3-Butik KARS TURU ( Uçakla Kars-Kars ) Tur Programı

3- PROGRAM: KARS GİDİŞ-KARS DÖNÜŞ 

    Uçakla BUTİK KARS TURU 

   Ortaçağın görkemli yerleşimlerinden ANİ,  bir kış masalı ÇILDIR GÖLÜ,

      Kaz Eti Menülü KAFKAS GECESİ EĞLENCESİ ve SARIKAMIŞ ile Muhteşem Bir Gezi Sizleri Bekliyor …  

     Bölgenin En İyi Otellerinden Biri Olan

   WINTER CITY HOTEL Konaklama Ayrıcalığı ile…

(Isıtmalı Kapalı Yüzme Havuzu, Modern Türk Hamamı, Sauna Fin Hamamı,  Fitness)

30 Ocak-1 Şubat 2019 (Sömestre) / 20-22 Şubat 2019 / 25-27 Şubat  2019 / 4-6 Mart 2019

11-13 Mart 2019    (3 Gün-2 Gece)

    ERKEN REZERVASYON FIRSATI İLE SINIRLI KONTENJAN !!! 

Uçakla ve Doğu Ekspresi ile Kars Gidiş - Erzurum Dönüş Turumuz için lütfen buraya tıklayınız...

Uçakla ve Doğu Ekspresi ile Erzurum Gidiş - Kars Dönüş Turumuz için lütfen buraya tıklayınız...

Kalkış Yerleri: Saat 09:45’ de Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar Terminalinde buluşuyoruz.
PROGRAM
1 Gün: İZMİR-KARS

Sabah saat, 09:45’ da Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar Terminalinde buluşuyor, 11:00’de kalkacak Sun Express Havayollarına ait, İZMİR - KARS uçuşumuzun check-in işlemlerini yaptırarak, saat 13:15 de, ünlü Puşkin’in şiirlerine ilham veren şehir   KARS’ a varıyoruz.. Bizi bekleyen aracımıza yerleşiyoruz ve KARS’ ı gezmeye başlıyoruz. Bu şairane şehir geçmişte, kırk yıl Ruslara ev sahipliği yapmış. Böyle bir şehrin sokaklarında dolaşırken Rus mimarisinin izlerini görüpte etkilenmemek elde değil. KARS’ ta önce, KARS MÜZESİ’ ni görerek, KARS KALESİ, ONİKİ HAVARİ KİLİSESİ,  TAŞ KÖPRÜ,  FETHİYE CAMİİ ve NAMIK KEMAL EVİ’ ni ziyaretle turumuza devam ediyoruz. Ardından Rus Dönemi yapılarından olan DEFTERDARLIK BİNASI, SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ve BELEDİYE BİNASI gibi şehrin orijinal mimarisini inceliyoruz. KARS merkezde, KARS KAŞARI, GRAVYER PEYNİRİ, KARS BALI, KARS KETESİ Kars’a özgü alışverişlerlerimizi yapmak üzere serbest zaman veriyoruz. Güzel geçen bir günün sonunda, rehberimizin tavsiye edeceği adreslerden birinde akşam yemeğimizi alarak,  Winter City Otel’ e yerleşiyoruz. Konaklama otelimizde.



2 Gün: KARS - ANİ HARABELERİ - ÇILDIR GÖLÜ - KARS KAZ EVİNDE KAFKAS GECESİ EĞLENCELİ YEMEK

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından, geçmişte birçok kültürün ve dinin bir arada yaşadığı, bugün UNESCO Dünya Kültür Miras listesinde yer alan ANİ ANTİK KENTİ’ ni karlar altındaki,  büyüleyici görüntüsü ile gezmeye gidiyoruz. Hani derler ya “ Ani gibi yar; Bağdat gibi diyar olmazmış” diye. Uzun bir süre Ermeni Krallarının başkenti olan bu şehir; 1064’ten itibaren Selçuklu idaresine girmiş. KENT SURLAR, ANİ KATEDRALİ, TİGRAN HONENTS KİLİSESİ; Türklerin bölgeyi fethinden sonra yapılan ve dolayısıyla Anadolu’nun ilk Camisi olan MANUCEHR CAMİ’ ni gezdikten sonra, Ermenistan'ın başkenti olduğu dönemlerde çarşı olarak kullanılan caddesinde yürüyerek, ATEŞGEDE TAPINAĞI’ nın izlerini gözlemliyoruz. Bu etkileyici ören yerini rehberimizin bilgilendirmelerini dinledikten sonra, fotoğraf makinamızla muhteşem kenti, hatıralarımıza ekliyoruz. Turumuzun devamında, kışın tamamen buz tutan, ÇILDIR GÖLÜ’ nü görmeye gidiyoruz. Önce, gölün kendi balığı olan Sarı Balık’tan öğle yemeğimizi alıyoruz. Yemek sonrasında buz tutmuş ÇILDIR GÖLÜ üzerinde AT KIZAĞI keyfini yaşıyoruz. ( Gölde buzlar erimişse gezintimiz göl kenarında olacaktır) Buzu kırıp ağ çeken balıkçılara katılıyor ve onlarla birlikte bizde balık avlıyoruz. Göl üzerinde,  çevresinde geçireceğimiz keyifli vakit sonrasında otelimize geri dönüyoruz.  Bir süre dinlendikten sonra, sizlere özel olarak hazırlanmış olarak, KAZ ETLİ ve yöresel tatlardan oluşan akşam yemeğimizi, KAFKAS DANS GÖSTERİSİ eşliğinde almak üzere, Kars merkeze gidiyoruz. Unutulmaz bir gece sizleri bekliyor…  Konaklama Otelimizde.



