VİZESİZ UKRAYNA KÜLTÜR KENTLERİ TURU Tur Programı

UÇAKLA  VİZESİZ PASAPORTSUZ  YENİ  KİMLİKLE

   UKRAYNA KÜLTÜR KENTLERİ TURU  

KİEV (2 Gece) – LUTSK –RİVNE – KLEVAN – LVİV (2 Gece)

Bölgenin Seçkin 4* Otellerinde Konaklama  (5 Gün-4 Gece)

  BAŞKENT KİEV’İ DOYA DOYA GEZME İMKANI İLE  

UKRAYNA HAVA YOLLARI İLE İZMİR-KİEV /LVİV-İZMİR

(Dikkat !!! Ukrayna Ülke - Yol Koşulları gereği zorlu seyahatlerin özenle en aza indirgenmiş haliyle...)

ACADEMİC TOUR, UKRAYNA KÜLTÜR KENTLERİ TURU AYRICALIKLARI

UNESCO LİSTESİNE GİRMİŞ PECERSK LAVRA (MAĞARA) MANASTIRI VE GİRİŞ ÜCRETİ FİYATA DAHİL…
UKRAYNA’NIN SEMBOLÜ HALİNE GELMİŞ AŞK TÜNELİ GEZİSİ FİYATA DAHİL …
REKORLAR KİTABINA GİREN MİKRO-MİNYATÜRLER MÜZESİ VE GİRİŞ ÜCRETİ FİYATA DAHİL…
DÜNYACA ÜNLÜ 2.DÜNYA SAVAŞI MÜZESİ VE GİRİŞ ÜCRETİ GEZİSİ FİYATA DAHİL…

SÜRPRİZ EKSTRA ÖDEMELER YOK !
YEMEKLİ “ALTIN AT NALI & SİLAHŞÖRLER KALESİ” (ŞATOLAR TURU)  KATILMA İMKANIYLA…
LVİV’de GELENEKSEL UKRAYNA GECESİ (Yemekli Eğlence Programı) KATILMA İMKANIYLA…

   ERKEN REZERVASYON FIRSATINI KAÇIRMAYIN !!!   

1.TUR: 14-18 TEMMUZ 2020    2.TUR: 8-12 EYLÜL 2020    3.TUR: 29 EYLÜL-3 EKİM 2020  (5 GÜN-4 GECE)

Kalkış Yerleri: ADNAN MENDERES HAVA LİMANI
PROGRAM
1 Gün: İZMİR - KİEV

Saat 03:45’de İzmir Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Terminalindeki buluşmamızın ardından gerekli check-in ve bagaj işlemlerimizi tamamlıyoruz ve saat 05:25’de Ukrayna Uluslararası Havayollarına ait PS 700 sefer sayılı uçuşu ile Kiev Boryspil Havaalanına uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. Yerel Saat 07:55’deki varışımızın ardından, bagajlarımızı alıp gümrük işlemlerimizi tamamlayarak, bizi bekleyen tur aracımıza yerleşiyor ve Dinyeper kıyısına kurulan, ismini efsaneye göre Kiy, Şek ve Horiv adlı 3 kardeşin en büyüğü Kiy’den almış olan, son yıllarda ihtilallerle dünya kamuoyunun gündemine gelen Başkent Kiev’deki panaromik şehir turumuzu gerçekleştirmek üzere Kent merkezine doğru yol alıyoruz. Şehir turumuzda otobüsümüzle, Kiev’in en eski semtlerinden biri olan Padol’u(Podil) ziyaret ederek başlıyoruz. Başbakanlık  Parlamento Binası, Mihaylovski Kilisesi, Prenses Olga Heykeli’ni ve Bağımsızlık Anıtını panoramik olarak gördükten sonra, Shevchenko Bölgesi’nde yer alan ve 1100 Metre uzunluğunda Europeiskaya ile Bessarabskaya Meydanlarını birbirine bağlayan eşsiz bir konuma sahip Kiev’in en merkezi ve işlek caddesi ünlü Kreschatik Caddesine geçiyoruz. Birçok restoran ve kafenin bulunduğu Kreschatik Caddesi’nde rehberimizin de yönlendirmeleriyle alış-veriş ve yemek için serbest zaman alıyoruz. Kentin dinamizmini arttıran sokak dansçıları ve müzisyenlerini de görebileceğimiz Kreschatik Caddesi’ndeki molamızın ardından Kiev Turumuzu tamamlayarak otelimize gidiyoruz. Konaklama Kiev’deki otelimizde. 4* Premiere Rus Hotel v.b



