ABANT KONAKLAMALI BAYRAMLARA ÖZEL BATI KARADENİZ (Gündüz Çıkışlı) Tur Programı

GÜNDÜZ ÇIKIŞLI !!!    BAYRAMLARA ÖZEL    4 GÜN-3 GECE

 ABANT KONAKLAMALI, ŞİLE ve AĞVA'LI 

 BATI KARADENİZ TURLARI 

ABANT’TA GÖL KENARINDA KONAKLAMA AYRICALIĞI BU PROGRAMDA

1 Gece ABANT GÖLÜ KENARI’ nda, 5* BÜYÜK ABANT OTELİ Y.P.

2 Gece ZONGULDAK’ ta, 4* EMİRGAN OTEL Y.P.

 ABANT GÖLÜ, BOLU, YEDİGÖLLER, DEVREK-MENGEN-ZONGULDAK- GÖKGÖL MAĞARASI- AMASRA-SAFRANBOLU, YENİCE ORMANLARI, ZONGULDAK, ACARLAR LONGOZU, AĞVA, ŞİLE

RAMAZAN BAYRAMINA ÖZEL GÜNDÜZ ÇIKIŞLI  3-6 HAZİRAN 2019 (Doldu)

KURBAN BAYRAMINA ÖZEL GÜNDÜZ ÇIKIŞLI  9-12 AĞUSTOS 2019

    ERKEN REZERVASYON KAMPANYASINI KAÇIRMAYIN !!!    

ERKEN REZERVASYON, HER TARİHTE  İLK 10 KİŞİ İÇİN GEÇERLİDİR… KONTENJAN DOLDUKTAN SONRA, 
FİYATLAR KADEMELİ OLARAK ARTIŞ GÖSTEREREK,NORMAL ÜCRETLENDİRME UYGULANACAKTIR...

BATI KARADENİZ (Klasik 2019) Turumuzu incelemek için lütfen buraya tıklayınız !
BATI KARADENİZ (Abant Konaklamalı, Şile ve Ağva'lı) Turumuzu incelemek için lütfen buraya tıklayınız !
BATI KARADENİZ (Kurban Bayramına Özel) Turumuzu incelemek için lütfen buraya tıklayınız !

Kalkış Yerleri: Sabah saat 05:30 ÜÇKUYULAR (Fahrettin Altay Meydanı, Kavşaktaki Pamukkale Yazıhane Önü) 05:40 KONAK (Sabancı Kültür Merkezi Önü) 05:45 LOZAN (Atatürk Lisesi Karşısı) 05:55 BAYRAKLI ÜST GEÇİT (Otobüs Durağı) 06:05 KARŞIYAKA (Anıt) 06:10 KARŞIYAKA (Yunuslar) 06:15 KARŞIYAKA BOSTANLI VAPUR İSKELESİ (İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü) 06:20 MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm Karşısı) 06:40 BORNOVA (Kampus Önünden)
PROGRAM
1 Gün:

Sabah saat 05:30 ÜÇKUYULAR (Fahrettin Altay Meydanı, Kavşaktaki Pamukkale Yazıhane Önü) 05:45 KONAK (Sabancı Kültür Merkezi Önü) 05:55 LOZAN (Atatürk Lisesi Karşısı) 06:00  BAYRAKLI ÜST GEÇİT (Otobüs Durağı)   06:05 KARŞIYAKA (Anıt) 06:10 KARŞIYAKA (Yunuslar)  06:15 KARŞIYAKA BOSTANLI VAPUR İSKELESİ (İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü)  06:20 MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm Karşısı) 06:40 BORNOVA (Kampus Önünden) siz değerli konuklarımızı alarak seyahatimize başlıyoruz. MANİSA, AKHİSAR, BALIKESİR  güzergâhını takip ederek yol üzerinde SAPANCA GÖLÜ’ nü panaromik olarak görebilme fırsatına sahip olacağız. Yolda alacağımız molaların ardından, ABANT GÖLÜ’ ne ulaşıyoruz. Her mevsimde ayrı güzelliğe sahip olan ABANT GÖLÜ kenarında yürüyüşler yaparak, muhteşem güzel manzaraları fotoğraf karelerimize ve anılarımıza ekliyoruz. Bu doğa harikası ortamda ve göl  kenarında bulunan 5* BÜYÜK ABANT OTELİ’ ne yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. www.buyukabantoteli.com



2 Gün:

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısından sonra, BOLU’ da bizi bekleyen minibüslerle, güzel manzaralar eşliğinde YEDİGÖLLER Milli Parkına giriş yapıyoruz. YEDİGÖLLER’ de SAZLIGÖL, İNCEGÖL, KÜÇÜKGÖL, DERİNGÖL, BÜYÜKGÖL, KURUGÖL ve SERİNGÖL’ ü görerek, muhteşem bir doğa ile baş başa, yürüyüşler yapıyoruz. Gökkuşağı renklerini andıran rengârenk ağaçlarla kaplı bu ortamda, piknik yaparak, keyifli saatler geçiriyoruz. Daha sonra, DEVREK-MENGEN üzerinden, ZONGULDAK’ ta 4* EMİRGAN OTEL’ imize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde www.emirganhotel.com



