Uçakla İSTANBUL KÜLTÜR-KEYİF TURU (2019 ) Tur Programı

2019 BAHAR VE YAZ DÖNEMİ BOYUNCA

   UÇAKLA İSTANBUL KÜLTÜR-KEYİF TURU   

 HİLTON GARDEN İNN OTEL'DE KONAKLAMA AYRICALIĞI İLE …
SABAH+AKŞAM YEMEKLERİ DAHİL !!!

Yeni açılan EMAAR AKVARYUM ve SUALTI HAYVANAT BAHÇESİ bu harika turumuzun bir parçası…

2019 SEZON BOYUNCA (3 GÜN-2 GECE)

1. TUR: 4-6 Haziran 2019 (Doldu)       2. TUR: 11-13 Ağustos 2019      3. TUR: 12-14 Ağustos 2019          

4. TUR: 6-8 Eylül 2019       5. TUR: 27-29 Eylül 2019       6. TUR: 4-6 Ekim 2019

PEGASUS HAVAYOLLARI İLE ERKEN GİDİŞ-GEÇ DÖNÜŞ,  Gün Kaybı Olmadan, Dolu Dolu 3 Gün İSTANBUL

Ortaköy, (Büyük Mecidiye Camii)  Beşiktaş, , Deniz Müzesi, Miniaturk, İstiklal Caddesi, Taksim, (Çiçek Pasajı, St Antonio Kilisesi, Pera Müzesi), 
Boğaz Turu, Sultanahmet Bölgesi,Hipodrom, Dikilitaş,Ayasofya, Topkapı Sarayı, Yerebatan Sarayı(Sarnıcı) Sultanahmet Cami, 
Can Park Avm, Büyük Ada Turu, Üsküdar, Beylerbeyi Sarayı, Emaar Akvaryum, Su Altı Hayvanat Bahçesi, Emaar Square Mall Avm

   ERKEN REZERVASYON KAMPANYASINI KAÇIRMAYIN !!!  

ERKEN REZERVASYON HER TARİHTE İLK 10 KİŞİ İÇİN GEÇERLİDİR… KONTENJAN DOLDUKTAN SONRA, 
FİYATLAR KADEMELİ OLARAK ARTIŞ GÖSTEREREK, NORMAL ÜCRETLENDİRME UYGULANACAKTIR.

Kalkış Yerleri: Sabah, saat 06:40’ da Adnan Menderes Havaliman İç Hatlar Terminalinde buluşuyoruz.
PROGRAM
1 Gün:

Sabah, saat 06:40’ da Adnan Menderes Havaliman İç Hatlar Terminalinde buluşup 07:50’ de kalkacak Pegasus Havayollarına ait İZMİR-İSTANBUL uçuşumuzun işlemlerini yapıyoruz. 08:55’ de, İSTANBUL’ a (Sabiha Gökçen Havalimanı) ulaşıyoruz. Bagaj işlemlerimizin ardından bizi bekleyen otobüsümüze yerleşerek, ilk mola yerimiz olan boğazın en güzel semtlerinden ORTAKÖY’ e doğru yola çıkıyoruz. Hem boğaz havası hem çay molası esnasında verilecek serbest zamanda, dileyen misafirlerimiz İstanbul’ un kartpostalları süsleyen en güzel camiilerinden BÜYÜK MECİDİYE CAMİİ (ORTAKÖY CAMİİ)’ ni ziyaret edebilirler. Ardından Beşiktaş merkeze doğru yola devam ederek bir sonraki göreceğimiz yer olan DENİZ MÜZESİNE geliyoruz. Başka hiç bir yerde göremeyeceğimiz Osmanlı imparatorluğunun son yüzyılında kullanılan muhteşem SALTANAT KAYIKLARININ sergilendiği bu müze ayrıca ATATÜRK ünde kullandığı kayıklara da ev sahipliği yapıyor. Turumuzun bir sonraki ziyaret noktası olan MİNİATURK e ile devam ediyor. Haliç’ in tam kıyısında yapılmış olan bu müzede, ülkemizde bulunan harikulade mimari eserlerin yanında doğal Agüzellikleri ilede öne çıkan yerlerin birer modeli bulunuyor. Kendimizi bir anda ülkemizin dörtbir yanındaki şaheserlerin birer modelinin arasında gezerken buluyoruz. Hemen sonra İSTİKLAL CADDESİ-TAKSİM bölgesine doğru yola koyularak İstanbulun kalbi diyeceğimiz bu bölgenin keyfini çıkarıyoruz. 24 saat hayatın aktığı bu bölgede verilecek serbest zamanda, isterseniz meşhur İNCİ PASTANESİ’ nde profiterol yiyebilir, çiçek pasajını görebilir, dileyen İstanbul’ un en göz alıcı kiliselerinden ST. ANTONİO KİLİSESİ ve PERA MÜZESİ’ ni ziyaret edebilir. Misafirlerimiz zamanını iyi kullandığı takdirde bu yerlerin bir veya bir kaçını ziyaret edebilirler. Dolu dolu geçen bir günün ardından, konaklama yapacağımız İstanbul’ un en şık ve nezih otellerinden biri olan Ümraniye'de HILTON GARDEN INN HOTEL’ imize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün:

