BATI KARADENİZ TURLARI (Abant ve Safranbolu Konaklamalı) Tur Programı

 ABANT VE SAFRANBOLU KONAKLAMALI 

 BATI KARADENİZ TURLARI 

ABANT’TA GÖL KENARINDA KONAKLAMA AYRICALIĞI BU PROGRAMDA

1 Gece ABANT GÖLÜ KENARI’ nda, 5* BÜYÜK ABANT OTELİ Y.P.

1 Gece SAFRANBOLU' da, ZALİFRE OTEL Y.P.

 Gölcük Gölü, Bolu, Yedigöller, Abant Gölü, Devrek, Bartın, Amasra,  Safranbolu, 
Yenice Ormanları, Zonguldak, Kdz. Ereğli, Akçakoca, Maşukiye, Ormanya Doğal Yaşam Parkı, Hobbit Evleri

   
10 TUR: 11-14 Kasım  11 TUR: 2-5 Aralık 

(3 Gün-3 Gece)

    ERKEN REZERVASYON KAMPANYASINI KAÇIRMAYIN !!!   

YEDİGÖLLER-ABANT- GÖLCÜK-ORMANYA-MAŞUKİYE-GÖLYAZI Tur seçeneğimiz için lütfen yazıya tıklayınız

Kalkış Yerleri: Akşam saat 20:30 ÜÇKUYULAR (Fahrettin Altay- Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü), 20:35 HATAY İnönü Caddesi (Susuzdede Parkı-Hatay İstikametindeki Durak), 20:45 ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü), 21:00 ALSANCAK (Lozan Fuar Kapısı Önü), 21:15 BAYRAKLI ÜST GEÇİT (Otobüs Durağı) 21:20 KARŞIYAKA (Anıt-Yunuslar), 21:25 KARŞIYAKA Bostanlı İskele (İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü) 21:30 KARŞIYAKA-MAVİBAHÇE AVM Karşısı, 21:50 BORNOVA (Ege Üniversitesi Hastane Önü) 21:55 BORNOVA (Osm
PROGRAM
1 Gün:

Akşam saat 20:30 ÜÇKUYULAR (Fahrettin Altay- Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü), 20:35 HATAY İnönü Caddesi (Susuzdede Parkı-Hatay İstikametindeki Durak),  20:45 ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü),  21:00 ALSANCAK (Lozan Fuar Kapısı Önü),  21:15  BAYRAKLI ÜST GEÇİT (Otobüs Durağı)   21:20 KARŞIYAKA (Anıt-Yunuslar), 21:25 KARŞIYAKA Bostanlı İskele (İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü) 21:30 KARŞIYAKA-MAVİBAHÇE AVM Karşısı,  21:50 BORNOVA (Ege Üniversitesi Hastane Önü) 21:55 BORNOVA (Osman Kibar Meydanı Kampus Önü’nden) siz değerli konuklarımızı alarak seyahatimize başlıyoruz. MANİSA-AKHİSAR-BALIKESİR-BURSA-İZMİT-DÜZCE üzerinden BOLU’ ya varıyoruz.

SABAH:

Sabah uygun bir yerde kahvaltımızı yaptıktan sonra, GÖLCÜK GÖLÜ’ne hareket ediyoruz. İnternette ve sosyal medyada gördüğümüz o meşhur evin bulunduğu yer olan doğa cenneti Bolu Gölcük Gölü’nde, eşsiz göl ve doğa manzaralarını izleyebileceğimiz seyir teraslarında fotoğraflar çekip, yürüyüş parkurlarında gezintiler yapıyoruz. Yemyeşil ağaçlar ve ağaçların göle verdiği renk ile seyre doyum olmayan güzellikler içerisinde geçireceğimiz keyifli zaman sonrasında, BOLU’da bizi bekleyen minibüslerle, güzel manzaralar eşliğinde YEDİGÖLLER Milli Parkı’na giriş yapıyoruz. YEDİGÖLLER’de, SAZLIGÖL, İNCEGÖL, KÜÇÜKGÖL, DERİNGÖL, BÜYÜKGÖL, KURUGÖL ve SERİNGÖL’ü görerek, gökkuşağı renklerini andıran rengârenk ağaçlarla kaplı bu ortamda keyifli saatler geçiriyoruz. Sonbaharda kızılın, ilkbaharda ise yeşilin binbir tonuna bürünerek sunduğu muhteşem  manzarasında doğa ile baş başa yürüyüşler yapıyoruz. Rehberimizin belirlediği saatte buluşuyor ve YEDİGÖLLER Milli Parkından ayrılarak, ABANT GÖLÜ’ne ulaşıyoruz. Her mevsimde ayrı güzelliğe sahip olan ABANT GÖLÜ kenarında yürüyüşler yaparak, muhteşem güzel manzaraları fotoğraf karelerimize ve anılarımıza ekliyoruz. Bu doğa harikası ortamda ve göl kenarında 5* BÜYÜK ABANT OTELİ’ ne yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. www.buyukabantoteli.com



