OTOBÜSLE GAP TURLARI (5 Gece Otel Konaklamalı) Tur Programı

2024 SEZON BOYUNCA ACADEMİC TOUR KALİTE ve GÜVENCESİYLE

 OTOBÜSLE GAP TURLARI 

BÖLGENİN SEÇKİN OTELLERİNDE KONAKLAMA 

TUR SÜRESİ 7 GÜN-6 GECE (5 GECE OTEL KONAKLAMALI)

Academic Tour Profesyonel GAP Uzman Rehberleri Eşliğinde

Adana, Gaziantep, Adıyaman-Kahta, Nemrut Dağı, Nissibi Köprüsü, Diyarbakır, 
Batman, Hasankeyf, Midyat, Mardin, Göbeklitepe, Şanlıurfa ve (Sıra Gecesi), 
Harran, Halfeti, Adana, Tarsus, İzmir

TARSUS GEZİSİ PROGRAMA DAHİL!
8-14 Nisan (Bayram) / 19-25 Nisan/ 26 Nisan-2 Mayıs /3-9 Mayıs / 10-16 Mayıs 
17-23 Mayıs / 24-30 Mayıs /31 Mayıs-6 Haziran / 16-22 Haziran (Bayram)
12-18 Temmuz /30 Ağustos-5 Eylül /13-19 Eylül 20-26 Eylül 
27 Eylül-3 Ekim /  4-10 Ekim / 11-17 Ekim / 18-24 Ekim
 25-31 Ekim / 1-7 Kasım / 10-16 Kasım 

  ERKEN REZERVASYON KAMPANYASI İLE !!! 
Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: AKŞAM

15:30 ÜÇKUYULAR (Fahrettin Altay- Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü), 15:40 HATAY İnönü Caddesi (Susuzdede Parkı-Hatay İstikametindeki Durak),  15:50 ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü)  16:05 ALSANCAK (Lozan Fuar Kapısı Önü), 16:25 KARŞIYAKA Anıt 16:30 KARŞIYAKA Yunuslar 16:35 KARŞIYAKA Bostanlı İskele (İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü) 16:45 KARŞIYAKA-MAVİBAHÇE AVM Karşısı, 17:05 BORNOVA (Ege Üniversitesi Hastane Önü) 17:15 BORNOVA (Osman Kibar Meydanı Kampus Önü’nden) siz değerli konuklarımızı alarak seyahatimize başlıyoruz. TURGUTLU - SALİHLİ - KULA - UŞAK- AFYON - KONYA güzergâhından POZANTI’ ya ulaşıyoruz.



2 Gün: ADANA, GAZİANTEP ve ZEUGMA MOZAİK MÜZESİ

Sabah saatlerinde Pozantı yakınlarında (ekstra) kahvaltımızı yapıp tur programımıza başlıyoruz. Gülek Boğazı’ndan geçerek, Toros Dağlarını aşıyoruz ve Tekir Yaylaları’nı panoramik olarak görme şansına sahip oluyoruz. Sonrasında bereketli topraklar olan Seyhan ile Ceyhan nehrinin çocuğu diye adlandırılan Çukurova’ya  ve onun parlayan yıldızı olan ADANA'ya ulaşıyoruz. Dünyanın hala hazırda kullanılan en eski köprüsü olan Adana Tarihi Taş Köprü ile turumuza başlıyoruz. 1600 yıldır farklı medeniyetlere hizmet veren köprü üzerinden Seyhan Nehri ve Sabancı Merkez Cami’nin güzel manzarasını fotoğrafladıktan ve rehberimizin sunumundan sonra Sabancı Cami’sini geziyoruz. Adana'nın Reşatbey semtinde bulunan cami, yapıldığı dönemde Ortadoğu ve Balkanların en büyük camisi unvanına sahipti, şu an ülkemizin en önemli camilerinden biridir. Dış yüzü kadar iç ambiyansı ile de mimari bir şaheser olan camiyi rehberimizin anlatımları eşliğinde gezdikten sonra,  Adanda’ya veda ederek Ceyhan-Osmaniye-Nurdağ  üzerinden GAZİANTEP’e doğru yola çıkıyoruz. Dünyaca ünlü bir Gastronomi şehri olan Gaziantep’te damak çatlatan lezzetleri tadarak öğle yemeğimizi alıyoruz. Akabinde dünyanın en büyük mozaik müzelerinden olan Zeugma Mozaik Müzesi gezisiyle turumuza başlıyoruz. Zeugma mozaik müzesindeki mozaikler sizi rüya gibi bir gezintiye çıkaracak ve kendinizi Zeugmalı asillerin villalarını dolaşırken bulacaksınız. Müzede pek çok arkeolojik parça sergilerini,  rehberimizin anlatımları eşliğinde gezdikten sonra, tarihi çarşılar bölgesine geçiyor ve Zincirli Bedesteni, Almacı Pazarı, BakırcılarÇarşısı’nı geziyoruz. Çekicin bakırla buluştuğu o dar sokaklara yaklaşırken, bakır ustalarının çekiç sesleri sizleri karşılıyor… Burada vereceğimiz serbest zamanda Yöresel Bakır İşlemeleri, Hediyelik Eşya, Baklava ve Antep Fıstığı alışverişlerinizi yapabilirsiniz. Tahmis Kahvesinde kahvelerimizi yudumladıktan sonra, gezimizi tamamlayıp  Gaziantep’te 5* Yılmazoğlu Park Otelimize geçiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde 



