Otobüsle KAPADOKYA TURLARI (2019) Tur Programı

(2019 SEZON BOYUNCA - 3 GÜN 3 GECE)

 OTOBÜSLE KAPADOKYA TURLARI 

SUHAN CAPPADOCIA HOTEL&SPA Y.P.

(Avanos’ta Merkezi Konaklama)

Ihlara Vadisi - Kaymaklı Yeraltı Şehri - Ortahisar - Üçhisar - Güvercinlik Vadisi - Çömlek Atölyeleri - Paşabağları
Hayal Vadisi - Üç Güzeller - Turasan Şarap Fabrikası - Ürgüp - Asmalı Konak - Avanos
Balon Turu - Onyx - Göreme Açık Hava Müzesi - Manzara Vadisi - Türk Gecesi

1.TUR: 14-17 Mart         2.TUR: 4-7 Nisan      3.TUR: 11-14 Nisan     4.TUR: 19-22 Nisan      5.TUR: 20-23 Nisan   
6.TUR: 25-28 Nisan      7.TUR: 2-5 Mayıs      8.TUR: 9-12 Mayıs       9.TUR:16-19 Mayıs        10.TUR: 03-06 Haziran (Doldu)   
11.TUR: 05-08 Haziran (Doldu)      12.TUR: 20-23 Haziran        13.TUR: 11-14 Temmuz        14.TUR:25-28 Temmuz    
15.TUR:10-13 Ağust.    16.TUR:11-14 Ağust.   17.TUR:29 Ağustos-01 Eylül   18.TUR: 05-08 Eylül      19.TUR:12-15 Eylül 
20.TUR:26-29 Eylül        21.TUR: 03-06 Ekim       22.TUR: 10-13 Ekim        23.TUR:17-20 Ekim      24.TUR: 26-29 Ekim
25.TUR: 31 Ekim-03 Kasım       26.TUR: 07-10 Kasım       27.TUR: 21-24 Kasım

   ERKEN REZERVASYON KAMPANYASINI KAÇIRMAYIN !!!  

SINIRLI KONTENJAN İÇİN GEÇERLİDİR… KONTENJAN DOLDUKTAN SONRA, FİYATLAR KADEMELİ OLARAK ARTIŞ GÖSTEREREK,
NORMAL ÜCRETLENDİRME UYGULANACAKTIR.

2019 Sezon Boyunca Uçakla KAPADOKYA TURLARIMIZI görüntülemek için lütfen tıklayınız !

 

Kalkış Yerleri: Akşam, saat 18:45 ÜÇKUYULAR (Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü), 19:00 KONAK (Sabancı Kültür Merkezi Önü), 19:15 LOZAN (Lozan Kapısı Önü), 19:35 KARŞIYAKA (Anıt), 19:40 KARŞIYAKA (Yunuslar) 19:45 KARŞIYAKA Bostanlı İskele, (İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü) 19:55 MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm Karşısı Eski Carrefour Önü), 20:15 BORNOVA (Kampus Önü)
PROGRAM
1 Gün: IHLARA VADİSİ- KAYMAKLI YERALTI ŞEHRİ- UÇHİSAR -GÜVERCİNLİK VADİSİ- ÇÖMLEK ATÖLYESİ-PAŞABAĞLARI-AVANOS

AKŞAM

Akşam, saat 18:45 ÜÇKUYULAR (Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü),  19:00 KONAK (Sabancı Kültür Merkezi Önü), 19:15 LOZAN (Lozan Kapısı Önü), 19:35 KARŞIYAKA (Anıt), 19:40  KARŞIYAKA (Yunuslar)  19:45 KARŞIYAKA Bostanlı İskele, (İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü) 19:55 MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm Karşısı Eski Carrefour Önü), 20:15 BORNOVA (Kampus Önü)’ nden siz değerli misafirlerimizi alarak UŞAK-AFYON-KONYA üzerinden, güvenli bir yolculukla  AKSARAY’ a ulaşıyoruz.

