DAVRAZ VE NİKFER KAYAK MERKEZLERİ ISPARTA SALDA GÖLÜ (1 Gece Konaklamalı) Tur Programı

1 Gece Konaklamalı Program (Isparta Konaklamalı) 

 DAVRAZ-NİKFER KAYAK MERKEZİ-ISPARTA VE SALDA GÖLÜ 

Isparta’nın  Tek  5* Otelinde Konaklama Ayrıcalığı 
5* BARIDA HOTELS'DE Y.P.KONAKLAMA 

KAPALI YÜZME HAVUZU-SAUNA-HAMAM-FİTNESS CENTER-BUHAR ODASI 

Davraz ve  Nikfer Kayak Merkezleri Kar Keyfi
Salda Gölü, Acıgöl, Yarışlı Gölü, Burdur Gölü, Isparta 

MUHTEŞEM BİR KIŞ TATİLİ… LÜKS BİR OTELDE KONAKLAMA VE KAR KEYFİ

(2 GÜN-1 GECE) 

6 -7 Ocak /13-14 Ocak / 20 -21 Ocak  / 27 -28 Ocak  / 3 -4 Şubat / 10 -11 Şubat
17 -18 Şubat / 24 -25 Şubat / 2 -3 Mart / 9 -10 Mart / 16 -17 Mart

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün:

Sabah saat 06:00 Mavişehir Mavibahçe Avm önü 06:05 KARŞIYAKA Bostanlı İskele Önü,  06:10  KARŞIYAKA Yunuslar, 06:15 KARŞIYAKA Anıt, 06:25 BORNOVA (E.Ü.H. Önü) 06:35  ALSANCAK  Lozan Atatürk Lisesi  06.45’de ÜÇYOL (Pizza Pizza Önü),  06.55 HATAY (İnönü Cad. Susuzdede Parkı Durağı), 07:05 ÜÇKUYULAR-FAHRETTİN ALTAY (Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü)’nden siz değerli konuklarımızı alarak turumuza başlıyoruz. Yolda uygun bir yerde alacağımız (ekstra) kahvaltının ardından, AYDIN-NAZİLLİ-TAVAS üzerinden, NİKFER KAYAK Merkezine doğru ilerliyoruz. Kayak merkezine vardığımızda, dileyen misafirlerimiz telesiyejlerle yukarı çıkabilir, kızaklarla kayabilir, bol bol kar topu oynayarak eğlenceli vakit geçirebilirler. Kar keyfimizi fotoğraflarımızla ölümsüzleştirdikten sonra, Tavas-Denizli güzergahından, Acıgöl manzarası eşliğinde ISPARTA’ya ulaşıyoruz. Isparta’nın tek 5* oteli olan 5* BARİDA HOTELS’imize yerleşiyoruz. İsteyen konuklarımız otelin aktivitelerinden, kapalı havuzundan faydalanabilir. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün:

Sabah kahvaltısının ardından, ISPARTA merkez’e geçerek, Isparta’ya Gül’ü getiren GÜLCÜ İSMAİL EFENDİ HEYKELİ’ni, SÜLEYMAN DEMİREL HEYKELİ’ni, ISPARTA’nın sembolü GÜL HEYKELİ’ni de görüyor ve hatıra fotoğrafı sonrasında DAVRAZ KAYAK MERKEZİ’ne çıkıyoruz. Davraz Kayak Merkezi doğal güzellikleri ve mükemmel kar kalitesiyle, amatör ve profesyonel kayakçılara emsalsiz parkurlar sunmaktadır. Bu güzel ortamda kayak ve snowboard yapabilir veya Telesiyej ile sümbül tepesine çıkıp saleplerinizi yudumlarken, eşsiz güzellikteki beyaz örtüyle kaplı dağları seyredebilisiniz. Muhteşem kar manzaraları eşliğinde, yürüyüşler yapıp, neşeli dakikalarımızı fotoğraflarla anılarımıza ekliyor ve öğle yemeğimizi kar keyfi ile alıyoruz. Tatilinizi unutulmaz kılacak anlardan sonra, BURDUR üzerinden, Burdur Gölü ve Yarışlı Gölünü görerek, Türkiye’nin en derin ve berrak göllerinden biri olan SALDA GÖLÜ’ne varıyoruz.  Uzayıp giden beyaz ve temiz kumsalı ile mavinin tüm tonlarını, doğal güzelliklerini cömertçe sunması nedeniyle Salda Gölü’ne Türkiye’nin Maldivleri unvanı verilmiştir. Şehir gürültüsünden uzak, sessiz  ve sakin huzur verici  bu ortamın, tertemiz havasını soluyarak, izin verilen bölgelerde yürüyüşlerimizi yapıp fotoğraf çekiyoruz. Sonrasında, geri dönüş yolcuğumuza başlıyoruz.DENİZLİ -AYDIN güzergahını takip ederek, akşam geç saatlerde İZMİR’e ulaşıyoruz. Bir başka ACADEMİC TOUR gezisinde buluşmak dileğiyle siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.

