urartu Gümüş Sanatı ve Ermeni Savat Gümüşü…) gezileri ve alışveriş sonrasında, unutamayacağımız anılarımızla VAN’ a veda ediyoruz. VAN Ferit Melen Havalimanından Sun Express Havayollarının 14:35 uçağıyla hareket ederek, 17:00’ de İZMİR’ e varıyoruz. Bir başka ACADEMİC TOUR seyahatinde, tekrar buluşmak üzere siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz. 



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • Adnan Menderes Hava Limanı Buluşma (10:30)
Notlar

» Araçta, uçakta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.

» Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
» Otellerde aynı standartlarda olmak koşulu ile ACADEMİC TOUR değişiklik yapma hakkına sahiptir.

» Programda yazan uçuş saatleri belirtilen Havayollarından alınmıştır.  ACADEMİC TOUR,  uçak saatlerinde olabilecek değişiklikten, rötardan, grev ve fors majör (deprem, iç savaş, terör alarmı, doğal afet vb.) durumlar yüzünden uçuş iptallerinden sorumlu değildir.

» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.
» Turlarda müze ve ören yeri girişleri için MÜZEKART alarak giriş ücretleri masraflarınızı en aza indirebilirsiniz.
» Turların kalkış tarihinden en az 48 saat evvel, tur kalkış saati, rehber telefonu, tekrar teyit edilir.
» Tur programı ACADEMİC TOUR Kayıt formu maddeleri bir bütündür.
» Turlarımızda zorunlu seyahat sigortası yapılmaktadır. Doğum tarihi, TC. Kimlik no ibrazı şarttır.
» Uçaklı Turlarımız, 27-31 kişilik lüks midi bus,  veya 12-18 Kişilik klimalı araçlar ile yapılmaktadır.
» Gezi süresi 3 GÜN-2 GECE ’ dir. Otel konaklaması 2 GECE’ dir.
» Rezervasyon esnasında, kimliğinizde yazılı olan isim ve soy isminizi açık olarak kayıt görevlimize bildiriniz. Havaalanında check-in esnasında isimden kaynaklanan problemden ACADEMİC TOUR sorumlu değildir.
» Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOUR’ da saklıdır. Turun iptali durumunda ACADEMİC TOUR iptali bizzat bildirmek zorundadır.


İptal Şartları
https://www.academic-tour.com/ucakla-butik-van-turlari
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 17.04.2024 00:39 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.