3 Gün: ADIYAMA NEMRUT DAĞI, NİSSİBİ KÖPRÜSÜ, DİYARBAKIR

Otelde alacağımız sabah kahvaltısının ardından Kahramanmaraş sınırlarından Pazarcık-Gölbaşı istikametinden ilerlerken yol üzerinde Kahramanmaraş’ın enfes dondurmasından tadarak, ADIYAMAN/KAHTA’ya ulaşıyoruz. Burada bizleri bekleyen dolmuşlarımızla Nemrut Dağı'na doğru yola çıkıyoruz. Dünyanın sekizinci harikası ve ’Kralların Tahtı’’ olarak adlandırılan Nemrut Tümülüsü, Doğu ve Batı Medeniyetlerinin kesişme noktasında, 2150 m yükseklikteki muhteşem bir manzaraya sahiptir.  NEMRUT, yüksekliği on metreyi bulan büyüleyici heykelleri ve metrelerce uzunluktaki kitabeleriyle UNESCO Dünya Kültür Mirasında yer almaktadır. Bu muhteşem tarihi yapıları fotoğraflayarak anılarımıza ekliyoruz. Daha sonra otobüsümüzde tekraryerlerimizi alıyor ve Güneydoğu’ya yapılan en güzel köprü olan Nissibi Köprüsü üzerinden, Siverek istikametine ilerleyip, Güneydoğu Anadolu bölgesinin metropol şehri DİYARBAKIR'a hareket ediyoruz.. Karacadağ’ın binlerce yıl önce patlamasından sonra etrafta beliren onlarca kilometrelik taş ve kaya denizi manzarasıyla rengi kırmızıya yakın bereketli topraklardan hareketle Diyarbakır’a  vardığımızda Anadolu’nun en eski camisi ve İslam aleminde 5.inci harem-i şerifi olarak bilinen Ulu Cami, hemen yanında bulunan 35 yaş şiiri ile tanınan Türk şiirinin önemli şairlerinden  Cahit Sıtkı Tarancı’nın Kültür Evi’ni(restorasyonda dışarıdan anlatım)  Dört Ayaklı Minare (Şeyh Mutahhar Camii) Sülüklü Hanı, Deliller Hanı’nı gezip UNESCO 39'uncu Dünya Miras Komitesi Toplantısı'nda 'Dünya Kültür Mirası' olarak tescillenen Diyarbakır Surları ile Hevsel Bahçeleri’ni On Gözlü Köprü'yü geçerken panoramik olarak görüp vereceğimiz serbest zaman sonrasında akşam  konaklama yapacağımız 4* New Garden  otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otellimizde. 