Not:  Nikfer veya Davraz Kayak Merkezlerinin açılmaması, kapanması, yeterli kar olmaması durumlarında, acentamız hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.  Bu durum oluşursa Rehberimiz programa ilave olarak yeni bir yer ekleyecektir.  Misafirimiz bu şartı kabul etmiş olarak turu satın alır.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm. Karşısı) (06:00)
  • BOSTANLI İSKELE (Konak İstikameti) (06:05)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (06:10)
  • KARŞIYAKA (Anıt) (06:15)
  • BORNOVA (Ege Ünv.Hastanesi Önü) (06:25)
  • ALSANCAK (Lozan-Atatürk Lisesi Önü) (06:35)
  • ÜÇYOL (Pizza Pizza Önü) (06:45)
  • SUSUZDEDE PARKI (Durak Önü) (06:55)
  • ÜÇKUYULAR (Kavşaktaki Pamukkale Yazıhanesi Önü) (07:05)
Notlar

»Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.

» Turlarda, hava, yol ve olağanüstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkı, acentemizde saklıdır.

» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.

» Turlarımız talepler doğrultusunda 16-27 veya 46 kişilik araçlarla gerçekleştirilir. Yolcu turu satın alırken, bu şart kabul edilmiş sayılır.

»Mücbir sebeplerden (hava, kar sebebiyle yolların kapanması veya farklı nedenlerden kapanması, ziyaret yerlerindeki yoğunluk vb.) veya pandemi sebebiyle alınan yasal kararlardan, tur programımızda yazdığı halde gezilemeyen yerlerden Academic Tour sorumlu değildir.Rehber programda her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

»Hava koşulları veya elimizde olmayan sebeplerden dolayı gezilemeyen görülemeyen yerlerden Acentamız sorumlu tutulamaz.

»Triple odalar, 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçük olabilir. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak+1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar. Açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar.

»Kayak kazalarında poliçemiz geçerli değildir. Kayak yapıyorsanız ilaveten kayak sigortası yaptırılmasını tavsiye ederiz.

» Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOUR’ da saklıdır. Turun iptali durumunda ACADEMİC TOUR iptali bizzat bildirmek zorundadır.

» Academic Tour konaklama şartlarına uygun olarak, otellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

» Otelde akşam yemekleri yoğunluk durumuna göre set menü veya açık büfe olarak verilecektir.

» İptal-İade ve değişiklik şartları; Academic Tour Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. 

» Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Ancak, katılımcı MUCBİR sebep göstermesiyle tur iptal ve iadesi  sigorta tarafından sağlanabilmektedir. MUCBİR sebepler kapsamına ''  ciddi derecede kaza ve yaralanma ile dünya sağlık örgütü tarafından acil hastalıklar kapsamına alınmış acil rahatsızlık ve hastalığı, birinci dereceden yakınının vefatı, katılımcının evinin ya da işyerinin yanması veya doğal afetlerle kullanılamaz hale gelmesi, katılımcının vefatı, '' gibi durumlar girmektedir. Gerekçe göstermeden yapılan iptaller,  ve kronik rahatsızlıklar,salgın hastalıklar sigorta kapsamına girmemektedir.

» Nikfer ve Davraz Kayak Merkezinin açılmaması, kapanması, yeterli kar olmaması durumlarında, acentamız hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.  Bu durum oluşursa Rehberimiz programa ilave olarak yeni bir yer ekleyecektir.  Misafirimiz bu şartı kabul etmiş olarak turu satın alır. 


İptal Şartları
https://www.academic-tour.com/kis-somestre-ozel-davraz-nikfer-kayak-merkezi-turu
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 19.04.2024 23:18 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.