2 Gün: KİEV - 2.DÜNYA SAVAŞI MÜZESİ - PECERSKAYA LAVRA - MİKRO MİNYATÜRLER MÜZESİ

Sabah kahvaltımızın ardından bir önceki günümüzde, panoramik olarak gezdiğimiz Kiev’in ünlü caddelerinden Vladimirskaya Bulvarında bulunan Merkez Opera ve Bale Binasını gezerek bugünkü turumuza başlıyoruz. Ardından, 11.yüzyılda Kiev’in sur duvarlarının sur kapısı; ünlü Altın Kapı’yı görerek, adını Aya Sofya’dan alan Aziz Sofya Meydanı’nda kısa bir mola veriyoruz. Sonrasında Dostluk Heykeli’nin yer aldığı Dostluk Tepesi’ni ziyaret edip bizi bekleyen aracımızla UKRAYNA tarihinin Ulusal  müzesi; Dinyeper nehri kıyısındaki tepelere kurulu 2.Dünya Savaşı müzesini gezmek üzere yola koyuluyoruz. 1941 Nazi Alman işgaline karşı en büyük direnişi gösteren Sovyetler Birliğinin 2.Dünya Savaşına ait, bütünüyle orijinal olarak saklanmış araç gereçler yer almaktadır. Açık kısmında Sovyet ordusunun Afganistan savaşında ve 2. Dünya savaşında kullandığı savaş uçakları tanklar, roketler sergilenmekte, 3 kattan oluşan kapalı kısımda ise Yevgens Vucetich tarafından yaptırılan Anavatan Anıtsal Heykeli bulunmaktadır. Toplam ağırlığı yaklaşık 530 ton ve yüksekliği 62 metredir. Savaşların insanlık üzerinde derin izlerini yakından gözlemleyebileceğiniz bu gezimizin ardından, mutlaka gezilip görülmesi gereken yerler arasından bulunan, 11. yüzyıldan kalma, UNESCO Dünya Mirasları Listesinde yer alan ve 6 tanesi yerin altında; toplam 18 Kiliseden oluşan Pecerskaya Lavra Manastırı’nı gezmek üzere turumuza devam ediyoruz. Tamamen ruhani bir ortamı olan ve yöre halkının ibadetlerine şahit olabileceğiniz, birbirinden farklı ritüelleri gözlemleyebileceğiniz gezimizin bu bölümünde, 70 Çocuğun el boyama işçiliğiyle hazırladığı Paskalya Yumurtalarından muazzam bir eserin bulunduğu bahçesini de görebilme şansına sahip olacaksınız. Pecerskaya Lavra Manastırı içerisinde görülebilecek en ilginç yerlerden bir tanesi de Mikro-Minyatürler Müzesi’dir. Dünyaca ünlü Ukraynalı minyatür ustası Nikolay Syadristıy’ın özel bir teknolojiyle yaptığı ve yalnızca mikroskop yardımıyla görülebilen, bir çok eserinin rekorlar kitabına girdiği, dünya’nın en küçük kemanı, kitabı, saati, kilit ve anahtarı, uzaya çıkan ilk insan olan Yuriy Gagarin’in güvem eriği çekirdeğinden yapılan portresi, dünyadaki en küçük elektrik motoru, toplu iğne deliğinde deve kervanı ve Stranç Takımı görebileceğini eserlerinden bazılarıdır. Eğer şanslıysak, çoğunlukla müzede vakit geçiren usta Nikolay’a rastlamak ve onunla bir fotoğraf çekilme imkanı bulabiliriz. Minyatürler Müzesi gezimizi tamamladıktan sonra, serbest zaman alıyoruz ve ardından Kiev’deki otelimize geçiyoruz. Konaklama otelimizde. 4* Premiere Rus Hotel vb.



