SAGALASSOS VE GÖLLER BÖLGESİ TURU 2019 (2 Gece Konaklamalı) Tur Programı

2 GECE KONAKLAMALI 

Doğanın rengi ve kokusunun, muhteşem birlikteliği...

    SAGALASSOS ve GÖLLER BÖLGESİ    

SALDA GÖLÜ - BURDUR-BURDUR GÖLÜ – AĞLASUN - SAGALASSOS ANTİK KENT - GÜL KENTİ GÜNEYKENT (GÜL HASADI) 

ISPARTA - EĞİRDİR GÖLÜ-BAĞBAŞI YAYLASI

5* BARİDA HOTELS Y.P. Konaklama Ayrıcalığı 

(Isparta'nın Tek 5* Oteli)

1. TUR: 20-22 Nisan     2. TUR: 4-6 Haziran (Doldu)
3. TUR: 11-13 Ağustos (Kurban Bayramı)      4. TUR: 12-14 Ağustos (Kurban Bayramı)   
5. TUR: 26-28 Ekim     6. TUR: 27-29 Ekim SON YERLER!!! 3 Gün-2 Gece 

   ERKEN REZERVASYON KAMPANYASINI KAÇIRMAYIN!!!   

SINIRLI KONTENJAN İÇİN GEÇERLİDİR… KONTENJAN DOLDUKTAN SONRA, 
FİYATLAR KADEMELİ OLARAK ARTIŞ GÖSTEREREK, NORMAL ÜCRETLENDİRME UYGULANACAKTIR..
 
Kalkış Yerleri: Sabah saat 06:10 KARŞIYAKA Bostanlı İskele, 06:15 KARŞIYAKA Yunuslar-Anıt, 06:40 ALSANCAK Lozan Atatürk Lisesi, 06:50 KONAK Sabancı Kültür Merkezi, 07:05 ÜÇYOL
PROGRAM
1 Gün:

Sabah saat 06:10 KARŞIYAKA Bostanlı İskele, 06:15  KARŞIYAKA Yunuslar-Anıt, 06:40  ALSANCAK  Lozan Atatürk Lisesi,  06:50 KONAK Sabancı Kültür Merkezi, 07:05 ÜÇYOL ‘ dan siz değerli konuklarımızı alarak turumuza başlıyoruz. Yolda alacağımız (ekstra) kahvaltının ardından, SERİNHİSAR üzerinden, Türkiye’ nin en derin ve berrak göllerinden biri olan SALDA GÖLÜ’ ne varıyoruz. Uzayıp giden beyaz ve temiz kumsalı ile mavinin tüm tonlarını, doğal güzelliklerini cömertçe sunması nedeniyle Salda Gölü’ ne Türkiye’ nin Maldivleri ünvanı verilmiştir… Şehir gürültüsünden uzak, sessiz  ve sakin,  huzur verici  bu ortamın, tertemiz havasını soluyarak, muhteşem manzaraya karşı, çaylarımızı keyifle içiyoruz. Daha sonra, YARIŞLI GÖLÜ’ nü görerek, Batı Anadolu’ nun en eski yerleşim noktalarından biri olan HACILAR KÖYÜ güzergahından, BURDUR GÖLÜ’ nün manzarası eşliğinde, şirin mi şirin, tabiat ile iç içe, kendine has dokusu, lezzetleri, gölü ve bir çok tarihi köşesi ile rağbet gören illerimizden BURDUR’ a geçiyoruz. Burada önce, zengin buluntuları ile güzel bir müze olan BURDUR ARKEOLOJİ MÜZESİ’ ni geziyoruz. Sagalassos Heykellerini, Hacılar, Kremna, Bubon gibi yerlerden getirilen buluntuları, daha sonrada Burdur Saat Kulesini görüyoruz. BURDUR panoramik şehir turumuzu tamamlayarak, ISPARTA’ ya hareket ediyoruz. Önce ISPARTA’ ya gülü getiren GÜLCÜ İSMAİL EFENDİ HEYKELİ, SÜLEYMAN DEMİREL HEYKELİ ve GÜL HEYKELİ’ ni görüyoruz ve fotoğraflarımıza ekliyoruz. ISPARTA merkezde serbest zaman esnasında, meşhur Gül Suyu, Gül Lokumu, Gül Sabunu alışverişleri yapabilirsiniz… Bu keyifli anların ardından ISPARTA’ da ki 5* BARİDA HOTELS’ imize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün:

