KAZDAĞLARI ve TERMAL KEYFİ 2019 Tur Programı

 KAZDAĞLARI ve TERMAL KEYFİ 

KAZDAĞLARI-HASAN BOĞULDU-SÜTUVEN ŞELALESİ- AKÇAY- YEŞİLYURT KÖYÜ- ASSOS

GÜRE-SARIKIZ KAZDAĞ ETNOGRAFYA GALERİSİ

5*ADRINA THERMAL&SPA HOTEL'DE Y.P. KONAKLAMA

KALİTESİYLE MUHTEŞEM BİR HAFTA SONU TATİLİ

DOĞA ve TERMAL BİRARADA… KAÇIRILMAZ FIRSAT!!!

1 TUR: 2-3 Kasım 2019        2 TUR: 9-10 Kasım 2019     3 TUR: 23-24 Kasım 2019      4 TUR:  14-15 Aralık 2019

Kalkış Yerleri: Sabah saat 07:10 ÜÇKUYULAR ( Fahrettin Altay- Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü), 07:20 HATAY İnönü Caddesi (Susuzdede Parkı-Hatay İstikametindeki Durak), 07:30 ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü), 07:45 ALSANCAK (Lozan Fuar Kapısı Önü), 08:00 KARŞIYAKA (Anıt), 08:05 KARŞIYAKA (Yunuslar), 08:10 BOSTANLI (Bostanlı İskele-İskelenin Karşısı), 08:15 MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm Karşısı)
PROGRAM
1 Gün:

Sabah saat 07:10 ÜÇKUYULAR ( Fahrettin Altay- Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü),  07:20 HATAY İnönü Caddesi (Susuzdede Parkı-Hatay İstikametindeki Durak),  07:30 ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü),  07:45 ALSANCAK (Lozan Fuar Kapısı Önü),  08:00 KARŞIYAKA (Anıt),  08:05 KARŞIYAKA (Yunuslar),  08:10 BOSTANLI (Bostanlı İskele-İskelenin Karşısı),  08:15 MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm Karşısı), siz değerli konuklarımızı alarak,  turumuza başlıyoruz. Yolda ekstra kahvaltı molası sonrasında, AYVALIK – EDREMİT yolunu takip ederek, ZEYTİNLİ KÖYÜ’ ne gidiyoruz. Minibüslerle, KAZDAĞLARI MİLLİ PARKI’ na çıkıyoruz. SÜTÜVEN ŞELALESİ’ ni gezerek, orman içi zevkli bir yolculukla, HASAN BOĞULDU’ ya ulaşıyoruz. Hasan ile Emine’nin hazin öyküsünü rehberimizden dinleyerek, yemyeşil doğası, pınarı, küçük göletleri ve şelalesiyle keyifli bir gezi yapıyoruz. Bu gizli cennette yürüyüş ve bol oksijen size büyük şehir stresini unutturacak. Sıradaki durağımız olan AKÇAY MERKEZ’de uygun bir yerde öğle yemeğimizi aldıktan sonra, sahilde yürüyüşler yaparak buradaki gezimizi noktalıyoruz. Ardından Edremit-Güre’ deki 5*ADRINA THERMAL OTEL’ e yerleşiyoruz. Akşam yemeğine kadar, otelin termal havuzlarından, faydalanabilirsiniz. Otelin sahilinde yürüyüşler yapabilirsiniz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün:

Sabah kahvaltısının ardından otelimizden ayrılıyoruz ve antik dönemin en güzel kentlerinden olan ASSOS’ a doğru yol alıyoruz. ASSOS ANTİK KENTİ’ni rehberimizin bilgilendirmelerini dinliyor ve Ege Denizi’ nin muhteşem nefes kesici manzarasını izleyerek fotoğraflarımıza ekliyoruz.  Antik Kent içerisinde yer alan BEHRAMKALE KÖYÜ’ nü gezerek karadut suyunun tadına baktıktan sonra, Kazdağlarının en güzel köylerinden olan Oğuz Boyları’ nın kurduğu Büyük Çetmi,  yeni adıyla YEŞİLYURT KÖYÜ’ne doğru hareket ediyoruz... Köy meydanındaki açık hava kahvesinde soluklanıyor ve GÜRE'de,  SARIKIZ KAZDAĞ ETNOGRAFYA GALERİSİ'ni gezmeye gidiyoruz. İlginizi çekecek bu müze ziyaretimiz sonrasında, güzel manzaralar eşliğinde geri dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Akşam saatlerinde İZMİR’ e ulaşıyoruz ve bir başka ACADEMİC TOUR seyahatinde görüşmek üzere siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • ÜÇKUYULAR(Pamukkale Yazh. Önü-F.Altay) (07:10)
  • SUSUZDEDE PARKI (Durak Önü) (07:20)
  • ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü) (07:30)
  • ALSANCAK ( Lozan-Fuar Kapısı Önü) (07:45)
  • KARŞIYAKA (Anıt) (08:00)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (08:05)
  • KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) (08:10)
  • MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm. Karşısı) (08:15)
Notlar

» Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.

» Academic Tour  ve Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda ve otellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.

» Turlarımız talepler doğrultusunda 27 veya 46 kişilik araçlarla gerçekleştirilir. Yolcu turu satın alırken, bu şart kabul edilmiş sayılır.

» Tur programı ACADEMİC TOUR. Kayıt formu maddeleri bir bütündür.

» Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOUR’ da saklıdır.

»Hava koşulları veya elimizde olmayan sebeplerden dolayı gezilemeyen görülemeyen yerlerden Acentamız sorumlu tutulamaz.

» İptal-İade ve değişiklik şartları; Academic Tour Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. 

» Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Ancak, katılımcı MUCBİR sebep göstermesiyle tur iptal ve iadesi  sigorta tarafından sağlanabilmektedir. MUCBİR sebepler kapsamına ''  ciddi derecede kaza ve yaralanma ile dünya sağlık örgütü tarafından acil hastalıklar kapsamına alınmış acil rahatsızlık ve hastalığı, birinci dereceden yakınının vefatı, katılımcının evinin ya da işyerinin yanması veya doğal afetlerle kullanılamaz hale gelmesi, katılımcının vefatı, '' gibi durumlar girmektedir. Gerekçe göstermeden yapılan iptaller  ve kronik rahatsızlıklar sigorta kapsamına girmemektedir.


İptal Şartları
https://www.academic-tour.com/kazdaglari-termal-keyfi
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 29.03.2024 08:57 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.