Sömestre Özel İSTANBUL ve ULUDAĞ Tur Programı

SÖMESTRE EĞLENCE ZAMANI

 İSTANBUL VE ULUDAĞ 

HILTON GARDEN INN HOTEL KALİTESİYLE KONAKLAMA AYRICALIĞI
( Sabah ve Akşam Yemekleri Dahil )
KAPALI YÜZME HAVUZU + FİTNESS

İstanbul’un En Yeni Müzesi olan MUSEUM OF ILLUSİONS (İllüzyon Müzesi) ve
 Dünyaca Ünlü MADAME TUSSAUDS MÜZESİ Bu Harika Turumuzun Bir Parçası…

1 TUR: 23-26 Ocak 2020     2 TUR: 29 Ocak-1 Şubat 2020     (3 Gün-3 Gece)

Topkapı Sarayı, Sultan Ahmet Camii, Hipodrum, Dikilitaş, Alman Çeşmesi, Ayasofya, 
Boğaz  Turu, Dolmabahçe Sarayı, Taksim, İstiklal Caddesi, Çiçek Pasajı, Beyoğlu, İllüzyon Müzesi, 
Madame Tussauds Müzesi, Forum İstanbul, Sealife Akvaryum, Legoland, Uludağ   

 

Kalkış Yerleri: Akşam 21:20 ÜÇKUYULAR (Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü), 21:30 HATAY İnönü Caddesi (Susuzdede Parkı-Hatay İstikametindeki Durak), 21:40 ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü), 21:55 ALSANCAK (Lozan Fuar Kapısı Önü), 22:10 KARŞIYAKA (Anıt, Yunuslar), 22:15 BOSTANLI (Bostanlı İskele-İskelenin Karşısı), 22:20 MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm Karşısı), 22:40 BORNOVA (Ege Üniversite Hastanesi Önü)
PROGRAM
1 Gün:

AKŞAM:

Akşam 22:30 ÜÇKUYULAR (Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü),  22:35 HATAY İnönü Caddesi (Susuzdede Parkı-Hatay İstikametindeki Durak),  22:45 ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü),  23:00 ALSANCAK (Lozan Fuar Kapısı Önü),  23:20 KARŞIYAKA (Anıt),  23:25 KARŞIYAKA (Yunuslar),  23:30 BOSTANLI (Bostanlı İskele-İskelenin Karşısı),  23:40 MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm Karşısı),  23:59 BORNOVA (Ege Üniversite Hastanesi Önü)’ nden siz değerli konuklarımızı alarak MANİSA, SARUHANLI, AKHİSAR, BALIKESİRSUSURLUKGEMLİKYALOVA,  üzerinden, (arabalı vapur ile) sabah saatlerinde İSTANBUL' a ulaşıyoruz.

SABAH :

Sabah kahvaltımızı, uygun bir yerde (ekstra) yaptıktan sonra, Tarihi Yarımada - SULTANAHMET bölgesine doğru yola çıkıyoruz. Güzergâhımız, Marmara Denizi ve Anadolu Yakasını takiben, BOĞAZ KÖPRÜSÜ üzerinden geçerek, Boğaz ve Haliç manzaraları görüş açısına sahiptir. Bu sayede GALATA KULESİ, GALATA KÖPRÜSÜ, SÜLEYMANİYE CAMİİ panoramik olarak görülebiliniyor. (Bundan sonra bütün müzeler yürüyüş mesafesinde olduğu için araca sadece dönüşte binilecektir ve uygun yürüyüş ayakkabıları, bulundurmanızı öneriyoruz. Müze kartlarının İstanbul’ a gelmeden çıkarılması tavsiye edilmektedir.) İlk olarak, Osmanlı İmparatorluğunun yönetim merkezi, Hanedanın  konutu ve Kutsal Emanetlerin sergilendiği  TOPKAPI SARAYI’ na gidiyoruz. Sarayı gezerek, yazlık avlusunda Marmara denizi, Boğaz ve Haliç’ e aynı anda sahip manzarasında, fotoğraflar çektiriyoruz.Buradan, SULTANAHMET MEYDANI’na geçiyoruz. SULTAN AHMET CAMİİ, HİPODROM, DİKİLİTAŞ, ALMAN ÇEŞMESİ gibi eserleri görme şansına sahip olacağız. Turumuzun devamında, insanlık tarihi boyunca yapılmış olan hem mimari, hem mühendislik anlamında tek kelime ile şaheser sayılabilecek AYASOFYA’ yı ziyaret ediyoruz. Ardından, hem yerli hem yabancı misafirlerin en çok etkilendiği YEREBATAN SARNICI’nı gezerek, otobüsümüz ile İSTANBUL’ da yapılacak en güzel aktivitelerden olan BOĞAZ TURU’na katılmak üzere EMİNÖNÜ’ ne hareket ediyoruz. Eminönü’nde bizi bekleyen özel teknemizle birçok güzel kıyı semtlerini, tarihi binaları, yalıları görüyoruz. Süleymaniye Cami, Galata Kulesi, Çırağan Sarayı, Rumeli Hisarı, bu güzel boğaz turumuz süresince kıyı boyunca gözlerimizi süsleyecek tarihi yapılardan sadece bazıları… Ardından İSTANBUL’ u doyasıya hissettiğimiz günün ardından, konaklama yapacağımız İstanbul’ un en şık ve nezih otellerinden biri olan HILTON GARDEN INN HOTEL’ imize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Dileyen konuklarımız yemekten sonra, otelimizin hemen  bitişiğinde, yürüyüş mesafesinde CAN PARK AVM’yemetro ile ulaşabileceğiniz hareketli gece yaşantısıyla bilinen KADIKÖY’e veya İstanbul’un ışıklandırılmış muhteşem görüntüsüne şahit olacağınız ÜSKÜDAR’a gidebilirler.