Sabah otelde kahvaltısının ardından, AĞLASUN üzerinden, yemyeşil bir ovanın devamında SAGALASSOS ANTİK KENTİ bizi karşılıyor. Son yıllarda yapılan yenileme çalışmaları ile her geçen gün yeni görüntülere kavuşan bu güzel ören yerini geziyoruz. MS 161–180 yılları arasında Roma İmparatoru Marcus Aurelius zamanında yapılmış olan Antoninler Çeşmesi' nin hala akan suyundan içince hoş bir duygu yaşayacaksınız. Daha sonra, Göller Bölgesinin en büyük doğal zenginliklerine sahip EĞİRDİR GÖLÜ’ ne gidiyoruz. Gölün etrafındaki yürüyüş parkurlarını kullanarak, kısa bir doğa yürüyüşü yapıyoruz. Bu keyifli ortamda öğle yemeğimizi aldıktan sonra, isteyen misafirlerimizle ekstra Tekne Turu ile güzel bir gün geçiriyoruz. Akşamüzeri ISPARTA’ da ki 5* BARİDA HOTELS’ imize geri dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



3 Gün:

Sabah erken kahvaltısının ardından, Isparta' nın "GÜL KENTİ GÜNEYKENT" beldesine hareket ediyoruz. Gül bahçelerinin yan yana sıralandığı vadilerden geçerken, mis gibi gül kokuları ile güne keyifle başlıyoruz. Belde belediyesi ve halkı, gelen konuklarına gül hasadı döneminde gelenek, görenek, yemek ve beldenin diğer güzelliklerini tanıtarak kültürlerarası kaynaşmaya katkı sağlamaktalar. Buraya ulaştığımızda, biraz dinleniyor ve bizleri gül tarlalarına götürecek traktörlere yerleşiyoruz. Römorklarda oturma yerleri var.  Deneyimli işçilerden gül hasadı hakkında bilgi aldıktan sonra, önlüklerimizi giyip güllere dokunarak, koklayarak  çıplak elle gül hasadına katkı yapıyoruz. Bu arada bol bol fotoğraf çekme şansımız olacak. Alışveriş için serbest zaman veriyor ve bu esnada, Güneykentli hanımların el emeği göz nuru, yapmış oldukları hediyelik eşyalar ile, gül yağı, gül reçeli, gül kremi, gül şurubu satın alabilirsiniz. Daha sonra,  DENİZLİ merkezden,  1400 metre yüksekliğe yeni kurulmuş olan teleferik sistemiyle BAĞBAŞI YAYLASI’ na çıkıyoruz. Tüm Denizli’ yi gören terasta bol bol fotoğraf çekebilirsiniz. Yayla etrafında doğa ile baş başa geçireceğimiz zamanda, yürüyüşler yapabilir, kafelerinde manzaranın doyumsuz güzelliğinin keyfine varabilirsiniz. Son derece huzur veren bu ortamdan sonra, geri dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. AYDIN üzerinden uygun molalarla İZMİR’ e hareket ediyoruz. Bir başka ACADEMİC TOUR gezisinde buluşmak dileğiyle siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.

NOT: 20-22 Nisan, 11-13 Ağustos, 12-14 Ağustos, 26-28 Ekim ve 27-29 Ekim tarihli turumuzda, GÜL KENTİ  ‘GÜNEYKENT’  yerine, KUYUCAK (Lavanta) Köyüne  gidiyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) (06:10)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (06:15)
  • KARŞIYAKA (Anıt) (06:16)
  • ALSANCAK (Lozan-Atatürk Lisesi Önü) (06:35)
  • KONAK (Sabancı Kültür Merkezi) (06:45)
  • ÜÇYOL (07:00)
Notlar

» Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.

» Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda ve otellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.

» Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOURda saklıdır.Turun iptali durumunda ACADEMİC TOUR iptali bizzat bildirmek zorundadır.

» Sagalassos ve Göller Bölgesi Turumuz ‘‘Erken Rezervasyon, Promosyonlu Ürün’’ kapsamındadır.  

» İptal-İade ve değişiklik şartları; Academic Tour Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon, Uçaklı ve Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Ancak, katılımcı MUCBİR sebep göstermesiyle tur iptal ve iadesi  sigorta tarafından sağlanabilmektedir. MUCBİR sebepler kapsamına ''  ciddi derecede kaza ve yaralanma ile dünya sağlık örgütü tarafından acil hastalıklar kapsamına alınmış acil rahatsızlık ve hastalığı, birinci dereceden yakınının vefatı, katılımcının evinin ya da işyerinin yanması veya doğal afetlerle kullanılamaz hale gelmesi, katılımcının vefatı, '' gibi durumlar girmektedir. 

Bunların dışında Psikolojik tedaviler, daha önce tekrarlanmış kronik (akut) rahatsızlıklar, estetik tedaviler, rehabilitasyon tedavileri, doğum ve salgın hastalıklar sigorta kapsamında değerlendirilmemekte ve bu sebeplerden ötürü başvuran katılımcıların tur iptal işlemi sağlanamamaktadır. Bu değerlendirme acentemiz nezdinde yapılmayıp, tüm başvurular ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir.  


İptal Şartları
https://www.academic-tour.com/gul-hasadi-sagalassos-bayramlar
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 28.03.2024 12:27 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.