3 Gün:

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısından sonra, sarkıt, dikitleri ile görsellik ve doğallık açısından insanı büyüleyen GÖKGÖL MAĞARASI' nı geziyoruz. Gökgöl Mağarası turumuzu tamamladıktan sonra, Karadeniz’in en güzel sayfiye kasabalarından biri olan, AMASRA’ ya giderek turumuza devam ediyoruz. Bu şirin, sahil kasabasında, ANADOLU’ da ki maif kaya üzerine yapılmış tek örnek olan, ROMA YOL ANITI (Kuşkaya Anıtı’nı) geziyoruz ve BAKACAK TEPESİ’ nde Amasra manzarasını fotoğraflıyoruz. CENEVİZ KALESİ ve ÇEKİCİLER ÇARŞISI gezilerimiz sonrasında, Amasra’nın meşhur balık ve salatasından tatma şansına sahip oluyoruz. Buradan, müze kent SAFRANBOLU’ ya geçiyoruz. SAFRANBOLU’ da göreceğimiz yerler; HIDIRLIK TEPESİ, KAYMAKAMLAR EVİ, CİNCİ HANI, KÖPRÜLÜ CAMİİ, İZZET PAŞA CAMİİ, AKÇASU KANYONU, ARASTA.. Serbest zaman esnasında, bol bol fotoğraf çekimi ve lokum alışverişi yapabilirsiniz. Daha sonra,  KARABÜK  üzerinden YENİCE ORMANLARI’ nın dünyada ender bölgelerde görülebilecek bir çoğu anıtsal boy ve kalınlığa ulaşmış, adeta bir ağaç müzesini andıran rengarenk ağaç türlerini keyifle seyrederek, ZONGULDAK’ ta ki otelimize geri dönüyoruz.. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



4 Gün:

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından, AKÇAKOCA üzerinden, Türkiye’nin iki su basar ormanından biri olan ACARLAR LONGOZU’ na uğruyoruz… Nilüferlerin su üstündeki muhteşem görüntüsü, ‘‘yeryüzündeki cennet burası olsa gerek’’ dedirtecek kadar güzel bir yer… Seyri doyumsuz doğa güzellikleri içinde yürüyüşler yaptıktan sonra, AĞVA’ ya hareket ediyoruz. Bir yanında YEŞİLÇAY, diğer yanında GÖKSU DERESİ, Karadeniz’e bakan altın sarısı kumsallarıyla bir tabiat harikası olan, AĞVA’ yı geziyoruz. Sazlıkların arasında yapacağımız TEKNE TURU’nun ardından, ŞİLE’ye geçiyoruz. Denizi, ormanı ve tertemiz kumsalı ile ünlü bu şirin beldemizde, ŞİLE FENERİ, KAVALA PARKI, KÜLTÜRPARK, ŞİLE KALESİ’ ni görerek, rehberimizin bilgilendirmelerini dinliyoruz. Daha sonra, OSMANGAZİ Köprüsünden geçerek, BALIKESİR,AKHİSAR, MANİSA üzerinden, gece geç saatlerde İZMİR’ e ulaşıyoruz. Bir başka ACADEMİC TOUR seyahatinde buluşmak dileği ile siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • ÜÇKUYULAR (Kavşaktaki Pamukkale Yazıhanesi Önü) (05:30)
  • KONAK (Sabancı Kültür Merkezi Önü) (05:40)
  • ALSANCAK ( Lozan-Fuar Kapısı Önü) (05:45)
  • BAYRAKLI (Altınyol-Üst Geçit) (05:55)
  • KARŞIYAKA (Anıt) (06:05)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (06:10)
  • KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) (06:15)
  • MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm. Karşısı) (06:20)
  • BORNOVA (Osman Kibar Meydanı-Kampüs Girişi) (06:40)
Notlar

» Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.

» Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda ve otellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.

» Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOUR’ da saklıdır. Turun iptali durumunda ACADEMİC TOUR iptali bizzat bildirmek zorundadır.

» Bazı otellerde 3’lü odalarda ek yatak (kırma) verilmektedir. 3’lü kalacak misafirlerimize standart yatak garantisi verilemez. Misafirlerimiz turu satın alırken bu şartı kabul etmiş sayılır.

» BATI KARADENİZ  Turumuz ‘’Erken Rezervasyon ve Özel Ürün’’ kapsamındadır.  

»  İptal-İade ve değişiklik şartları; Academic Tour Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon, Uçaklı ve Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Ancak, katılımcı MUCBİR sebep göstermesiyle tur iptal ve iadesi  sigorta tarafından sağlanabilmektedir. MUCBİR sebepler kapsamına ''  ciddi derecede kaza ve yaralanma ile dünya sağlık örgütü tarafından acil hastalıklar kapsamına alınmış acil rahatsızlık ve hastalığı, birinci dereceden yakınının vefatı, katılımcının evinin ya da işyerinin yanması veya doğal afetlerle kullanılamaz hale gelmesi, katılımcının vefatı, '' gibi durumlar girmektedir. 

Bunların dışında Psikolojik tedaviler, daha önce tekrarlanmış kronik (akut) rahatsızlıklar, estetik tedaviler, rehabilitasyon tedavileri, doğum ve salgın hastalıklar sigorta kapsamında değerlendirilmemekte ve bu sebeplerden ötürü başvuran katılımcıların tur iptal işlemi sağlanamamaktadır. Bu değerlendirme acentemiz nezdinde yapılmayıp, tüm başvurular ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir.  


İptal Şartları
https://www.academic-tour.com/bayramlara-ozel-bati-karadeniz-turlari
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 28.03.2024 15:26 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.