KONYA ŞEB-İ ARUS TÖRENLERİ (2019) Tur Programı

Hz.Mevlana’ nın 746. Vuslat Yıldönümü

 KONYA ŞEB-İ ARUS TÖRENLERİ 

Gündüz Çıkışlı

4* DÜNDAR OTEL' DE Y.P. KONAKLAMA

 Tören Biletleri Fiyatlara Dahildir...

  1 TUR:  7/8  Aralık  Cumartesi-Pazar                    2 TUR:  8/9 Aralık  Pazar-Pazartesi

  3 TUR:  12/13 Aralık  Perşembe-Cuma          4 TUR:  13/14  Aralık  Cuma-Cumartesi            5 TUR:   14/15 Aralık  Cumartesi- Pazar

ERKEN REZERVASYON FIRSATINI KAÇIRMAYIN !!!

Kalkış Yerleri: Sabah Saat: 05:20’de ÜÇKUYULAR (F.Altay Pamukkale Yazıhane Önü) , 05:30 HATAY İnönü Caddesi (Susuzdede Parkı-Hatay İstikametindeki Durak), 05:40 ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü), 05:55 ALSANCAK (Lozan Fuar Kapısı Önü), 06:10 KARŞIYAKA (Anıt, Yunuslar,) 06:15 KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) 06:20 MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm Karşısı) 06:40 BORNOVA (Kampus Önü)
PROGRAM
1 Gün:

Sabah Saat: 05:20’de ÜÇKUYULAR (F.Altay Pamukkale Yazıhane Önü) , 05:30 HATAY İnönü Caddesi (Susuzdede Parkı-Hatay İstikametindeki Durak),  05:40 ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü),  05:55 ALSANCAK (Lozan Fuar Kapısı Önü),  06:10 KARŞIYAKA (Anıt, Yunuslar,) 06:15 KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) 06:20 MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm Karşısı) 06:40 BORNOVA (Kampus Önü)’den siz değerli konuklarımızı alarak seyahatimize başlıyoruz. Yolda uygun molalarla, evrensel, zaman tanımaz fıkraları, düşündüren hikâyeleri ve özlü sözleriyle tanınan NASREDDİN HOCA TÜRBESİ’ ni ziyaret ettikten sonra, KONYA’ ya ulaşıyoruz. 4* DÜNDAR Otel’ e yerleşip, akşam yemeğimizi alıyoruz. Aşkın, sevginin ve hoşgörünün sembolü olan, GÖNÜLLER SULTANI HZ.MEVLANA CELALEDDİN RUMİ’ nin, vuslat yıldönümünde yapılan ŞEB-İ ARUS törenlerini izlemek için otelimizden ayrılıyoruz. Tasavvuf müziği ve Sema gösterilerinin mistik atmosferi içinde törenleri izleyerek, otelimize geri dönüyoruz.



2 Gün:

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası, şehrin en nezih semtlerinden olan, meşhur MERAM BAĞLARI’ na hareket ediyoruz. Burada, Mevlevi Dervişlerinden biri kabul edilen, TAVUS BABA türbesini ziyaret etme şansımız olacak.. Sonrasında, ALAADDİN TEPESİ’ nde bulunan, Anadolu’nun en kadim Camililerinden, ALAADDİN CAMİ’ ni ve 1251 yılında Vezir Celaleddin tarafından yapılan ve Çini Eserler Müzesi olarak adlandırılan, KARATAY MEDRESESİ’ ni rehberimiz eşliğinde geziyoruz. Ayrıca, Selçuklu devri Taş İşçiliğinin en güzel örneklerinden olan, muhteşem Taç Kapısıyla bizi büyüleyecek, İNCE MİNARELİ MEDRESE’ yi devamında, panoramik olarak, ŞERAFETTİN CAMİİ’ ni görüp, HZ. MEVLANA’ nın ‘Hamdım, piştim sayesinde yandım’ dediği dostu ŞEMS-İ TEBRİZİ TÜRBESİ’ ni de ziyaret ediyoruz. HZ. MEVLANA TÜRBESİ ve MÜZESİ gezilerimizi de gerçekleştirerek, turumuzu tamamlıyoruz. Öğle yemeğimizi uygun bir yerde aldıktan sonra, kısa bir alışveriş molası veriyoruz. Ardından,  İZMİR’ e dönüş yolculuğumuza başlıyor ve  yolda alacağımız molalar sonrasında, akşam saatlerinde İZMİR’ e ulaşıyoruz. Bir başka ACADEMİC TOUR seyahatinde buluşmak üzere vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • ÜÇKUYULAR (Kavşaktaki Pamukkale Yazıhanesi Önü) (05:20)
  • SUSUZDEDE PARKI (Durak Önü) (05:30)
  • ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü) (05:40)
  • ALSANCAK ( Lozan-Fuar Kapısı Önü) (05:55)
  • KARŞIYAKA (Anıt) (06:10)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (06:11)
  • BOSTANLI İSKELE ( Mavişehir İstikameti) (06:15)
  • MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm. Karşısı) (06:20)
  • BORNOVA (Osman Kibar Meydanı-Kampüs Girişi) (06:40)
Notlar

» Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.
» Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda ve otellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.
» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.
» Turlarımız talepler doğrultusunda 27 veya 46 kişilik araçlarla gerçekleştirilir. Yolcu turu satın alırken, bu şart kabul edilmiş sayı – 
» Otel de 3 kişilik odalarda, 3.cü yatak kırma yataktan oluşabilir. Misafirlerimiz turu satın alırken bu şartı kabul etmiş sayılır
»Otel yoğunluk durumuna göre AKŞAM YEMEKLERİNİ Set Menü veya Açık Büfe verecektir.  
» İptal-İade ve değişiklik şartları; Academic Tour Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. 
» Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Ancak, katılımcı MUCBİR sebep göstermesiyle tur iptal ve iadesi  sigorta tarafından sağlanabilmektedir. MUCBİR sebepler kapsamına ''  ciddi derecede kaza ve yaralanma ile dünya sağlık örgütü tarafından acil hastalıklar kapsamına alınmış acil rahatsızlık ve hastalığı, birinci dereceden yakınının vefatı, katılımcının evinin ya da işyerinin yanması veya doğal afetlerle kullanılamaz hale gelmesi, katılımcının vefatı, '' gibi durumlar girmektedir. Gerekçe göstermeden yapılan iptaller, sigorta kapsamına girmemektedir.

 


İptal Şartları
https://www.academic-tour.com/konya-mevlana-seb-i-arus-turlari-2019
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 19.04.2024 12:48 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.