3 Gün: KİEV - RİVNE - KLEVAN (AŞK TÜNELİ) - LUTSK - LVİV

Sabah kahvaltısının ardından, eşyalarımızı da alarak bizi hazır bekleyen aracımıza yerleşiyor ve Rivne-Lutsk üzerinden, Lviv’e doğru hareket ediyoruz. Yaklaşık 4 saatlik bir yolculuktan sonra, ilk durağımız Rivne’ye ulaşıyoruz. Burada vereceğimiz kısa bir molanın ardından, ülkenin turistik olarak en çok rağbet gördüğü yerlerden biri olarak bilinen ve fenomen haline gelmiş tek yönlü tren hattında bulunan Aşk Tüneliyle ünlü Klevan yerleşim bölgesine ulaşıyoruz. Fotoğraf çekimi için vereceğimiz serbest zaman sonrasında, modern mimariyle Litvanya, Polonya ve Rus eserlerinin çokça bulunduğu Lutsk şehrine geçiyoruz. Lubart Kalesi, Teslis Katedrali, Heykel Evi görülebilecek yerlerden bazılarıdır. Lutsk’da öğle yemeği için vereceğimiz serbest zamanın bitiminde, Lviv'e doğru yolumuza devam ediyoruz. Hürrem Sultan’ın Roxselena olarak doğduğu, adını aslan anlamını taşıyan Lion’dan aldığı ve şehre girdiğinizde kendinizi bambaşka bir yerde hissedeceğiniz; Unesco Dünya Mirası Listesinde yer alan, Nostaljik Tramvayı, eski sokakları ve tarihi dokusuyla etkileyici şehir Lviv’e ulaşıyoruz. Şehir turumuz sırasında göreceğimiz yerler arasında, Lviv kurucusu Prens Danylo Halytsky heykeli, UNESCO tarafından koruma altına alınan şehrin trafiğe kapalı alanı Rynok Square, Opera, Pazar Meydanı’ndaki tarihi her biri farklı hikayeye sahip Latin Katedrali, Lubomisrki Palace, King John Sobieski Palace, Bandinelli Palace ve Black House  yer almaktadır. Akşam yemeği için rehberimizin yönlendirmeleri doğrultusunda alacağımız serbest zamanın ardından otelimize yerleşiyoruz. Konaklama Lviv’deki otelimizde. Dileyen misafirlerimiz rehberimizden alacakları tavsiyeler doğrultusunda akşam  Lviv’in eğlenceli mekanlarının keyfini çıkarabilirler. Konaklama Lviv’deki otelimizde. 4* Taurus Hotel Lviv vb.



