UÇAKLA KAPADOKYA Kış Sezon 2019 Tur Programı

 

 ERCİYES KAYAK MERKEZİ VE KAYSERİ' Lİ

 UÇAKLA KAPADOKYA TURLARI 

AVANOS’ TA MERKEZİ KONAKLAMA AVANTAJI İLE…

SUHAN CAPPADOCIA HOTEL&SPA Y.P. KONAKLAMALI

1 TUR: 24-26 Ocak 2019 (Sömestre)    2 TUR:14-16 Şubat 2019 (Sevgililer Günü)    3 TUR:21-23 Şubat 

PEGASUS Havayolları ile KAYSERİ Gidiş - KAYSERİ Dönüş

(Gün Kaybı Olmadan Dolu Dolu 3 Gün - 2 Gece)

  !!! ERKEN REZERVASYON KAMPANYASINI KAÇIRMAYIN!!!  

                                        SINIRLI KONTENJAN İÇİN GEÇERLİDİR…  KONTENJAN DOLDUKTAN SONRA,                                            FİYATLAR KADEMELİ OLARAK ARTIŞ GÖSTEREREK,  NORMAL ÜCRETLENDİRME UYGULANACAKTIR...

Otobüsle Erciyes Kayak Merkezi ve Kayseri'li KAPADOKYA Turlarımızı incelemek için lütfen buraya tıklayınız !

Kalkış Yerleri: Sabah 04:45’ de Adnan Menderes Havalimanı’ nda Buluşuyoruz.
PROGRAM
1 Gün: KAYSERİ-ERCİYES KAYAK MERKEZİ-KAPADOKYA

Sabah 04:45’ de Adnan Menderes Havalimanı’nda buluşarak, 06:05’ de kalkacak, PEGASUS Havayollarına ait, İZMİR-KAYSERİ uçağımızın işlemlerini yapıyoruz. 07:30’ da, KAYSERİ Havalimanına ulaşıyoruz. Bizi bekleyen aracımıza, eşyalarımızı yerleştirerek KAYSERİ şehir merkezine doğru hareket ediyoruz. Uygun bir yerde sabah kahvaltımızı yaptıktan sonra, KAYSERİ KALESİ, SAAT KULESİ’ ni görerek, Anadolu Selçuklu’ nun yaptığı İlk Külliyesi ve en büyüklerinden biri olan HUNAT HATUN KÜLLİYESİ’ ni geziyoruz. Ardından, Kayseri’ nin ünlü çarşısı PASTIRMACILAR ÇARŞISI’ nda alışveriş için serbest zaman veriyoruz. Daha sonra, Türkiye’ nin en gözde Kayak Merkezlerinden biri olan, ERCİYES KAYAK MERKEZİ’ ne gidiyoruz. Burada vereceğimiz serbest zamanda,  isteyenler kayak yaparken, dileyenler de kar üzerinde doğa yürüyüşleri yapabilir ve eşsiz fotoğraf kareleri yakalayabilirler. Arzu eden konuklarımız ise ERCİYES KAYAK MERKEZİ’ nde bulunan otellerin cafe ve restaurantlarında kar manzarası eşliğinde kahvelerini keyifle içebilirler. Daha sonra, ‘’güzel atlar diyarı’’ KAPADOKYA' ya hareket ediyoruz ve AVANOSTA’ ki SUHAN CAPPADOCIA HOTEL&SPA   Otel’ imize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün: BALON TURU-IHLARA VADİSİ-KAYMAKLI YERALTI ŞEHRİ- GÜVERCİNLİK VADİSİ-MANZARA VADİSİ (O Ağacın Altı) -ONYX ATÖLYELERİ- TÜRK GECESİ

Sabah isteyenlerle BALON TURU’ na (ekstra hava koşulları müsait olursa) katılıyoruz. Otelimizde alacağımız kahvaltıdan sonra, dünyanın en büyük kanyonlarından biri olan, Kapadokya Turu’ nda mutlaka gezilip görülmesi gereken yerler arasında bulunan, IHLARA VADİSİ’ ne hareket ediyoruz. 105 kiliseyle ve içinden akan Melendiz Çayı’ yla doğa ve tarihi iç içe bulabileceğiniz ve hala içinde yaşayanların olması itibariyle insana ayrı bir heyecan veren IHLARA VADİSİ’ ne ulaşıyoruz. Önce, AĞAÇALTI KİLİSESİ’ ni ziyaret edip, rehberimizden bilgi aldıktan sonra, MELENDİZ ÇAYI kenarında yürüyüşlerimizi tamamlayıp, KAYMAKLI YERALTI ŞEHRİ’ ne hareket ediyoruz. Kaymaklı Yeraltı Şehri; yerin altında 7 kat olarak inşa edilmiş ve %15’ i ziyarete açık olan bu yer altı şehrine dar koridorlardan giriyoruz. Kiliseler, şapeller, şıra haneler, erzak depoları, mutfak gibi sosyal yaşam alanlarını geziyor rehberimizden bilgi alıyoruz. Bu büyüleyici ortamdan sonra, GÜVERCİNLİK VADİSİ’ ne gidiyoruz. Yeryüzünde benzerine çok az rastlanan doğa harikası oluşumları görerek, MANZARA VADİSİ’ ne (O Ağacın Altı) yönümüzü çeviriyoruz. Muhteşem manzarası eşliğinde çaylarımızı yudumladıktan sonra, ONYX ATÖLYELERİ’ ne gidiyoruz. Burada KAPADOKYA bölgesinden çıkarılan değerli bir taş olan onyx taşını,  işin üstadı ustaların elinde nasıl şekillendiğine şahit olacaksınız. Dünyanın farklı yerlerinden getirilen taşlarında işlendiği ve değerli takılar haline getirilen bu atölyelerde, gezimiz sonunda dileyen konuklarımız alışveriş yapabilecekler. Akşamüzeri tekrar Otel’ imize geçiyoruz. Akşam yemeğimizi aldıktan sonra, isteyen konuklarımızla (ekstra) Kapadokya’ ya özgü mağaralara oyularak yapılan eğlence mekânlarında, müzikli unutamayacağınız bir TÜRK GECESİ’ ne katılıyoruz.



