Egzotik Bali Turu Tur Programı

ÖZEL EGZOTİK BALİ TURU

1 HAZİRAN TARİHİNDEN İTİBAREN HERGÜN ÇIKIŞLI

5 YILDIZLI BİRBİRİNDEN SEÇKİN  6 AYRI OTEL SEÇENEKLERİYLE...

VİZESİZ EŞSİZ BİR YURTDIŞI TURU

 

{{YOUTUBE}}https://www.youtube.com/embed/MF978haWr6o{{/YOUTUBE}}

 

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: 1.Gün-İzmir-İstanbul-Singapur

Sizler için özel hazırlanmış olan Bali Tur Programımızın bu ilk günü gerek acentemiz tavsiyesi üzerine,gerekse kendi tercihlerinz doğrultusunda belirlendiği üzere saat 09:30'da İstanbul Atatürk havaalanında buluşmak üzere yola koyuluyoruz. Singapur Havayolları Kontuarında görevlilerimizle buluşmak üzere uçuştan 3 saat önce hazır bulunuyor,check-in işlemlerimizi gerçekleştirkten sonra uçağımıza yerleşiyoruz. Yaklaşık 8700 KM lik uçuş mesafesinde bulunan Singapur'a varış saatimiz 12 saat 23 dakika sonra gerçekleşecektir. Bu ilk günümüzün büyük bir bölümü uçakta geçmektedir.



2 Gün: 2.Gün-Singapur-Bali

İkinci günümüze günün çok erken saatlerinde  Singapur’a ulaşıyoruz. Buradan alacağımız aktarmalı uçuşumuzla varış noktamız Bali. Uçuşumuz bu noktadan da yaklaşık 2 saat 23 dakika sürmektedir. Bali havalimanında karşılanmamızın ardından seçmiş olduğumuz 5 yıldızlı tesisimize ulaşıyoruz ve uçuş yorgunluğunu üzerimizden atmak üzere odalarımıza yerleşiyor,dinleniyor otelimizdeki ilk günümüzü serbest  zaman alarak geçiriyoruz. Konaklama Bali’deki otelimizde.



3 Gün: 3.Gün-Bali-Kintamani

Otelimizde uyandığımız bu ilk gün dileyenler tüm vakitlerini muhteşem bir kumsal ve deniz atmosferinde tesiste geçirebilirler. Dileyenler ise ekstra olarak düzenlenen Kintamani turuna katılabilirler. Kintamani turunda sahil şeridi terk edip gerçek Bali'yi keşif yolculuğumuz başlamak üzeredir. Önce Batu Bulang2da Barong dansıyla tanışıp Endonezya'nında milli kültürü olan ve UNESCO tarafından onaylanmış Batik el işçiliğinin yapıldığı atölye gezilecektr. Ardından gümüş el sanatları ile meşhur Celuk köyü ve Ahşap oymacılığıyla ünlü Mas köyü ziyaret edilecektir. Bir sonraki durağımız Kintamani bölgesindeki volkanik Batur Dağı ve gölü manzarası eşliğinde unutulmaz bir öğlen yemeği. Yemek sonrasında dönüş yolunda Bali'ye özgü tropikal meyvelerin ve baharatların yetiştirildiği botanik bahçeleri gezintisi yapılacak,bu yöreye has Luwak kahvesi ve yerel tadları barındıran çeşitli çay ve kahvelerden tadabileceksiniz. Dönüş yolumuzda da geleneksel bir Bali evi ziyaret edilecek,yöre halkının yaşayışlarıyla ilgili bilgiler aldıktan sonra tesisimize dönülecektir. Geceleme Bali'deki otelimizde.



4 Gün: 4.Gün-Bali-Rafting-Tanah Lot

Eşsiz deniz manzarasında alacağımız sabah kahvaltımızın ardından bir gün önce tura katılan misafirlerimiz dilerlerse tüm günlerini tesiste kalarak,dinlenerek ve denizin tadını çıkararak kalbilecekken dileyen misafirlerimizde Ekstra olarak sunulan öğle yemekli rfting programımıza katılabileceklerdir. 9 km uzunluğunda ve 1,5 saat süren Ayung Nehri Parkurunda rafting yapmak bambaşka bir deneyim olacaktır. Eğitimli ve konusunda uzman kaptanımızeşiliğinde büuüleyici doğal güzelliği olan Ubud ormanlarını,Ayung nehri eteklerinden seyretmenin keyfini yaşayacaksınız. Şelalede alacağımız moldada kendinizi serin sulara bırakabilecek hemen ardından da açık büfe öğle yemeğimizi alıp otelimize geri dönebileceksiniz. Kalan vaktimizi tesiste dinlenerek geçirebilir ve merak edenler akşam yemekli Tanah Lot ve Keçak Dansı turuna katılabilirler. Okyanusun ortasında Bali kıyılarına yakın bir kayanın üzerine kurulu olan mistik ve büyüleyici Tanah Lot Tapınağını göreceksiniz. Okyanusun uçsuz bucaksız görüntüsü ve ağır ağır kıyıya vuran dev dalgaları eşliğinde gün batımını izlemek size keyifli anlar yaşatacak. Devamında yöresel Keçak dansı izleyeceğiz ve Endonezya mutfağından seçeneklerle güzel bir akşam yemeğinin tadını çıkaracağız. Gecenin ardından otelimize dönüyoruz ve konaklama Bali'deki otelimizde.