2 Gün:

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltıdan sonra, BEŞİKTAŞ’ta bulunan İSTANBUL’ un en görkemli yapılarından DOLMABAHÇE SARAYI’ nı ziyarete gidiyoruz. Sultan Abdülmecid tarafından 19. y.y. da batılı saray mimarisi tarzında inşa ettirerek, sarayın yönetim ile yaşam merkezini taşıdığı ve Atatürk’ümüzün hayata gözlerini yumduğu yer olan DOLMABAHÇE SARAYI’nı geziyoruz. Boğaz’a nazır konumu, heykellerle süslü bahçeleri ve zengin iç dekorasyonuyla göz kamaştıran saray hakkında rehberimizin bilgilendirmelerini dinledikten sonra, otobüsümüze binerek TAKSİM’e geçiyoruz. Eğlence keyif dolu bir gün sizleri bekliyor… Konuklarımız ile TAKSİM Meydanı’ ndan, İSTİKLAL CADDESİ’ ne doğru yürüyüşler yapmak üzere BEYOĞLU’ na gidiyoruz. Burada misafirlerimiz ÇİÇEK PASAJI’ nı görebilir, St Antonio Kilisesi’ nin ihtişamlı görünüşüne şahit olabilir, İstiklal Caddesinin 24 saat cıvıl cıvıl olan ortamında hoş vakitler geçirebilirler. Burada, henüz açılalı birkaç ay olan 7 den 70 e herkese hitap eden yeni müzemiz ve uluslararası bir zincirin parçası olan MUSEUM OF ILLUSIONS-İLLUZYON MÜZESİ’ne gidiyoruz. Hiçbir şeyin göründüğü gibi olamayacağını, duyularınızın sizi nasılda şaşırttığını, eğlenceli, büyüleyici görsel şaşırtmacalarla dolu çok renkli bir illuzyon dünyasının kapılarını aralıyoruz. İstanbul’ un en eski yapılarından yaşı nerede ise 200 lere dayanan, meşhur Narmanlı Han’da açılan bu müze, barındığı bina ile de farklı bir konuma sahip. Misafirlerimiz müzenin yanı sıra Osmanlı döneminde Rus elçiliği, ardından Bedri Rahmi Eyüpoğlu, Ahmet Hamdi Tanpınar ın yaşadıkları yer olan bu güzide yapıyıda yakından görme fırsatına erişecekler. İsteyen konuklarımız, aynı bölgede bulunan dünyanın en meşhur müzelerinden MADAME TUSSAUDS’ u ziyaret edebilirler. Balmumundan dünyanın ve ülkemizin ünlü kişilerinin benzerlerinin sergilendiği müze’de bol bol fotoğraf çekilebilirsiniz. Sonrasında, SEALİFE AKVARYUM’ u gezmeye gidiyoruz. Köpekbalıklarına ve vatozlara hiç bu kadar yakın olmadığınızı ve onların inanılmaz dünyasını görebileceğiniz bu harikulade akvaryum, düzinelerce daha farklı deniz canlısına da  ev sahipliği yapıyor… FORUM İSTANBUL AVM içinde olan SEALİFE AKVARYUM’dan başka LEGOLAND’ın dünyası da bizi burada bekliyor olacak. Hepimizin çocukluğunda ayrı bir yeri olan LEGOLAR ile bu eğlence merkezinde keyifli dakikalar geçireceğiz. Zevkli ve yoğun geçen bu harika günün ardından, HILTON GARDEN INN HOTEL’ imize geri dönüyoruz.  Bu güzel otelimizin de keyfini sürerek, akşam yemeğimizi alıyoruz. Konaklama otelimizde…