3 Gün: SARIKAMIŞ - KATERİNA KÖŞKÜ - KAZIM KARABEKİR EVİ - İZMİR

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından, SARIKAMIŞ'a doğru hareket ediyoruz. Doğu Anadolu'da Osmanlının Ruslara karşı mücadelesinde tarih sayfalarına 22 Aralık 1915 Sarıkamış Harekâtı olarak geçen ve 80.000 üzerinde şehidimizi verdiğimiz SARIKAMIŞ'ta, ŞEHİTLER ANITI’nı görüp, rehberimizden bilgi alıyoruz. Ardından, Ruslar döneminde kraliçe KATERİNA için yaptırılan AV KÖŞKÜ’nü görüyor ve sonrasında, KAZIM KARABEKİR EVİ’ni  ziyaret ediyoruz.  Daha sonra, 13:45’de kalkacak uçağımız için Kars Havalimanına geliyoruz.  Saat 16:15’ de İZMİR’ e ulaşıyoruz. Unutamayacağınız anılarla dolu, bir başka ACADEMİC TOUR seyahatinde tekrar görüşmek üzere siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz. 

NOT: 30 Ocak-1 Şubat 2019 / 20-22 Şubat 2019 tarihlerindeki turlarımızda, son gün Kars şehir merkezinde verilecek alışveriş ve serbest zamandan sonra, (Sarıkamış programda yok) 10:30’ da Kars’tan hareketle, saat 13:00’ da İzmir’ e ulaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • Adnan Menderes Hava Limanı Buluşma (09:45)
Notlar

» Araçta, uçakta ve tesislerde kaybolan eşyalardan, seyahat esnasında yapacak olduğunuz alışverişlerden ve sonrasında aldığınız ürünlerle ilgili doğabilecek şikâyetlerden ACADEMİC TOUR kesinlikle sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.

» Programda yazan uçuş saatleri belirtilen Havayollarından alınmıştır. ACADEMİC TOUR, uçak saatlerinde olabilecek değişiklikten, rötardan, grev ve fors majör (deprem, iç savaş, terör alarmı, doğal afet vb.) durumlar yüzünden uçuş iptallerinden sorumlu değildir.

» Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda değişiklik yapma hakkına sahiptir.

» Hava şartlarından ve farklı nedenlerden dolayı programda yazdığı halde gerçekleştirilemeyen turdan ACADEMİC TOUR sorumlu tutulamaz.

» Otellerde aynı standartlarda olmak koşulu ile ACADEMİC TOUR değişiklik yapma hakkına sahiptir.

» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.

» Turlarda müze ve ören yeri girişleri için MÜZEKART alarak giriş ücretleri masraflarınızı en aza indirebilirsiniz.

» Turların kalkış tarihinden en az 48 saat evvel, tur kalkış saati, rehber telefonu, tekrar teyit edilir.

» Tur programı ACADEMİC TOUR. Kayıt formu maddeleri bir bütündür.

» Turlarımızda zorunlu seyahat sigortası yapılmaktadır. Doğum tarihi, TC. Kimlik no ibrazı şarttır.

» Butik Turlarımızda katılan kişi sayısı doğrultusunda araç seçimi (17, 27 veya 31 kişilik) yapılmaktadır. Yolcu turu satın alırken bu şartı kabul etmiş sayılır.

» Gezi süresi 3 GÜN-2 GECE’ dir. Otel konaklaması 2 GECE’ dir.

» Rezervasyon esnasında, kimliğinizde yazılı olan isim ve soy isminizi açık olarak kayıt görevlimize bildiriniz. Havaalanında check-in esnasında isimden kaynaklanan problemden ACADEMİC TOUR sorumlu değildir.
» Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOUR’ da saklıdır. Turun iptali durumunda ACADEMİC TOUR iptali bizzat bildirmek zorundadır.

 

İptal-İade ve Değişiklik Hakkında

*** İptal-İade ve değişiklik şartları; Academic Tour Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur.

*** Tur iptal ve iadesi katılımcının MUCBİR sebep göstermesiyle sağlanabilmektedir. MUCBİR sebepler kapsamına '' katılımcının vefatı, ciddi derecede kaza ve yaralanma ile dünya sağlık örgütü tarafından acil hastalıklar kapsamına alınmış acil rahatsızlık ve hastalığı, birinci dereceden yakınının vefatı, katılımcının evinin ya da işyerinin yanması veya doğal afetlerle kullanılamaz hale gelmesi'' gibi durumlar girmektedir.   

   Bunların dışında Psikolojik tedaviler, daha önce tekrarlanmış kronik (akut) rahatsızlıklar, estetik tedaviler, rehabilitasyon tedavileri, doğum ve salgın hastalıklar sigorta kapsamında değerlendirilmemekte ve bu sebeplerden ötürü başvuran katılımcıların tur iptal işlemi sağlanamamaktadır. Bu değerlendirme acentemiz nezdinde yapılmayıp, tüm başvurular ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir.


İptal Şartları
https://www.academic-tour.com/ucakla-butik-kars-turlari
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 29.03.2024 00:32 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.