DATÇA-MARMARİS TURU (Datça Perili Bay Resort Otel) Tur Programı

EYLÜL AYI'NA ÖZEL FİYAT İLE, KAÇIRILMAZ FIRSAT !!!

  DATÇA-MARMARİS TURU  

                Datça’da Deniz Kıyısında Konaklama Ayrıcalığı ile…

                 PERİLİ BAY RESORT OTEL 

                 HERŞEY DAHİL KONAKLAMA

            Doğal güzelliği, özgünlüğü, duruluğu ve sakinliğiyle  huzur veren DATÇA’da 

                 muhteşem bir hafta sonu tatili…

                  SADECE 3 TARİH ve SINIRLI KONTENJAN!

                         11-13 Eylül / 18-20 Eylül /25-27 Eylül  2020 (3 Gün-2 Gece)

Kalkış Yerleri: 06:00 Mavişehir Mavibahçe Avm önü 06:05 KARŞIYAKA Bostanlı İskele Önü, 06:10 KARŞIYAKA Yunuslar, 06:15 KARŞIYAKA Anıt, 06:30 BORNOVA (E.Ü.H. Önü) 06:45 ALSANCAK Lozan Atatürk Lisesi 07.00’de ÜÇYOL (Pizza Pizza Önü), 07.05 HATAY (İnönü Cad. Susuzdede Parkı Durağı), 07:15 ÜÇKUYULAR (Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü)
PROGRAM
1 Gün:

Sabah saat 06:00 Mavişehir Mavibahçe Avm önü 06:05 KARŞIYAKA Bostanlı İskele Önü,  06:10 KARŞIYAKA Yunuslar, 06:15 KARŞIYAKA Anıt, 06:30 BORNOVA (E.Ü.H. Önü) 06:45  ALSANCAK  Lozan Atatürk Lisesi  07.00’de ÜÇYOL (Terra Pizza Önü), 07.05 HATAY (İnönü Cad. Susuzdede Parkı Durağı), 07:15 ÜÇKUYULAR (Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü)’nden siz değerli konuklarımızı alarak turumuza başlıyoruz. Yolda alacağımız (ekstra) kahvaltının ardından, AYDIN üzerinden, GÖKOVA KÖRFEZİ’nin büyüleyen manzarasını seyrederek, uygun molalarla MARMARİS’e ulaşıyoruz. Marmaris merkez’de vereceğimiz serbest zamanda limanında ve çarsında gezintiler yapıyoruz. Rehberimizin belirlediği saatte tekrar buluşuyor ve dağların arasından, kıvrılarak uzanan bir yoldan, çam, zeytin, badem ağaçlarının mis kokuları ve eşsiz güzellikleri arasından geçerek DATÇA’ya ulaşıyoruz. Datça’da deniz kıyısında PERİLİ BAY RESORT HOTEL’e yerleşip, herşey dahil konseptinde   olan otelin, tüm aktivitelerinden faydalanıyoruz.Konaklama otelimizde.



2 Gün:

Sabah kahvaltısının ardından, öğle yemeğine kadar bu güzel otelimizin denizinden havuzundan faydalanıyoruz. Yemekten sonra isteyen konuklarımızla beraber,  ünlü coğrafyacı ve tarihçi Strabonun ‘’Tanrı, yarattığı kulunun uzun ömürlü olmasını istiyorsa Datça Yarımadasına bırakır’’ sözünde de dediği gibi, bu muhteşem güzellikteki bu şirin beldede, önce ESKİ DATÇA’nın taş evlerle süslü sokaklarında yürüyerek CAN YÜCEL sokağa ulaşıyoruz. Ünlü şairimiz Can Yücel’in çok sevdiği ve son yıllarını geçirdiği EVİ görerek, köy kahvesinde mola veriyoruz. Rehberimizin vereceği serbest zamanda Eski Datça’nın güzel sokaklarını fotoğraflıyoruz. Daha sonra,  YENİ DATÇA’ya geçiyor ve buradaki  gezimizi de tamamlayarak, tekrar otelimize dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



3 Gün:

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından, öğleye kadar bu güzel otelimizin keyfini sürüyor ve öğle yemeğimizi de aldıktan sonra, ORHANİYE'de KIZKUMU’na hareket ediyoruz. Burada  alacağımız serbest zamanda, rehberimizin anlatacağı Kızkumunun efsaneleşmiş aşk hikayesini dinliyor ve fotoğraf çekimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Ardından, TURGUT ŞELALESİ’ne doğru yolumuza devam ediyoruz. Cennetten bir köşe olan ve sığla ağaçların arasına gizlenmiş şelaleleri keyifle geziyoruz. Serbest zaman esnasında bal ve kekik alışverişleri yapma şansınız olacak… Güzel bir turun ardından unutulmaz anılarla geri dönüş yolculuğumuza başlıyor ve uygun molalar ile, akşam saatlerinde İZMİR’e ulaşıyoruz. Bir başka ACADEMİC TOUR seyahatinde buluşmak üzere siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.

 



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • KARŞIYAKA ( Mavişehir Mavibahçe Karşısı ) (06:00)
  • KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) (06:05)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (06:10)
  • KARŞIYAKA (Anıt) (06:15)
  • BORNOVA (Ege Ünv.Hastanesi Önü) (06:30)
  • ALSANCAK (Lozan-Atatürk Lisesi Önü) (06:45)
  • ÜÇYOL (Terra Pizza Önü) (07:00)
  • HATAY (07:05)
  • ÜÇKUYULAR (Kavşaktaki Pamukkale Yazıhanesi Önü) (07:15)
Notlar

» Araçta,tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir.Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.

» Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda  ve otellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.

» Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOUR’ da saklıdır. Turun  iptali durumunda ACADEMİC TOUR iptali bizzat bildirmek zorundadır.

» Koltuk numaraları rezervasyon önceliğine göre verilir. Turu erken satın alan konuklarımız ön koltuklarda oturmayı hak ederler.

» Trafik Kanunu gereğince araçta bulunulan tüm seyahat sürecinde emniyet kemeri takılması zorunlu olup, aksi haldeki durumlarda Academic Tour sorumluluğu yoktur.

» Dönüşte yolcu bindiği durakta, tersten dağıtım yapılarak bırakılır.

» 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak+1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar, Açma-kapama ve coachbed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. 

» İptal-İade ve değişiklik şartları; Academic Tour Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Turlarda iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Seyahat sigortası, acil ve akut rahatsızlıklar için geçerlidir. Daha önce mevcut olan ve kronik rahatsızlıklar, salgın hastalıklar sigorta kapsamına girmez. Misafirlerimiz turu satın aldıkları tarihten, tur bitimine kadar yaşadıkları bu belirtilen olumsuzluklar, ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir. Tur İptallerinde; yerinize yolcu bulunması durumunda ücretler kesintisiz iade edilebilinir

» Turlarımız talepler doğrultusunda 16-19-27 veya 46 kişilik araçlarla gerçekleştirilir. Yolcu turu satın alırken, bu şart kabul edilmiş sayılır.

» Otelde deniz manzaralı oda garantisi verilemez. Misafirimiz turu satın alırken bu şartı kabul etmiş sayılır.


İptal Şartları
https://www.academic-tour.com/datca-marmaris-eylul
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 19.04.2024 09:58 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.