SABAH

Sabah rehberimizin belirlediği uygun bir yerde kahvaltımızı aldıktan sonra, ilginç doğal yapısı ve kayalara oyulmuş kiliseleriyle KAPADOKYA BÖLGESİ' nin en önemli inziva yerlerinden biri olan, IHLARA VADİSİ’ ne hareket ediyoruz. 105 kiliseyle ve içinden akan Melendiz Çayıyla doğa ve tarihi iç içe bulabileceğiniz ve hala içinde yaşayanların olması itibariyle insana ayrı bir heyecan veren IHLARA VADİSİ’ nde, AĞAÇALTI KİLİSESİ’ ni ziyaret edip, rehberimiz eşliğinde buradaki turumuzu gerçekleştiriyoruz.  Daha sonra yönümüzü KAYMAKLI YERALTI ŞEHRİ’ ne çeviriyoruz. Kaymaklı Yeraltı Şehri; yerin altında 7 kat olarak inşa edilmiş ve %15’i ziyarete açık olan bu yer altı şehrine dar koridorlardan giriyoruz. Kiliseler, şapeller, şırahaneler, erzak depoları, mutfak gibi sosyal yaşam alanlarını geziyor rehberimizden bilgi alıyoruz. Bu büyüleyici ortamdan ayrılarak, ORTAHİSAR güzergahından, bölgenin en yüksek noktası konumunda bulunan UÇHİSAR KALESİ’ni ve GÜVERCİNLİK VADİSİ’ ni görerek, turumuza devam ediyoruz. ÇAVUŞİN’de ÇANAK-ÇÖMLEK atölyelerine geliyoruz. Bir tezgahın başına oturup, ustanın yardımı ile kendi ellerinizle çömleğinizi yapma imkanınız olacak. Daha sonra, yoğun PERİ BACALARI’ nın bulunduğu PAŞABAĞLARI’ nda  fotoğraf çekip kısa yürüyüşler yaparak, kayalara oyulmuş inziva noktalarını görüyoruz. Akşam üzeri, AVANOS’ ta otelimize  yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün: BALON TURU - HACIBEKTAŞ VELİ TÜRBESİ - GÖREME AÇIKHAVA MÜZESİ - MANZARA VADİSİ -DEVRENT - ÜÇGÜZELLER - ÜRGÜP - ASMALI KONAK - TURASAN ŞARAP FABRİKASI - ONYX ATÖLYESİ

Sabah isteyen konuklarımızla, hava durumuna göre BALON TURU’na (ekstra) katılıyoruz. Otelde alacağımız sabah kahvaltısının ardından,  HACI BEKTAŞ’a hareket ediyoruz. Türk ve İslam mutasavvıfı ünlü düşünür HACI BEKTAŞ-I VELi’ nin Türbesini, Külliyesini ziyarette bulunuyoruz. Burada, Üçler Çeşmesi, Nadar Avlusu, Aslanlı Çeşme, Yemekhane, Meydan Evi, Mihman Evi, BALIM SULTAN TÜRBESİ’ ni de gezdikten sonra, GÖREME AÇIKHAVA MÜZESİ’ ne doğru yol alıyoruz. Kaya Kiliseleri, Rahipler Manastırı, Basil Kilisesi, Barbara Şapeli, Yılanlı Kilise, Çarıklı Kilise, Yemekhane ve Kiler yapılarını geziyoruz. Devamında, MANZARA VADİSİ’ ne giderek, (O Ağacın Altı) muhteşem manzarası eşliğinde çaylarımızı yudumluyoruz. Ayrıca,  değişik şekillere benzetilen Peribacalarının bulunduğu DEVRENT VADİSİ’ni (HAYAL VADİSİ) ve Şapkalı Peribacalarının bulunduğu, Kapadokya'nın simgesi ÜÇ GÜZELLER Peribacaları diğer göreceğimiz yerler arasında yer alıyor.Fotoğraf molası sonrasında, TÜRKİYE’ nin en büyük şarap fabrikalarından olan TURASAN şarap fabrikasına uğruyoruz. Şarap alışverişimizi tamamlayarak, ÜRGÜP’ e ulaşıyoruz.  Şehir turumuzun ardından, ASMALI KONAK’ ın televizyon ekranlarına yansıyan güzel görüntülerini yakından göreceğiz. AVANOS’ ta, bölgede çıkan değerli taşları görmek üzere ONYX Atölyesi ziyareti ile bugünkü turumuzu sonlandırıp, otelimize geçiyoruz. Akşam yemeği sonrasında, isteyen konuklarımızla (ekstra) Kapadokya’ ya özgü mağaralara oyularak yapılan eğlence mekanlarında, müzikli unutamayacağınız  bir TÜRK GECESİ’ ne katılıyoruz.