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından, İstanbul gezilerini taçlandıran BOĞAZ Turumuza çıkmak üzere aracımıza biniyor ve Haliç’ e doğru hareket ediyoruz. EMİNÖNÜ’ nden, BOĞAZ TURU’ na çıkarak, eşsiz manzaralara şahit olacağımız, İstanbul’ un birçok güzel kıyı semtlerini (Kuzguncuk, Bebek, Arnavutköy, Küçüksu, Kandilli gibi…) tarihi binalarını, yalıları, hatta çeşitli dizilere mekân olan köşkleri teknemizden görüyoruz. Yeni Camii, Mısır Çarşısı, Süleymaniye Camii, Galata Kulesi, Çırağan Sarayı bu güzel boğaz turumuz süresince, kıyı boyunca gözlerimizi süsleyecek tarihi yapılardan sadece bazıları. Sonrasında yönümüzü, İmparatorluklar şehri İstanbul’ un en kadim eserlerinin bulunduğu SULTANAHMET bölgesine çeviriyoruz. Güzergâhımız, Marmara denizini takiben haliç üzerinden boğazı ve Anadolu yakasını panoramik görüş açısına sahip... Bu sayede GALATA KULESİ, GALATA KÖPRÜSÜ, BEYAZIT KULESİ panoramik olarak görülebiliniyor. (Bundan sonra bütün müzeler yürüyüş mesafesinde olduğu için araca sadece dönüşte binilecektir ve uygun yürüyüş ayakkabıları, müze kartı için kimlik ve fotoğraf bulundurmanızı öneriyoruz.  Müze kartlarının İstanbul’ a gelmeden çıkarılması kuvvetle tavsiye edilmektedir.) Müze ziyaretlerimiz günün büyük bir kısmını alacak. İlk önce,  At Meydanı’ da dediğimiz HİPODROM’ dan günümüze kalan 3 güzel  DİKİLİTAŞ’ ı görüp, gezimize devam ediyoruz.  1500 yıllık bir tarihiyle, İstanbul’ un en büyük camii olma özelliğine sahip olan, ardından müze olarak varlığını sürdüren AYASOFYA’ yı ( Hagia Sofia müzesini ) geziyoruz. Ardından, Osmanlı Hanedanının 400 yıllık konutu olan, TOPKAPI SARAYI’ na gidiyoruz. Büyük avlunun etrafını çevrelemiş yapılardan oluşan sarayı gezerek rehberimizden gerekli bilgileri alıyoruz ve yazlık avlusunda Marmara denizi, Boğaz ve Haliç’ e aynı anda sahip manzarasında, fotoğraflar çektiriyoruz. Daha sonra  serbest zaman veriyoruz. Bu esnada dileyen misafirlerimiz, YEREBATAN SARAYI’ nı (Sarnıcı) veya SULTANAHMET CAMİİ gibi yerlerden birini görebilirler veya çevredeki güzel mekanlardan birinde kahvelerini, çaylarını yudumlayabilirler. Zevkli ve yoğun geçen bu harika günün ardından, misafirlerimiz ile akşam yemeğini almak ve dinlenmek üzere otelimize doğru yola çıkıyoruz. Dileyen konuklarımız yemekten sonra, otelimizin hemen  bitişiğinde yer alan ve yürüyüş mesafesinde olan  CAN PARK AVM’ ye gitme şansına sahipler. Otelimiz ayrıca, Kız Kulesi’ nin de  bulunduğu Üsküdar Merkeze-Boğaza giden metro hattının üzerinde olup, istasyon hemen  Avm’ nin  altındadır.  Keyifli bir İstanbul gecesi geçirebilirsiniz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