5 Gün: 5.Gün-Bali-Safari Park

Gecenin yorgunluğunu tertemiz bir havanın sabahına uyanarak otelimizde alacağımız kahvaltının ardından dileyen misafirlerimiz tesisin tadını çıkarmak üzere tesiste kalabilirken;gününü dolu dolu geçirmek isteyen misafirlerimizde birlikte ekstra olarak öğle yemekli  Safari & Marine Park turuna katılabilirler. Saat 08:30 'da Safari Park aracı ile otelimizden alındıktan sonra yaklaşık 1 saatlik yolculuktan sonra Park alanında görevlilerce yönlendirilecek şekilde serbest vakit geçirebiliyoruz. Dönüş saatimiz 16:30-17:00 gibi oalcaktır. Sunulan program içeriklerinde 2 adet safari tram turu ,kendi kameranızla yavru hayvanlarla resim çekilme,su parkına ücretsiz giriş,1 adet fun zone (eğlence parkı) kullanımı,15 dakikalık fil safari,Bali Safari & Marine Park hediyelik eşyası ve Tsavo resoranda aslanlarla birlikte öğle yemeği. Turumuzun sonunda otele varış. Geceleme Bali'deki otelimizde. 



6 Gün: 6.Gün-Bali-Uluwatu

Arda arda yaşadığımız birbirinden renkli ve güzel günlerden sonra tüm gün otelimizde geçirmek üzere güzel bir Kahvaltının ardından serbest zaman alıyoruz. Bugününüzü dinlenerek geçirmenizi tavsiye ediyoruz. Dileyen misafirlerimiz için ekstra olarak Akşam yemekli Uluwatu ve Keçak dansı turu düzenlenecek olup katılım gösterecek misafirlerin bilgi verip saat 16:00 da alınacak şekilde hazır bulunmaları gerekmektedir. Yaklaşık yarım saatlik bir Uluwatu yolunun ardından belinize Sarong(Mayala peştemalı) sardıktan sonra Uluwatu'ya giriş yapıyoruz. Tapınağın kalbine gelmeden önce maymun ormanlarından geçiyor, onların sizden yemek kapma yarışına tanık oluyoruz. Tapınağa ulaştığımızda karşınıza Hint Okyanusun muhteşem görüntüsü ve yavaş çekimde dev dalgaların kıyılara uzanışını izledikten ve resimledikten sonra Keçak dansını izlemek üzere saat 19:00'da da ünlü Jimbaran Kumsalına hareket   ediyoruz. Kumsala vardıktan sonra bizler için özel hazırlanmış olan masalarımızda Izgara Sanpper (Mercana benzer bir tür balık),karides,kalamar,midye,pilav,yerel sebze ve sosların yöreye özgü tadına bakıyor, gecenin keyfini yaşıyoruz. Yemeğin ardından otele dönüş ve konaklama otelimizde.



7 Gün: 7.Gün-Bali-Singapur-İstanbul-İzmir

Bali'deki tesisimizde alacağımız son sabah kahvaltısının ardından serbest zaman alıyor ve yola koyulmak üzere hazırlıklarımızı yapıyor;belirlenen saatte transfer aracımızla Singapur'a hareket etmek üzere Bali havaalanına gidiyoruz. Singapur'a varıştan sonra aktarmalı uçuş yapacak olan uçağımıza geçiyor oradan da sabah 07:45'te İstanbul'a varış şeklinde uçuşumuzu gerçekleştirip;İzmir uçuşumuzla turumuzu tamamlıyor,bir başka Academic Tour özel Tur Programında buluşmak üzere vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    UÇUŞLAR

    SINGAPUR HAVA YOLLARI

    İzmir-İstanbul uçuşları için acentemizden yardım alabilirsiniz.

    Gidiş :
    İstanbul Singapur 13.30 – 05.05
    Singapur-Bali 07.00 - 09.35 |

    Dönüş:
    Bali-Singapur 20.05 – 22.35
    Singapur-İstanbul 01.40 - 07.45

    İstanbul-İzmir uçuşları için acentemizden yardım alabilirsiniz.

    Uçuş saatleri prensip saatler olup, uçuş tarihinizden 2 gün önce acentanızı arayarak, uçak kalkış saatinizi teyit ediniz. Uçuş saatinden en az 2 saat önce havalimanında olmak gerekmektedir.

    Acentemiz, havayolları ile yolcularımız arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde uçuş detayları değişebilir, tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyid edilmesi gerekmektedir. Yolcularımız saat değişikliği riskini bilerek ve kabul ederek turu satın almıştır.


    İptal Şartları
    https://www.academic-tour.com/tur364.html
    İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
    Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
    0232 463 25 25


    Bu çıktı 25.04.2024 17:39 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.