2 Gün:

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısından sonra, otelimizden ayrılıyor ve  DEVREK güzergahına ilerliyoruz. DEVREK’e ulaştığımızda,  BASTONCULAR ÇARŞISI’nda, alışveriş için mola veriyoruz. Turumuzun devamında,  BARTIN üzerinden  AMASRA’ya ulaşıyoruz. Karadeniz’in en güzel sayfiye kasabalarından biri olan, AMASRA’da, ANADOLU’da ki maif kaya üzerine yapılmış tek örnek olan, ROMA YOL ANITI (Kuşkaya Anıtı’nı) görüyor ve BAKACAK TEPESİ’nde Amasra manzarasını fotoğraflıyoruz. CENEVİZ KALESİ ve ÇEKİCİLER ÇARŞISI gezilerimizi de gerçekleştirerek, Amasra’nın meşhur balık ve salatasından tatma şansına sahip oluyoruz. Buradan, müze kent SAFRANBOLU’ya geçiyoruz. Önce HIDIRLIK TEPESİ’nde muhteşem Safranbolu manzarasını fotoğraflayarak, rehberimizden Safranbolu hakkında bilgi alıyoruz. Özgün mimarisindeki evleri, tarihi değerleri, kent kültürü, yaşam tarzı, gelenek ve görenekleri, yöresel lezzetleri ve  doğal güzellikleri ile etkileneceğiniz SAFRANBOLU’ da CİNCİ HANI, KÖPRÜLÜ CAMİİ, İZZET PAŞA CAMİİ, AKÇASU KANYONU gezilerimizi yapıp,  ARASTA’da kahve molası veriyoruz. Serbest zaman esnasında, bol bol fotoğraf çekimi ve lokum alışverişi yapabilirsiniz. UNESCO tarafından Dünya Miras Listesi'nde yerini alan Safranbolu’da,  en iyi restore edilen tarihi konak ödüllü ZALİFRE OTEL’imize yerleşiyoruz. Modern mimari ve otantik Safranbolu evleri dokusunu hissedeceğiniz  bu otelimizde akşam yemeğimizi alıyor ve konaklamamızı yapıyoruz.



3 Gün:

Sabah erken saatlerde otelimizde kahvaltımızı aldıktan sonra, YENİCE ORMANLARI’nın dünyada ender bölgelerde görülebilecek bir çoğu anıtsal boy ve kalınlığa ulaşmış, adeta bir ağaç müzesini andıran rengarenk ağaç türlerini keyifle seyrederek, ZONGULDAK üzerinden Kdz. EREĞLİ’sine hareket ediyoruz. EREĞLİ’de  tarihi çınar ağaçlarının altında vereceğimiz molanın ardından, AKÇAKOCA’ya doğru ilerliyoruz. Mavi bayraklı plajları, kıyıdan dağlara kadar uzanan yemyeşil bitki örtüsüne sahip olan bu yöremizde, Çınar Caddesini, farklı mimari tarzdaki AKÇAKOCA CAMİİSİ’ni ve KONURALP BEY HEYKELİ’ni görerek, fotoğraf molası veriyoruz. Daha sonra, KARTEPE’nin eteklerinde bulunan, tertemiz ve bol oksijenli havası, büyülü ormanı ile bir doğa harikası olan MAŞUKİYE’ye ulaşıyoruz. Maşukiye’nin ismi aşık anlamına gelen maşuktan geliyor. Gerçekten de etraftaki doğal güzellikler “buraya gelen aşık olur” denilen ve herkesin dudaklarından bir daha geleceğim dedirten Maşukiye’de, rehberimiz eşliğinde kısa yürüyüşler yapıyoruz. Yemyeşil ağaçların altında, suların şırıltısı ve kuşların cıvıltısı arasında, doğanın muhteşem görüntüsünü gözlemliyoruz. Burası Karadeniz’in tüm yeşilliğini içinde barındıran ve de Türkiye’nin en geniş ağaç ve bitki çeşitlerine ev sahipliği yapan ender beldelerden biridir. Sonrasında eski adıyla Uzuntarla Tabiat Parkı yeni adıyla ORMANYA DOĞAL YAŞAM PARKI’na  doğru hareket ediyoruz. Doğal çevresiyle 4 bin dönümlük alandan oluşan Ormanya Doğal Yaşam Parkı Dünya`nın üçüncü, Avrupa`nın en büyük doğal yaşam parkıdır. Bu parkta ``Yüzüklerin Efendisi`` ve ``Hobbitler`` filmiyle ünlenen Hobbit Evlerinin bulunduğu alanı geziyor ve güzel görüntüleri fotoğraflayarak,Parka veda ediyoruz.Uygun molalarla İZMİT, GÖLCÜK, SUSURLUK, BALIKESİR, AKHİSAR, MANİSA üzerinden geri dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Gece saatlerinde İZMİR’e ulaşıyoruz. Bir başka ACADEMİC TOUR seyahatinde buluşmak dileği ile siz değerli konuklarımızla vedalaşıyoruz.