3 Gün:

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından, bavullarımızı aracımıza koyduktan sonra, İstanbul’ un bir başka ilginç noktası olan ADALAR a doğru yola çıkıyoruz. Anadolu yakasından, İstanbul' un incilerini görmek üzere ADA Vapuru’ na biniyoruz. Sırasıyla uzaktan tekneden, KINALIADA, BURGAZADA, KAŞIK ADASI, daha arkalarda SİVRİADA, TAVŞAN ADASI, HEYBELİADA’ yı görerek, en son olarak, adaların incisi BÜYÜKADA’ ya varıyoruz. Dileyen misafirlerimiz adanın doğa kokusunu içine çekmek, ağaçlarla kaplı dar sokaklarından geçerken, bakmaya doyamayacağı köşkleri ve manzarayı izlemek üzere, adayı tam tur dolaşan faytonlara yönelirken, arzu edenler de bisiklet kiralayarak adayı dolaşabilir, hediyelik eşya tezgâhlarında alışveriş yapabilirler. Günün hemen hemen yarısını geçireceğimiz ada turunun ardından tekrar Anadolu yakasına dönüp ÜSKÜDAR’ a doğru yola çıkıyoruz ve BEYLERBEYİ SARAYI ile gezimize devam ediyoruz. Asya yakasının en büyük sarayı  olmakla beraber, tam boğazın kenarında muhteşem ihtişamıyla  yer almakta olan yapı görkemi ile bizi büyüleyecek…  Sultan Abdulaziz döneminde boğazın Beylerbeyi -Üsküdar ilçesine yapılmış olan bu saray  ve bahçesi bizi 19.yüzyılın o dönemlerine götürecek... Gezimizden sonra tekrar aracımıza binerek İstanbul’ da bulunan en yeni ve en son açılan akvaryum olan EMAAR AKVARYUM ve SUALTI HAYVANAT BAHÇESİ’ ni görmek üzere LİBADİYE bölgesine gidiyoruz. Tünel akvaryumu, kıyı bölgeler, jungle, penguen adası ,timsah krallığı vb. gibi bölümleri olan, bu en yeni AKVARYUM her yaştan misafirimize hitap edecek niteliklere sahip. Akvaryumu ziyaret etmeyecek misafirlerimizde akvaryumun içinde bulunduğu ve  İstanbul’ un en yeni AVM’ lerinden olan EMAAR SQUARE MALL’ da vakit geçirebilirler. Keyifli bir günün ardından, akşam saat 22:00de kalkacak uçağımız için Sabiha Gökçen Havalimanı’ na geliyoruz. Saat 23:15’ de İZMİR’ e ulaşıyoruz. Unutamayacağınız anılarla, bir başka ACADEMİC TOUR seyahatinde, tekrar siz değerli misafirlerimizle buluşmak üzere vedalaşıyoruz. 



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • Adnan Menderes Hava Limanı Buluşma (06:40)
Notlar

»Araçta, uçakta ve tesislerde kaybolan eşyalardan Acentemiz sorumlu değildir.

» Programda yazan uçuş saatleri belirtilen Havayollarından alınmıştır. ACADEMİC TOUR, uçak saatlerinde olabilecek değişiklikten, rötardan, grev ve fors majör (deprem, iç savaş, terör alarmı, doğal afet vb.) durumlar yüzünden uçuş iptallerinden sorumlu değildir.

» Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda değişiklik yapma hakkına sahiptir.

» Otellerde aynı standartlarda olmak koşulu ile ACADEMİC TOUR değişiklik yapma hakkına sahiptir.

» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.

» Turlarda müze ve ören yeri girişleri için MÜZEKART alarak giriş ücretleri masraflarınızı en aza indirebilirsiniz.

» Tur programı ACADEMİC TOUR. Kayıt formu maddeleri bir bütündür.

» Turlarımızda katılan kişi sayısı doğrultusunda araç seçimi yapılmaktadır. (27.31.46 kişilik) Yolcu turu satın alırken bu şartı kabul etmiş sayılır.

» Gezi süresi 3 GÜN-2 GECE’ dir. Otel konaklaması 2 GECE’ dir.

» Rezervasyon esnasında, kimliğinizde yazılı olan isim ve soy isminizi açık olarak kayıt görevlimize bildiriniz. Havaalanında check-in esnasında isimden kaynaklanan problemden ACADEMİC TOUR sorumlu değildir.
» Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOUR’ da saklıdır. Turun iptali durumunda ACADEMİC TOUR iptali bizzat bildirmek zorundadır.

» Tur Programımız,  belirtilen Havayolu uçak sefer saatlerine göre hazırlanmıştır. Havayolları saatlerde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu yüzden, Turların kalkış tarihinden en az 48 saat evvel, tur kalkış saati, rehber telefonu, tekrar teyid ediniz.. Saat değişikliğinden ve rötardan Acentamız sorumlu tutulamaz.

» Uçakla İstanbul Turumuz ‘’ Uçakla / Özel  Ürün’’ kapsamındadır. Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. 

» İptal-İade ve değişiklik şartları; Academic Tour Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon, Uçaklı ve Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Ancak, katılımcı MUCBİR sebep göstermesiyle tur iptal ve iadesi  sigorta tarafından sağlanabilmektedir. MUCBİR sebepler kapsamına ''  ciddi derecede kaza ve yaralanma ile dünya sağlık örgütü tarafından acil hastalıklar kapsamına alınmış acil rahatsızlık ve hastalığı, birinci dereceden yakınının vefatı, katılımcının evinin ya da işyerinin yanması veya doğal afetlerle kullanılamaz hale gelmesi, katılımcının vefatı, '' gibi durumlar girmektedir. Bunların dışında Psikolojik tedaviler, daha önce tekrarlanmış kronik (akut) rahatsızlıklar, estetik tedaviler, rehabilitasyon tedavileri, doğum ve salgın hastalıklar sigorta kapsamında değerlendirilmemekte ve bu sebeplerden ötürü başvuran katılımcıların tur iptal işlemi sağlanamamaktadır. Bu değerlendirme acentemiz nezdinde yapılmayıp, tüm başvurular ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir.


İptal Şartları
https://www.academic-tour.com/ucakla-istanbul-kultur-keyif-2019
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 29.03.2024 01:01 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.