4 Gün: DİYARBAKIR, BATMAN, HASANKEYF, MİDYAT, MARDİN

Otelde alacağımız sabah kahvaltısının ardından, Batman güzergahından, yurdumuzun yeraltı cevherlerinden olan Raman Petrol Kuyuları’nı ve yakın zamanda Ilısu barajının su tutması sebebiyle sular altında kalmış HASANKEYF’i panoramik olarak görerek, rehberimizin bilgilendirmeleri eşliğinde MİDYAT’a ulaşıyoruz. Orta Doğu ve Anadolu medeniyetlerinin mistik mimari dokusunu burada farklı bir tonda ve renkte hissedeceksiniz. Midyat; mimari alanda bölgenin lideri konumunda. Tarihi yapısını o kadar güzel korumuş ki, insan burada kendini adeta bir orta çağ kentinde, film setinden bir sahnede gibi hissedebiliyor. Zengin bir mimari doku içinde bulunan yörenin taş ustalarının incelikli becerileri Midyat`a bir açık hava müzesi görünümü kazandırmakta. Ayrıca, Süryani ustalarının yüzyılların birikimiyle ince ince işlediği TELKARİ sanatının en iyi örneklerini burada bulabilirsiniz. Midyat sokaklarını gezerek alışverişler yaptıktan sonra ‘’Sıla’’ ‘’Hercai ‘’ ve ‘’Adını Kalbime Yazdım’’ dizilerinin de çekildiği ve daha birçok diziye ev sahipliği yapan Midyat Konuk Evi ‘ni geziyoruz. Midyat’ta vereceğimiz öğle yemeği molası sonrasında buradan hareketle Ömerli istikametinden, gecesi ‘’Gerdanlık’’ gündüzü ‘’Seyranlık’’ olan, “Diller ve Dinler Şehri” MARDİN’e doğru yol alıyoruz.  Mezopotamya kültürlerinin ve medeniyetlerinin bir harmonisi niteliğindeki rüya şehir Mardin’de; Ptt Binası, Olgunlaşma Enstitüsü, Ulu Cami, Mardin kültürü ve mimarisi ile bütünleşmiş tarihi yapılar, Mardin’in dar sokakları ve Abbara’lar göreceğimiz yerler arasındadır... Kulaklarınızı çocuk seslerine ve ara ara duyacağınız nal seslerine verin ve dar sokaklarda yürürken mutlaka elleriniz yüzlerce yıllık serin duvarlara dokunsun, işte o zaman Mardin’le biraz daha bütünleşmiş olacaksınız. Mardin çarşısında alışveriş için serbest zaman veriyoruz. Çarşı’da yöreye özgü eski baskı kalıplarıyla basılmış yazmalar, bakır çerezlikler ve şamdanlar, kilim ve el yapımı keçe, tesbihler, puşi, şarap, ahşap işçiliği ürünleri, badem şekeri, leblebi, mırra cezvesi ve kulpsuz özel fincanlar (Gümgüm) gibi hediyelik eşya alışverişleri yapabilirsiniz. Akşam yemeği ve konaklama 4*Mesopotamia Garden Hotelimizde. Reyhani Gecesine gitmek isteyen konuklarımız turu satın aldıkları tarihte, Reyhani Gecesi için bölgenin meşhur Bağdadi Restorant veya Cerciş Murat Konağı Restoran’dan bireysel olarak önceden rezervasyon yaptırmalarını tavsiye ederiz.



5 Gün: MARDİN, GÖBEKLİTEPE, ŞANLIURFA (Sıra Gecesi)

Otelde alacağımız sabah kahvaltısının ardından, güne Kasımiye Medresesi gezisi ile başlıyoruz. Atiye Dizisi’ne de konu olmuş olan medrese, Artuklular Döneminde yapımına başlanmış ve 15. Yüzyılın sonlarında Akkoyunlu Sultan Kasım İbn Cihangir döneminde tamamlanmıştır. Rehberimizden değerli bilgilendirmeleri ve fotoğraf molası ardından Deyrulzafaran Süryani Manastırı’nı ziyaret ediyoruz. Manastır, Güneş Tapınağı, daha sonra da Romalılar tarafından kale olarak kullanılan bir kompleks üzerine inşa edilmiştir. Romalılar bölgeden çekilince Aziz Şleymun bazı azizlerin kemiklerini buraya getirterek kaleyi manastıra çevirdi. Harika mimarisi ve taş işçiliği ile sizlere hoş bir gezi olanağı sunan manastır gezimizden sonra Kızıltepe-Viranşehir üzerinden ŞANLIURFA sınırlarına ulaşıyoruz. Dünya tarihinin yeniden yazılmasına sebep olan, 11.500 yıl önce yapılmış ve yapıldıktan 1000 sene sonra üstü esrarengiz bir şekilde orayı inşa eden insanlar tarafından kapatılmış olan dünyanın ilk tapınağı- yaşamsal kült alanı GÖBEKLİTEPE ‘yi ziyaret ediyoruz. Rehberinizin anlatımıyla ve göreceğiniz eserlerle birlikte zamanda yolculuk yapmaya hazırlanın. Zihniniz sizi güzel bir yolculuğa çıkaracak. İlk heykel atölyesinin bulunduğu Göbeklitepe, aynı zamanda nohut, mercimek, buğdayın dünyada ilk ekildiği topraklar ve tarım tarihinin başladığı yer olarak bilinmektedir. Göbeklitepe turumuzu tamamlayıp, Peygamberler şehri ŞANLIURFA`ya geçiyor ve Vizyon Park Otel’imize yerleşiyoruz. Akşam dileyen misafirlerimizle (ekstra yemekli) Urfa kültürünün bir parçası olan yemekli SIRA GECESİ eğlencesine gidiyoruz. Konaklama otelimizde.



