2019 Yılbaşı BURSA-ULUDAĞ 4* OTEL Tur Programı

 

 

2018 YILI TURLARIMIZA GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ İLGİYE TEŞEKKÜR EDERİZ. GÜNCEL TURLARIMIZI GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYABİLİRSİNİZ.

 

 

 

   YILBAŞI ÖZEL   

 BURSA - ULUDAĞ TURU 

Uluabat Gölü - Gölyazı Köyü - Mudanya - Cumalıkızık Köyü

4* TİARA THERMAL OTEL'DE Y.P. Konaklama Kalitesiyle...

MUHTEŞEM BİR YILBAŞI

         30 Aralık 2018 - 1 Ocak 2019 ( 3 GÜN-2 GECE )

                    TERMAL, ULUDAĞ KEYFİ ve  MUHTEŞEM BİR YILBAŞI GALA EĞLENCESİ

                *Yılbaşı Balosu, Canlı Müzik, Eğlence ve Unutulmaz bir YILBAŞI. 
            *Zengin Menü Gala Yemeği ve LİMİTSİZ Yerli İçki… *Brunch

                ERKEN REZERVASYON FIRSATINI KAÇIRMAYIN!!!

 

 

Kalkış Yerleri: Sabah Saat: 05:45’ de ÜÇKUYULAR [Fahrettin Altay Meydanı, Kavşaktaki Pamukkale Yazıhane Önü] , Saat 06:00 KONAK [Sabancı Kültür Merkezi Önünden], Saat 06:15’ de LOZAN MEYDANI [Fuar Kapısı Önünden], Saat 06:35’ de KARŞIYAKA [Anıt, Yunuslar] Saat 06:45’ de BOSTANLI VAPUR İSKELESİ (İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü) 07:05’ de BORNOVA KAMPÜS ÖNÜ
PROGRAM
1 Gün: 30 ARALIK 2018 (PAZAR)

Sabah Saat: 05:45’ de ÜÇKUYULAR [Fahrettin Altay Meydanı, Kavşaktaki Pamukkale Yazıhane Önü] , Saat 06:00 KONAK [Sabancı Kültür Merkezi Önünden], Saat 06:15’ de LOZAN MEYDANI [Fuar Kapısı Önünden], Saat 06:35’ de KARŞIYAKA [Anıt, Yunuslar] Saat 06:45’ de BOSTANLI VAPUR İSKELESİ (İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü) 07:05’ de BORNOVA KAMPÜS ÖNÜ’ nden siz değerli misafirlerimizi alarak, yolda alacağımız (ekstra) kahvaltının ardından, MANİSA-BALIKESİR-SUSURLUK güzergahından, Türk-Yunan Savaşı’nın son bulduğu MUDANYA ANLAŞMASI ile adı özdeşleşen MUDANYA’ ya geliyor ve MUDANYA MÜTAREKE EVİ’ ni geziyoruz. Mudanya’ da restore edilen tarihi binaları panoramik olarak gördükten sonra, 19.yy Osmanlı konaklarını görüp, sahilde yürüyüş ve fotoğraf çekimi için mola verip, öğle yemeğimizi, Mudanyanın meşhur Balık Restaurantlarında yeme şansına sahip oluyoruz. Buradan, Uludağ eteklerindeki meşhur Kızık Köylerinden biri olan CUMALIKIZIK Köyü’ ne doğru turumuza devam ediyoruz. CUMALIKIZIK, Osmanlı kır mimarisinin örneklerini Türkiye’de en iyi yaşatan köydür. Köyün en büyük özelliği ve güzelliği tarihi evleridir. Sokaklarında hayranlıkla gezerken birçok çeşme, ahşap bezemeli camii, kubbeli bir hamam göreceksiniz. Tarihi evleri gördükten sonra, köy içinde serbest zaman veriyoruz ve Osmanlı İmparatorluğu'na başkentlik yapmış, evliyalar ve türbeler şehri BURSA' ya varıyoruz. Çekirge’ deki, 4* TİARA TERMAL Otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeğine kadar isteyen konuklarımız otelin kapalı termal yüzme havuzundan faydalanabilirler. Konaklama otelimizde.



2 Gün: 31 ARALIK 2018 (PAZARTESİ)

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından, Türkiye’de en çok tercih edilen, kayak merkezlerinden biri olan, ULUDAĞ’a hareket ediyoruz. Uludağ’da arzu eden konuklarımız kayak ve snowboard yapabilir, diğer konuklarımız kar manzarasını seyrederek kafelerde sıcak sahleplerini içebilirler. Burada geçireceğimiz neşeli saatlerden sonra, yolumuzun üstünde, İNKAYA (TARİHİ ÇINAR ) olarak bilinen yerde çay ve fotoğraf molası veriyoruz. Daha sonra, yeni yıl heyecanı ile erken saatlerde,, 4* TİARA TERMAL Otelimize geri dönüyoruz. Akşam için hazırlıklarımızı yapıp, muhteşem yılbaşı balosu ve nefis yemeklerden oluşan zengin menüsüyle, YENİ YILA MERHABA diyoruz. Gece geç saatlere kadar eğleniyoruz. Konaklama otelimizde.