3 Gün: GÖREME AÇIKHAVA MÜZESİ-ÜÇ GÜZELLER-TURHASAN ŞARAP FABRİKASI-ÜRGÜP-ASMALI KONAK- DEVRENT-PAŞABAĞLARI-ÇÖMLEK ATÖLYELERİ

Otelimizde alacağımız kahvaltıdan sonra, GÖREME AÇIKHAVA MÜZESİ’ ne gidiyoruz. Burada, Kaya Kiliselerini; Rahipler Manastırı, Rahibeler Manastırı, Basil Kilisesi, Barbara Şapeli, Yılanlı Kilise, Çarıklı Kilise, Yemekhane ve Kiler yapılarını, geziyoruz. Ardından, ÜRGÜP merkezine geliyoruz. Bölgenin tanıtımına önemli katkısı olan aynı zamanda ÜRGÜP' ün büyük konaklarına örnek alarak görebileceğimiz ASMALI KONAK dizisinin çekildiği konağı ziyaret ediyoruz. Ardından,  bölgede yaklaşık 4000 yıldır üretiminin yapıldığı, meşhur şaraplarının satışının yapıldığı TURASAN ŞARAP FABRİKASI’ na uğruyoruz. Dileyen konuklarımız alış veriş yapabilecekler. Buradan, Kapadokya'nın simgesi ÜÇ GÜZELLER' de (Üç güzel peri bacası) fotoğraf molası verip, DERVENT VADİSİ veya HAYAL VADİSİ ismi de yakıştırılan bu bölgede, neyi hayal ederseniz onu karşınızda görebileceğiniz etkileyici vadiden güzel anılarla ayrılıyoruz. Sonrasında, insanların, ancak perilerin yapabileceklerine inandıkları, volkanik yapılı kayaçları sel suları ve rüzgârın aşındırması sonucu oluşan PERİ BACALARI’ nı gözlemliyoruz ve PAŞABAĞLARI olarak bilinen, bölgenin en büyük ve çok başlı peri bacalarının bir arada olduğu bu bölgede, isteyen konuklarımız Peri Bacalarının içine girerek,  keyifli yürüyüşler yapıyoruz. Buradan, 4000 bin yıldır bölgede babadan oğula, dededen toruna Kızılırmak’ ın toprağından yapılan Çömlekçilik sanatını görmeye ÇÖMLEK Atölyeleri’ ne gidiyoruz. Böylece bir tezgâhın başına oturup, ustanın yardımı ile kendi ellerinizle çömleğinizi yapma imkânınız olacak. Sömestre dönemine özel hazırlanmış kapsamlı ve doyurucu bir KAPADOKYA gezisini tamamlayıp, ‘’güzel atlar diyarı’’ ndan ayrılarak,  KAYSERİ' ye hareket ediyoruz. Akşam saat 22:20 uçağımıza binerek, 23:50’de İZMİR’ e ulaşıyoruz. Bir başka ACADEMİC TOUR seyahatinde görüşmek üzere vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • Adnan Menderes Hava Limanı Buluşma (04:45)
Notlar

» Araçta, uçakta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.

» Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda değişiklik yapma hakkına sahiptir.

» Otellerde aynı standartlarda olmak koşulu ile ACADEMİC TOUR değişiklik yapma hakkına sahiptir.

» Programda yazan uçuş saatleri belirtilen Havayollarından alınmıştır. ACADEMİC TOUR, uçak saatlerinde olabilecek değişiklikten, rötardan, grev ve fors majör (deprem, iç savaş, terör alarmı, doğal afet vb.) durumlar yüzünden uçuş iptallerinden sorumlu değildir.

» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.

» Turlarda müze ve ören yeri girişleri için MÜZEKART alarak giriş ücretleri masraflarınızı en aza indirebilirsiniz.

» Turların kalkış tarihinden en az 48 saat evvel, tur kalkış saati, rehber telefonu, tekrar teyit edilir.

» Turlarımızda zorunlu seyahat sigortası yapılmaktadır. Doğum tarihi, TC. Kimlik no ibrazı şarttır.

» Araç kişi sayısına göre tutulur. Yolcu turu satın alırken bu şartı kabul etmiş sayılır.

» Uçakla Kapadokya Turumuz ‘’Uçaklı Özel Ürün’’ kapsamındadır.  

» İptal-İade ve değişiklik şartları; Academic Tour Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı ve Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur.


İptal Şartları
https://www.academic-tour.com/somestre-ve-sevgililer-gunu-ozel-kapadokya
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 29.03.2024 02:25 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.