6 Gün: ŞANLIURFA, HARRAN, HALFETİ, ADANA

Otelde alacağımız sabah kahvaltısının ardından, tarihi boyunca onlarca krallığa ve imparatorluğa merkezlik etmiş Balıklı Göl Vadisi’ni geziyoruz. Göreceğimiz yerler arasında; Balıklı Göl (Halil-ül Rahman Gölü), Hz. İbrahim’in ateşe atıldığı yer, Ayn-ı Zeliha Gölü, Rızvaniye Medresesi, Tarihi Kule, Hz. İbrahim’in doğduğu mağara, Mancınık Kuleleri, Urfa Kalesi ve Kanallar olacak. Rehberimizin anlatımlarından sonra, Şanlıurfa’nın otantik tarihi çarşılarında Urfa’ya özgü ürünler alabilmeniz için serbest zaman veriyoruz.Buradan HARRAN’a doğru ilerlerken sizi uçsuz bucaksız düzlükteki Harran Ovası kucaklayacak. Binlerce yıl boyunca ipek yolu seyyahlarının kullandığı bu yolu kullanarak HARRAN’a ulaşacağız. İslamiyet döneminin ilk üniversitesi olarak bilinen Harran Üniversitesi, Harran Ulu Camii, Harran Höyük, Harran Kalesi ve dünyada sadece Harran’da ve Italya Matera ve Alberobello kasabalarında görebileceğiniz kendine özgü mimarisi ile Harran Kübik Kubbeli Evleri’ni gezdikten sonra, yerel halkla sohbet edebileceğimiz çay ve fotoğraf molamızı veriyoruz.Daha sonra, tarihi ve doğası ile büyüleyici bir atmosfere sahip olan, KARAGÜL dizinin ve Şener Şen’in yer aldığı EŞKİYA filminin de çekildiği HALFETİ`ye geçiyoruz. Halfeti’de öğle yemeğimizi yöresel yemeklerden aldıktan sonra, Birecik Baraj Gölü üzerinde, 1 saat sürecek muhteşem bir Tekne Turuna (ekstra) çıkıyoruz. Halfeti zamanın medeniyetlerle mozaik olduğu bir coğrafyadır. Geçmişin harmanı içerisinde sular altında kalmış eski Halfeti’yi tekne turu ile gezerken; Rum Kale, Tarihi Mağara Evleri büyük bir kısmı sular altında kalan ve sular altındaki yapıları görebileceğiniz Savaşan Köyü’nü gördükten sonra, Halfeti’de öğle yemeğimizi yöresel yemeklerden almak üzere mola veriyoruz. Sonrasında Nur Dağları ve Güneydoğu otoyolu istikametinden Osmaniye’ye hareketle tekrar ADANA’ya ulaşıyoruz. 4*Şenbayrak City  otelimize yerleşiyoruz.