4 Gün: LVİV - ALTIN AT NALI VE SİLAHŞÖRLERİ ŞATOLAR TURU

Sabah kahvaltısının ardından, dileyen misafirlerimiz bu günlerini serbest olarak değerlendirip, Lviv Şehir merkezinde alış-veriş yapıp, kentin klasik caddeleri arasında kendileri için planladıkları bir gezi gerçekleştirebilirler. Dileyen misafirlerimiz ise, rehberimiz eşliğinde, yemekli olarak düzenlenecek olan Altın At Nalı ve Silahşöreleri Şatoları turuna katılabilirler (ekstra+yemekli). Gezimiz sırasında, Lviv bölgesinde 16. Yüzyıldan kalma tarihi şatolardan en önemli 3 tanesini görme imkanımız olacak. Kendimizi adeta şövalyeler zamanında hissedecek ve şövalye kıyafetleri ile fotoğraf çektirme imkanına sahip olacağız. Bu turumuzda ilk ziyaretimizi, 17. Yüzyıla ait ve Jakub Sobieskin Şatosu olarakta bilinen,İtalyan mimarisinden izlere rastlayacağınız Zolochiv Şatosunu gezmeye başlıyoruz. Bölge kralının; ikametgah olarakta kullandığı, şehrin asayiş merkezi ve bir dönem hapishanesi, bambaşka bir çehresiyle bölgenin elit tabakasının çay partileri yaptığı bahçelerini ve şifreli bir dille dileklerini kazıdıkları taşları gördükten ve hikayelerini rehberimizden dinledikten sonra, öğle yemeğimizi almak üzere (fiyata dahil) restoranımıza gidiyoruz. Yemeğimizin ardından, Şatolar turumuza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bölgede anlatıla gelen ilginç efsanelerinden dolayı uzunca bir süre kapalı tutulan Pidhirdtsi Şatosuna doğru yola koyuluyoruz. 339 Metre rakımı olan ve Stır Nehrinin doğduğu dağın eteğine Mimar Andrea Del Akva tarafından inşa edilen Şato, Simyacı İdareci Jevuski’ye ait hazinelerinin halen bulunamadığı ve aramaya kalkanlarında hüsrana uğradığı,eşine olan nefretinden dolayı onu Şato duvarlarına asarak ölüme terk ettiği gibi ilginç hikayelerini rehberimizden dinleyerek ve izin verilen yerlerde fotoğraflar çekerek, Pidhirtsi Şatosu gezimizi tamamlıyoruz. Daha sonra, Ünlü Mimari bir anıt olarak günümüze kadar taşınan, Polonya kralı 3.Sobieski’nin doğduğu ve bir dönem Magnat asil ailesinin Rezidansı olarak hizmet veren; şimdilerde ise Lviv’in tarihi müzesi misali çok önemli tablo ve eserlerin bulunduğu en Popüler Şatosu olan Olesky Şatosu (kalesi)rehberimizin bilgilendirmeleri ile geziyoruz. Gezimizin ardından, bizi bekleyen aracımıza yerleşiyor ve otelimize geri dönüyoruz. Ukrayna’da konaklayacağımız bu son gecemizde sizler için hazırlamış olduğumuz yemekli eğlenceli Yöresel bir Ukrayna Gecesi için rezervasyonlarımızı yaptırdığımız restoranımıza gidiyoruz.(ekstra) Burada geçireceğimiz güzel bir gecenin ardından otelimize dönüyoruz. Konaklama otelimizde. 4* Taurus Hotel Lviv vb.



5 Gün: LVİV - İZMİR

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından, bizi hazır bekleyen aracımıza yerleşiyor ve yüzlerce yıl önce insanların hastalılarına nasıl şifa bulunduğunun gösterildiği Eczacılık Müzesi’ni, Lviv’de yıllardır farklı görüşlerden siyasi mahkumların hapsedildiği meşhur zindanları, meşhur Arsenal Silah Müzesinde bulunan silahlarını göreceğimiz bu turumuzda, Kars’ta bulunan Ünlü Ani Ermeni Kilisesi’nin bir eşi olan Lviv Ermeni Kilisesi’ni ziyaret ediyoruz. Lviv Çikolataları’nın satıldığı fabrika satış mağaza zincirlerinin 4 katlı satış merkezinde kahve molası ve serbest zaman aldıktan sonra saat 14:00’de rehberimizle buluşarak uçuşumuzun gerçekleşeceği Lviv (Danylo Halytskyi) Havalimanı'na gitmek üzere transferimizi sağlayacak aracımızda yerlerimizi alıyor ve dönüş yoluna koyuluyoruz. Bilet, bagaj ve gümrük işlemlerinin ardından PS 36 Sefer sayılı Ukrayna Uluslararası Havayolları ile saat 17:20'de hareket ediyor ve saat 19:15'de Kiev’e varımışızın ardından PS 699 Sefer Sayılı uçak ile İzmir Adnan Menderes Hava Limanına hareket ediyor ve yerel saat 22:00’deki varışımızın ardından, bir daha ki ACADEMİC TOUR gezimizde buluşmak üzere vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • Adnan Menderes Hava Limanı Buluşma (03:45)
Notlar

1-ACADEMIC TOUR hava, yol, sınır kapılarındaki yoğunluk ve olağan üstü durumlarda gerekli gördüğü takdirde, turda, güzergahta ve konaklama bölgelerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

2-UKRAYNA TURUNDA Pasaport ya da Vize zorunluluğu yoktur. Seyahatinizi yeni Biometrik Kimlikle yapabilirsiniz. Eski Kimliğe sahip olan misafirlerimiz ise geçerli süresi olan Pasaportlarıyla seyahat edebilirler.