Not:

*İçişleri Bakanlığı tarafından belirlenecek yasaklara göre, programımızda değişiklik yapılabilir.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • ÜÇKUYULAR (Kavşaktaki Pamukkale Yazıhanesi Önü) (20:30)
  • SUSUZDEDE PARKI (Durak Önü) (20:35)
  • ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü) (20:45)
  • LOZAN (Atatürk Lisesi Karşısı) (21:00)
  • BAYRAKLI (Altınyol-Üst Geçit) (21:15)
  • KARŞIYAKA (Anıt) (21:20)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (21:20)
  • BOSTANLI İSKELE ( Mavişehir İstikameti) (21:25)
  • MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm. Karşısı) (21:30)
  • BORNOVA (Ege Ünv.Hastanesi Önü) (21:50)
  • BORNOVA (Osman Kibar Meydanı-Kampüs Girişi) (22:00)
Notlar

»Araçta,tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir.Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.
» Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda  ve otellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.
» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.
»Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOUR’ da saklıdır. Turun    iptali durumunda ACADEMİC TOUR iptali bizzat bildirmek zorundadır. 
»Koltuk numaraları rezervasyon önceliğine göre verilir. Turu erken satın alan konuklarımız ön koltuklarda oturmayı hak ederler. 
»Trafik Kanunu gereğince araçta bulunulan tüm seyahat sürecinde emniyet kemeri takılması zorunlu olup, aksi haldeki durumlarda Academic Tour sorumluluğu yoktur.
»Dönüşte yolcu bindiği durakta, tersten dağıtım yapılarak bırakılır.
»3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçük olabilir. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak+1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar, Açma-kapama ve coachbed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. 
»Pandemi,  mücbir sebepler(hava, yol, ziyaret yerlerindeki yoğunluk vb.) veya misafirlerimizin rehberin verdiği zamanlamalara uymamaları gibi nedenlerden tur programımızda yazdığı halde gezilemeyen yerlerden  Academic Tour sorumlu tutulamaz. Rehber programda hertürlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.
»İptal-İade ve değişiklik şartları; Academic Tour Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Turlarda iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Seyahat sigortası, acil ve akut rahatsızlıklar için geçerlidir. Daha önce mevcut olan ve kronik rahatsızlıklar, salgın hastalıklar sigorta kapsamına girmez. Misafirlerimiz turu satın aldıkları tarihten, tur bitimine kadar yaşadıkları bu belirtilen olumsuzluklar, ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir. Tur İptallerinde; yerinize yolcu bulunması durumunda ücretler kesintisiz iade edilebilinir

Yayınlanma Tarihi: Program  15.11.2021 tarihinde güncellenmiş olup, bu tarihten önceki sirküleri geçersiz kılar.

 

ERKEN REZERVASYON BİLGİLENDİRMESİ:
Tüm Kültür turları ürünlerimizde KADEMELİ  fiyat sistemi uygulanmaktadır. Yayınlanan fiyatlar her tarihte sınırlı kontenjan için geçerli olup, rezervasyon sayısı yükseldikçe (Turun doluluk oranı arttıkça) fiyatlar da kademeli olarak yükselmektedir. Ön ödeme almadan fiyat sabitlemesi yapılamamaktadır. Turunuzu erken alın, avantaj kazanın!


İptal Şartları
https://www.academic-tour.com/abant-safranbolu-konaklamali-bati-karadeniz
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 24.04.2024 16:45 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.