3 Gün:

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltımızın ardından, bavullarımızı aracımıza koyup, kısa bir yolculuktan sonra, BURSA’ ya ulaşıyoruz. Türkiye’de en çok tercih edilen, kayak merkezlerinden biri olan, ULUDAĞ’ a çıkıyoruz. Uludağ’ da arzu eden konuklarımız kayak ve snowboard yapabilir, Diğer konuklarımız kar manzarasını seyrederek kafelerde sıcak sahleplerini içebilirler. Burada geçireceğimiz neşeli saatlerden sonra, uygun molalarla SUSURLUK-BALIKESİR üzerinden, akşam saatlerinde İZMİR’ e dönüş yapıyoruz. Bir başka ACADEMİC TOUR organizasyonunda görüşmek dileği ile siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • ÜÇKUYULAR (Kavşaktaki Pamukkale Yazıhanesi Önü) (21:20)
  • SUSUZDEDE PARKI (Durak Önü) (21:30)
  • ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü) (21:40)
  • ALSANCAK ( Lozan-Fuar Kapısı Önü) (21:55)
  • KARŞIYAKA (Anıt) (22:10)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (22:11)
  • BOSTANLI İSKELE ( Mavişehir İstikameti) (22:15)
  • MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm. Karşısı) (22:20)
  • BORNOVA (Ege Ünv.Hastanesi Önü) (22:40)
Notlar

» Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.
» Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda her türlü değişiklik yapma hakkına sahiptir.
» Otellerde aynı standartlarda olmak koşulu ile değişiklik yapılabilir.
»  Tüm Otellerde, oda durumlarında 3. yatak ilave yataktan oluşmakta olup, kırma veya standart yatak verilebilir. Oda dağılımları uygunluk durumlarına göre otel tarafından yapılır .Misafirimiz turu satın alırken,  bu şartı kabul etmiş sayılır.
» Otel doluluk durumuna göre, akşam yemeğini Set Menü veya Açık Büfe verebilir.
» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.
» Turlarda müze ve ören yeri girişleri için MÜZEKART alarak giriş ücretleri masraflarınızı en aza indirebilirsiniz.
» Turların kalkış tarihinden en az 48 saat evvel, tur kalkış saati, rehber telefonu, tekrar teyid edilir.
» Tur programı ACADEMİC TOUR. Kayıt formu maddeleri bir bütündür.
» Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOUR’ da saklıdır.
   Turun iptali durumunda ACADEMİC TOUR iptali bizzat bildirmek zorundadır. 
»1618 sayılı yasa gereği tüm katılımcılarımız sigortalıdır. Sigorta seyahat süresindeki ani (akut) rahatsızlanmaları, kazaları ve 1. derecede yakın kaybı nedeni ile geri dönüşü kapsar. Daha önce mevcut olan kronik rahatsızlıklar sigorta kapsamına girmez. 
» İptal-İade ve değişiklik şartları; Academic Tour Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Sigortada belirtilen doktor ve hastane  raporu ile belgelenebilen hastalıklar  ve 1.derece yakın kaybı gibi sigorta poliçesinde belirtilen nedenlerin dışında, herhangi bir nedenle yapılan iptallerde veya tura gelinmediğinde iptal ve ücret iadesi  mümkün değildir.

ERKEN REZERVASYON BİLGİLENDİRMESİ:
Tüm Kültür turları ürünlerimizde KADEMELİ  fiyat sistemi uygulanmaktadır. Yayınlanan fiyatlar her tarihte sınırlı kontenjan için geçerli olup, rezervasyon sayısı yükseldikçe (Turun doluluk oranı arttıkça) fiyatlar da kademeli olarak yükselmektedir. Ön ödeme almadan fiyat sabitlemesi yapılamamaktadır. Turunuzu erken alın, avantaj kazanın!

 


İptal Şartları
https://www.academic-tour.com/somestre-otobusle-istanbul-ve-uludag-turu
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 20.04.2024 16:35 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.