3-Pasaportların seyahat tarihinin bitimi baz alınarak, minimum 1 ay geçerliliği olması gerekmektedir. Ülkelerin talepleri olan pasaport geçerlilik süresi bilgilerine T.C Dışişleri Bakanlığı Resmi web sayfasından ulaşabilirsiniz. Bu bilgi doğrultusunda misafirlerimiz pasaportlarını kendileri kontrol etmelidirler. 1 aydan az süreli pasaport ile seyahat eden misafirlerimiz, ülke pasaport polisleri tarafından, ülkeye alınmama durumu ile karşılaşabilir. Ayrıca, yırtık, hasar görmüş pasaportlar sınır polisleri tarafından kabul edilmeyebilir.

4-Firmamız havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28/09/1955 Lahey Protokolüne tabidir. Tüm uçuşlarda rötar riski her zaman mevcuttur ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Yolcu uçuştan 24 saat önce, uçuş saatlerini acenteden teyit etmekle yükümlüdür. Yolcu turu saat değişme riskini kabul ederek satın almıştır. Havayolları’ndan kaynaklanan uçuş saati değişiklikleri,rötar veya gecikmelerden ACADEMIC TOUR sorumlu tutulamaz.

5-Uçak yolculuğu esnasında her yolcunun kabin içine El bagajının bir adedi geçmemesi, 20 cm x 40 cm x 55 cm boyutlarını ve 8 kg ağırlığını aşmaması gerekmektedir. El bagajı hakkının, serbest bagaj hakkına eklenmesi mümkün olmamaktadır. Bu seyahat esnasında kişi başına valiz hakkı maksimum 20 kg ile sınırlıdır. Ekstra valiz veya ağırlıktan ödenecek ekstra bagaj ücretinden ACADEMIC TOUR ve tur rehberi kesinlikle sorumlu değildir.

6-Geçerli yeni Çipli Kimliği veya Pasaportu olduğu halde ülkenin gümrük memurunun veya polisinin yolcuyu ülkeye kabul etmeme hakkı vardır. Bu durumda acentemizin sorumluluğu bulunmamakta olup, misafir tur ile ilgili haklarını kaybetmiş demektir.

7-Çocuk indirimlerimiz 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.

8-Tur programı ACADEMIC TOUR Seyahat Acentesi kayıt sözleşmesi maddeleri ile bir bütündür.

9-Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Bu gezi ya da turların yapılamamasından ACADEMIC TOUR sorumlu tutulamaz.

10-Tur sırasında unutulan, kaybolan, çalınan eşyalardan ACADEMIC TOUR sorumlu değildir. Pasaportunuzun kaybolması yada çalınması halinde Acentemiz yetkilisi/rehberi, diğer seyahat eden misafirlere acentenin taahhüt ettiği üzere Tur Programına devam etmek zorunda olduğundan; kaybın/çalınmanın gerçekleştiği ülkede Pasaport işlemleri, geri dönüş yada tura dahil olma işlemleri ile ilgili tüm organizasyonda kendi sorumluluklarında hareket edeceklerini bilmelidirler. Bu hususta doğabilecek sıkıntı ve sorunlar ile ilgili Acentemiz sorumluluk kabul etmez.

11-Konaklamalarımızı gerçekleştireceğimiz bazı ülkelerde 3* ve 4* Otel statüsü, ülkemiz 2* ve  3* statüsüne denk gelebilir. Seyahat edilen ülke standartları göz önünde bulundurulmalıdır.

12-3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak+1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar. Açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar.

13-Otellerde gruplara sunulan oda tipi haricindeki taleplerinizi (superior,suit,kral dairesi vb.) acentemizden bağımsız otel resepsiyonundan yapabilirsiniz. ACADEMIC TOUR bundan doğabilecek ödeme, ihtilaf veya aksaklıklardan sorumlu tutulamaz.