3 Gün: 1 OCAK 2019 (SALI)

Yeni yılın ilk gününde, öğleye kadar sürecek BRUNCH şeklinde alacağımız kahvaltının ardından, BURSA’ yı gezmeye başlıyoruz. ORHAN GAZİ, OSMAN GAZİ TÜRBESİ ziyaret ederek, SAAT KULESİ’ ni, Bursa KALESİ’ nin SUR DUVARLARI’ nı görerek, TOPHANE’ de,  BURSA’ nın muhteşem manzarası eşliğinde, keyifle çaylarımızı içiyoruz. Daha sonra, ULUCAMİ’ ni gezip, tarihi KOZAHAN'  da (İpekçiler Çarşısı) serbest zaman veriyoruz. Bu esnada Bursa’nın, meşhur İskender Kebabından öğle yemeğimizi alarak, bu güzel şehrimize veda edip,  ULUABAT GÖLÜ, GÖLYAZI KÖYÜ’ ne doğru yol alıyoruz. GÖLYAZI KÖYÜ, ULUBAT GÖLÜ kenarında göz kamaştıran bir balıkçı köyü. Kıyıya bir köprü ile bağlı durumda olan, sit alanı olarak kabul edilmiş kasabada verilecek serbest zamanda, gölün kenarında balık ağlarını ve kerevit sepetlerini onaran balıkçıları görebilirsiniz.. Köy meydanında bulunan tarihi çınarın altında çaylarımızı içip, Arnavut kaldırımlı dar sokaklarından ilerleyerek, tarihi kent duvarları arasında keyifli yürüyüşler yapıyoruz. Köyde nereye baksanız bir fotoğraf karesi sizi bekliyor. Bu etkileyici ortamda geçireceğimiz güzel vakit sonrası, İZMİR’ e dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Uygun molalarla, SUSURLUK-BALIKESİR-MANİSA üzerinden geri dönüyoruz. Bir başka ACADEMİC TOUR organizasyonunda görüşmek dileği ile siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.

 

*** Gala Yemeği boyunca canlı müzik olacaktır.

  *** Tüm konaklayan misafirlerimiz, SPA Merkezi’nde bulunan Türk Hamamı, Sauna, Buhar Odası, Fitness Center ve Termal Havuz’dan ücretsiz olarak faydalanabileceklerdir.

  *** 30.12.2018 Akşamı yemeklerinde alınacak içecekler ekstradır. 31.12.2018 Gala Yemeğinde limitsiz yerli içecekler ücretsizdir. ***Tüm odalarda bulunan çay kahve ikram seti kullanımı ücretsizdir.

*** Kablosuz internet ve otopark kullanımı ücretsizdir.

*** Bu fiyatlar standart oda fiyatlarıdır…Jakuzili oda farkı Kişi başı 2 gün için, 150 TL fark öder.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • ÜÇKUYULAR (Kavşaktaki Pamukkale Yazıhanesi Önü) (05:45)
  • KONAK (Sabancı Kültür Merkezi) (06:00)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (06:37)
  • KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) (06:45)
  • BORNOVA (Osman Kibar Meydanı-Kampüs Girişi) (07:05)
Notlar

»  Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.

» Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda ve otellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.

» Turlarda müze ve ören yeri girişleri için MÜZEKART alarak giriş ücretleri masraflarınızı en aza indirebilirsiniz.

» Turlarımız talepler doğrultusunda 27 veya 46 kişilik araçlarla gerçekleştirilir. Yolcu turu satın alırken, bu şart kabul edilmiş sayılır.

» Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOURda saklıdır. Turun iptali durumunda ACADEMİC TOUR iptali bizzat bildirmek zorundadır. 

» Tiara Otelde 3’lü odalarda ek yatak verilmektedir. 3’lü kalacak misafirlerimiz turu satın alırken bu şartı kabul etmiş sayılır.

 

İptal-İade ve Değişiklik Hakkında

*** İptal-İade ve değişiklik şartları; Academic Tour Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon, Özel ve Uçaklı Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur.

*** Tur iptal ve iadesi katılımcının MUCBİR sebep göstermesiyle sağlanabilmektedir. MUCBİR sebepler kapsamına '' katılımcının vefatı, ciddi derecede kaza ve yaralanma ile dünya sağlık örgütü tarafından acil hastalıklar kapsamına alınmış acil rahatsızlık ve hastalığı, birinci dereceden yakınının vefatı, katılımcının evinin ya da işyerinin yanması veya doğal afetlerle kullanılamaz hale gelmesi'' gibi durumlar girmektedir.   

   Bunların dışında Psikolojik tedaviler, daha önce tekrarlanmış kronik (akut) rahatsızlıklar, estetik tedaviler, rehabilitasyon tedavileri, doğum ve salgın hastalıklar sigorta kapsamında değerlendirilmemekte ve bu sebeplerden ötürü başvuran katılımcıların tur iptal işlemi sağlanamamaktadır. Bu değerlendirme acentemiz nezdinde yapılmayıp, tüm başvurular ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir.


İptal Şartları
https://www.academic-tour.com/2019-yilbasi-bursa-uludag-otel
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 29.03.2024 02:15 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.