7 Gün: ADANA, TARSUS, İZMİR

Otelde alacağımız sabah kahvaltısının ardından, TARSUS’a doğru hareket ediyoruz. Tarsus'ta sırasıyla göreceğimiz yerler Hz. Danyal Peygamber Makamı, Beyaz Çarşı (Kırk Kaşık Bedesteni)'nde serbest zaman veriyor ve devamında Saint Paul Kilisesi (Eski Cami), Saint Paul Kuyusu ve çevresinde bulunan Eski Tarsus evleri ve sokaklarını geziyoruz. Sonrasında Saint Paul Kilisesi, Kleopatra Kapısı ve Çanakkale Savaşlarında Tophaneli Yüzbaşı Hakkı Bey Komutasında 1 İngiliz ve 1 Fransız gemisini Çanakkale boğazında batıran kahraman Nusret Mayın Gemisi’ni ziyaret ediyoruz. Fotoğraf molaları sonrasında, Pozantı  güzergahını takip ederek Konya -Afyon – Kula - Uşak- Salihli - Turgutlu üzerinden gece geç saatlerden sonra İZMİR’e ulaşıyoruz. Bir başka ACADEMİC TOUR seyahatinde buluşmak üzere siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
Tarih İki Kişilik Odada
Kişi Başı
Tek Kişi Ek Yatak1. ÇocukTaksitler
08.04.202414.999,00 TL
13.999,00 TL
18.599,00 TL
17.599,00 TL
14.499,00 TL
13.999,00 TL
0 - 6 Yaş 5.999,00 TL
7 - 12 Yaş 10.999,00 TL
Taksitler »
19.04.202414.999,00 TL
12.999,00 TL
18.599,00 TL
16.599,00 TL
14.499,00 TL
12.999,00 TL
0 - 6 Yaş 5.999,00 TL
7 - 12 Yaş 9.999,00 TL
Taksitler »
26.04.202414.999,00 TL
12.999,00 TL
18.599,00 TL
16.599,00 TL
14.499,00 TL
12.999,00 TL
0 - 6 Yaş 5.999,00 TL
7 - 12 Yaş 9.999,00 TL
Taksitler »
03.05.202414.999,00 TL
12.999,00 TL
18.599,00 TL
16.599,00 TL
14.499,00 TL
12.999,00 TL
0 - 6 Yaş 5.999,00 TL
7 - 12 Yaş 9.999,00 TL
Taksitler »
10.05.202414.999,00 TL
12.999,00 TL
18.599,00 TL
16.599,00 TL
14.499,00 TL
12.999,00 TL
0 - 6 Yaş 5.999,00 TL
7 - 12 Yaş 9.999,00 TL
Taksitler »
17.05.202414.999,00 TL
12.999,00 TL
18.599,00 TL
16.599,00 TL
14.499,00 TL
12.999,00 TL
0 - 6 Yaş 5.999,00 TL
7 - 12 Yaş 9.999,00 TL
Taksitler »
24.05.202414.999,00 TL
12.999,00 TL
18.599,00 TL
16.599,00 TL
14.499,00 TL
12.999,00 TL
0 - 6 Yaş 5.999,00 TL
7 - 12 Yaş 9.999,00 TL
Taksitler »
31.05.202414.999,00 TL
12.999,00 TL
18.599,00 TL
16.599,00 TL
14.499,00 TL
12.999,00 TL
0 - 6 Yaş 5.999,00 TL
7 - 12 Yaş 9.999,00 TL
Taksitler »
16.06.202414.999,00 TL
13.499,00 TL
18.599,00 TL
16.999,00 TL
14.499,00 TL
13.499,00 TL
0 - 6 Yaş 5.999,00 TL
7 - 12 Yaş 10.299,00 TL
Taksitler »
12.07.202414.999,00 TL
12.999,00 TL
18.599,00 TL
16.599,00 TL
14.499,00 TL
12.999,00 TL
0 - 6 Yaş 5.999,00 TL
7 - 12 Yaş 9.999,00 TL
Taksitler »
30.08.202414.999,00 TL
12.999,00 TL
18.599,00 TL
16.599,00 TL
14.499,00 TL
12.999,00 TL
0 - 6 Yaş 5.999,00 TL
7 - 12 Yaş 9.999,00 TL
Taksitler »
13.09.202414.999,00 TL
12.999,00 TL
18.599,00 TL
16.599,00 TL
14.499,00 TL
12.999,00 TL
0 - 6 Yaş 5.999,00 TL
7 - 12 Yaş 9.999,00 TL
Taksitler »
20.09.202414.999,00 TL
12.999,00 TL
18.599,00 TL
16.599,00 TL
14.499,00 TL
12.999,00 TL
0 - 6 Yaş 5.999,00 TL
7 - 12 Yaş 9.999,00 TL
Taksitler »
27.09.202414.999,00 TL
12.999,00 TL
18.599,00 TL
16.599,00 TL
14.499,00 TL
12.999,00 TL
0 - 6 Yaş 5.999,00 TL
7 - 12 Yaş 9.999,00 TL
Taksitler »
04.10.202414.999,00 TL
12.999,00 TL
18.599,00 TL
16.599,00 TL
14.499,00 TL
12.999,00 TL
0 - 6 Yaş 5.999,00 TL
7 - 12 Yaş 9.999,00 TL
Taksitler »
11.10.202414.999,00 TL
12.999,00 TL
18.599,00 TL
16.599,00 TL
14.499,00 TL
12.999,00 TL
0 - 6 Yaş 5.999,00 TL
7 - 12 Yaş 9.999,00 TL
Taksitler »
18.10.202414.999,00 TL
12.999,00 TL
18.599,00 TL
16.599,00 TL
14.499,00 TL
12.999,00 TL
0 - 6 Yaş 5.999,00 TL
7 - 12 Yaş 9.999,00 TL
Taksitler »
25.10.202414.999,00 TL
12.999,00 TL
18.599,00 TL
16.599,00 TL
14.499,00 TL
12.999,00 TL
0 - 6 Yaş 5.999,00 TL
7 - 12 Yaş 9.999,00 TL
Taksitler »
01.11.202414.999,00 TL
12.999,00 TL
18.599,00 TL
16.599,00 TL
14.499,00 TL
12.999,00 TL
0 - 6 Yaş 5.999,00 TL
7 - 12 Yaş 9.999,00 TL
Taksitler »
10.11.202414.999,00 TL
12.999,00 TL
18.599,00 TL
16.599,00 TL
14.499,00 TL
12.999,00 TL
0 - 6 Yaş 5.999,00 TL
7 - 12 Yaş 9.999,00 TL
Taksitler »
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • ÜÇKUYULAR (Kavşaktaki Pamukkale Yazıhanesi Önü) (15:30)
  • SUSUZDEDE PARKI (Durak Önü) (15:40)
  • ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü) (15:50)
  • ALSANCAK ( Lozan-Fuar Kapısı Önü) (16:05)
  • KARŞIYAKA (Anıt) (16:25)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (16:30)
  • KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) (16:35)
  • KARŞIYAKA ( Mavişehir Mavibahçe Karşısı ) (16:45)
  • BORNOVA (Ege Ünv.Hastanesi Önü) (17:05)
  • BORNOVA (Osman Kibar Meydanı-Kampüs Girişi) (17:15)
Notlar

» Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayın

» Otellerde aynı standartlarda olmak koşulu ile ACADEMİC TOUR değişiklik yapma hakkına sahiptir.

» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.
» Turların kalkış tarihinden en az 24 saat evvel, tur kalkış saati, rehber telefonu, tekrar teyit edilir.
» Tur programı ACADEMİC TOUR Kayıt formu maddeleri bir bütündür.

» Turlarımızda zorunlu seyahat sigortası yapılmaktadır. Doğum tarihi, T.C. Kimlik No ibrazı şarttır.
» Gezi süresi 7 GÜN-6 GECE’ dir. Otel konaklaması 5 GECE’ dir.
» Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 2 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOUR da saklıdır. Turun iptali durumunda ACADEMİC TOUR iptali bizzat bildirmek zorundadır.

» Turlarda müze ve ören yeri girişleri için MÜZEKART alarak giriş ücretleri masraflarınızı en aza indirebilirsiniz.

»Triple odalar, 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçük olabilir. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak+1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar. Açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar.

»Mücbir sebeplerden (hava, yol, ziyaret yerlerindeki yoğunluk, öngörülemeyen durumlar vb.) veya misafirlerimizin rehberimizin verdiği zamanlamalara uymamaları sebebiyle tur programımızda yazdığı halde gezilemeyen yerlerden Academic Tour sorumlu tutulamaz.

»Tüm Kültür turları ürünlerimizde kademeli fiyat sistemi uygulanmaktadır. Satışa sunulmuş olan paket tur içindeki rezervasyon sayısı yükseldikçe (Turun doluluk oranı arttıkça) fiyatlarda kademeli olarak yükselmektedir. Bu durumda ön ödeme almadan fiyat sabitleme yapılamamaktadır.

»Konaklama bölgelerinde yoğunluk veya farklı nedenlerden dolayı  otellerde aynı standartlarda olmak kaydı ile değişiklik yapılabilir.Böyle bir durumlarda misafirlerimiz Academic Tour temsilcisi tarafından bilgilendirilir.

»İptal-İade ve değişiklik şartları; Academic Tour Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Seyahat sigortası, acil ve akut rahatsızlıklar için geçerlidir. Daha önce mevcut olan ve kronik rahatsızlıklar, salgın hastalıklar sigorta kapsamına girmez. Misafirlerimiz turu satın aldıkları tarihten, tur bitimine kadar yaşadıkları bu belirtilen olumsuzluklar, ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir. Tur İptallerinde; yerinize yolcu bulunması durumunda ücretler kesintisiz iade edilebilinir.


İptal Şartları
https://www.academic-tour.com/otobusle-gap-turlari-2024
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 28.03.2024 12:46 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.