14-Tur programında dahil olan hizmetlerden otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ülkenin kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak, tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir. Kahvaltı salonuna yiyecek getirilmesi oteller tarafından kabul edilmemekte olup, salondan dışarı yemek çıkartılması ekstra ücrete tabidir.

15- Turun gerçekleşmesi için, yeterli sayıda katılımcıya ulaşılamadığı takdirde önceden haber vermek kaydı ile Acentemiz turu iptal etme hakkına sahiptir. Misafirimize ödenen ücret, ödendiği şekilde iade edilecektir.

16- 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne ve babalarından biri veya ikisi ile tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvafakat namelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurmaları zorundadır.

17-Kişiler seyahat öncesi yurtdışına çıkış izni, belge vb. durumlarını kontrol etmelidirler.

18-Yolculuk esnasında Emniyet Kemerlerinizin takılma zorunluluğu bulunmaktadır. 0-4 yaş yolcularımız için çocuk araç koltuğu getirilmesi zorunludur.

Kurallara uyulmaması halinde ACADEMİC TOUR uygulanacak olan Trafik cezalarından veya yaptırımlarından sorumlu tutulamaz.

19-Seyahat edilecek ülkelerde tedarik edilen Araç koltuk numaraları satın alındığı gibi olsa dahi yön, yer veya konumu farklılık gösterebilmektedir. Mevcut ülkenin araç şartları doğrultunda yerleştirme yapılmaktadır.

20-Tur esnasında programda bulunan tüm ülkelerde alışveriş ve harcama yapılabilmesi için, Euro veya Dolar bulundurmanız yeterlidir. Yerel para birimi kullanılan bölgelerde Rehber para çevrilmesi konusunda yardımcı olacaktır.

21-Ukrayna Araç ve Yol Koşulları, politik durumlardan dolayı farklılık arz etmektedir.  Avrupa ülkeleri ile aynı ölçüde değerlendirilmemelidir.

22-Gezi süresince rahat yürüyüş ayakkabısı tercih edilmelidir. Gece için yanınıza hırka v.b bir kıyafet bulundurmanızda fayda vardır.

23- Ukrayna Kültür Kentleri Turumuz ‘’ Uçakla / Özel  Ürün’’ kapsamındadır. 

24-İptal-İade ve değişiklik şartları; ACADEMİC TOUR Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon, Uçaklı ve Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Ancak, Özel Seyahat, Sağlık, ve Güvence Sigortası yaptıran misafirlerimiz, MUCBİR sebep göstermesiyle turu satın aldıkları tarihten, tur bitimine kadar yaşadıkları olumsuzluklar güvence altına alınır. Ani gelişen rahatsızlıklar, birince derece vefat veya ani hastalıklar bu güvence paketine dahildir. Gerekçesiz iptaller, kronik rahatsızlıklar sigorta kapsamına girmez. İptal ve iadeler, acentemiz nezdinde yapılmayıp, sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir. 

25-Tur kayıt esnasında yapılan ödemeler hangi para birimi ve miktarda yapıldıysa; iptal-iade durumunda da aynı para birimi ve miktarlarda geri ödemesi yapılır.

26-Oteller de, aynı kategoride olması koşulu ile Academic Tour değişiklik yapma hakkına sahiptir.

27- Tüm misafirler, yukarıda belirtilen maddeleri kabul ederek turu satın almış sayılırlar.             

ERKEN REZERVASYON BİLGİLENDİRMESİ:
Tüm Kültür turları ürünlerimizde KADEMELİ  fiyat sistemi uygulanmaktadır. Yayınlanan fiyatlar her tarihte sınırlı kontenjan için geçerli olup, rezervasyon sayısı yükseldikçe (Turun doluluk oranı arttıkça) fiyatlar da kademeli olarak yükselmektedir. Ön ödeme almadan fiyat sabitlemesi yapılamamaktadır. Turunuzu erken alın, avantaj kazanın!                                             


İptal Şartları
https://www.academic-tour.com/ukrayna-sonbahar-turu
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 28.03.2024 15:45 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.