3 Gün: SULTANHANI - KONYA - MEVLANA MÜZESİ - AKŞEHİR - NASREDDİN HOCA TÜRBESİ

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından, tarihi ipek yolu üzerindeki Selçuklu mimarisi hanlarından en büyüğü olan SULTANHANI KERVANSARAYI’ nı görüyoruz. Buradan, sayısız tarih, kültür ve doğal zenginliklere sahip olan başka bir  şehrimiz KONYA’ ya ulaşıyoruz. Öğle yemeği için serbest zamanın ardından, gerek mimarisinde, gerekse müze içinde bulunan ilginç tarihi eserleri ile gizemini hala koruyan, MEVLANA MÜZESİ’ ni ziyaret ediyoruz. Bu anlamlı ziyaretimiz sonrasında, geri dönüş yolculuğumuzda, AKŞEHİR’e varıyoruz. NASREDDİN HOCA TÜRBESİ’ ni ziyaret ediyor  ve GÜLMECE PARKI’ nda kısa yürüyüşler yapıyoruz. Güzel bir turun ardından uygun molalarla, gece geç saatlerde İZMİR’ e dönüyor ve bir başka ACADEMİC TOUR seyahatinde buluşmak üzere siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • ÜÇKUYULAR (Kavşaktaki Pamukkale Yazıhanesi Önü) (18:45)
  • KONAK (Sabancı Kültür Merkezi Önü) (19:00)
  • ALSANCAK ( Lozan-Fuar Kapısı Önü) (19:15)
  • KARŞIYAKA (Anıt) (19:35)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (19:40)
  • KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) (19:45)
  • KARŞIYAKA ( Mavişehir Mavibahçe Karşısı ) (19:55)
  • BORNOVA (Osman Kibar Meydanı-Kampüs Girişi) (20:15)
Notlar

» Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir.

» Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda değişiklik yapma hakkına sahiptir.

» Otellerde aynı standartlarda olmak koşulu ile değişiklik yapılabilir.

» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.

» Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOUR’ da saklıdır. Turun iptali durumunda ACADEMİC TOUR iptali bizzat bildirmek zorundadır.

» Otobüsle Kapadokya (2019 Sezon Boyunca) Turumuz ‘‘Promosyonlu Ürün’’ kapsamındadır.  

» İptal-İade ve değişiklik şartları; Academic Tour Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon, Uçaklı ve Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Ancak, katılımcı MUCBİR sebep göstermesiyle tur iptal ve iadesi  sigorta tarafından sağlanabilmektedir. MUCBİR sebepler kapsamına ''  ciddi derecede kaza ve yaralanma ile dünya sağlık örgütü tarafından acil hastalıklar kapsamına alınmış acil rahatsızlık ve hastalığı, birinci dereceden yakınının vefatı, katılımcının evinin ya da işyerinin yanması veya doğal afetlerle kullanılamaz hale gelmesi, katılımcının vefatı, '' gibi durumlar girmektedir. 

Bunların dışında Psikolojik tedaviler, daha önce tekrarlanmış kronik (akut) rahatsızlıklar, estetik tedaviler, rehabilitasyon tedavileri, doğum ve salgın hastalıklar sigorta kapsamında değerlendirilmemekte ve bu sebeplerden ötürü başvuran katılımcıların tur iptal işlemi sağlanamamaktadır. Bu değerlendirme acentemiz nezdinde yapılmayıp, tüm başvurular ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir.  


İptal Şartları
https://www.academic-tour.com/sezon-boyunca-otobusle-kapadokya
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 19.04.2024 02:17 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.