FETHİYE-KAŞ-KEKOVA TURU Tur Programı

 FETHİYE-KAŞ-KEKOVA TURU 

MENDOS GARDEN EXCLUSIVE HOTEL'de KONAKLAMA
(Fethiye-Çalış Plajına Çok Yakın Mesafede)

Harika bir yaz tatili sizleri bekliyor...

GÖKOVA – DALYAN – İZTUZU PLAJI –ÇALIŞ – SAKLIKENT –ÜÇAĞIZ –KEKOVA TEKNE TURU –KAŞ
ÖLÜDENİZ - BELCEKIZ PLAJI – KÖYCEĞİZ  

13-15 Ekim /20-22 Ekim / 27-29 Ekim  (3 Gün-2 Gece) 

     ERKEN REZERVASYON KAMPANYASINI KAÇIRMAYIN !!!   

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün:

Sabah saat 06:10 Mavişehir Mavibahçe Avm önü 06:15 KARŞIYAKA Bostanlı İskele Önü,  06:20 KARŞIYAKA Yunuslar, 06:25 KARŞIYAKA Anıt, 06:40 BORNOVA (E.Ü.H. Önü) 06:55  ALSANCAK  Lozan Atatürk Lisesi  07.10’de ÜÇYOL (Pizza Pizza Önü), 07.20 HATAY (İnönü Cad. Susuzdede Parkı Durağı), 07:25 ÜÇKUYULAR (Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü)’nden siz değerli konuklarımızı alarak turumuza başlıyoruz. Uygun bir yerde sabah kahvaltımızı alıp, (extra) AYDIN, ÇİNE, MUĞLA üzerinden keyifli bir yolculuk sonrası, GÖKOVA’ya ulaşıyoruz. GÖKOVA KÖRFEZİ’nin büyüleyen manzarasını seyredip, ülkemizde gizli kalmış ve doğallığını koruyabilmiş ender yerlerden biri olan DALYAN’a doğru ilerliyoruz. Dalyan’a geldiğimizde önce öğle yemeğimizi alıyor, sonrasında da  DALYAN TEKNE TURU’na (ekstra) çıkıyoruz. Sazlıkların arasından bol bol fotograf çekimi yapacağımız TEKNE TURU’nda,  Caunos Kral Mezarlarını, dünyaca ünlü Caretta - Caretta Kaplumbağalarının üreme yeri olan Mavi Bayrak Ödüllü İztuzu Plajını gezerek arzu edenlerle yüzme molaları veriyoruz. Buradan, Fethiye Çalış’ta bulunan MENDOS GARDEN EXCLUSIVE otelimize geçiyoruz. Odalarımıza yerleştikten sonra, isteyen konuklarımız  havuza veya otele çok yakın mesafede bulunan Çalış Plajından denize girme şansına sahip olacaklar. Akşam yemeği  sonrasında, isteyen konuklarımız Çalış Sahilinde yürüyüşler yapabilir, eğlence mekanlarında gönüllerince eğlenebilirler. konaklama otelimizde.



2 Gün:

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından, KAŞ’a hareket ediyoruz. Yol güzergahımızda KALKAN’ı seyrederek, KAPUTAŞ PLAJI’nın muhteşem manzarasını  görebileceğimiz bir noktada fotoğraf molası veriyoruz.  Akdeniz’in en farklı coğrafyasına sahip antik kentleri ve dünyaca ünlü dalış noktaları ile doğa cenneti KAŞ’a ulaştığımızda, sokaklarında, çarşısında, sahilinde gezintiler yapıyor ve serbest zaman alıyoruz.  Fotoğraflarımıza harika kareleri ekledikten sonra, denizin yüzlerce koyla çevrildiği yeryüzü cenneti KEKOVA’da, Tekne Turu'na çıkmak üzere yolumuza devam ediyoruz.  ÜÇAĞIZ’a ulaştığımızda, bizi bekleyen teknelere biniyor ve kristal kadar berrak sularda, Batık Şehri görüyoruz. Öğle yemeğimizi Tekne’de alarak, yüzme molaları veriyoruz. Geçireceğimiz keyifli saatlerin ardından, SAKLIKENT’e hareket ediyoruz. Burada esrarengiz kanyonların ve deli çağlayanın seyrine doyum olmayacak… Kanyon içinde suyun serinliğinde yürüyüşlerimizi tamamlayıp, tekrar FETHİYE-Çalış’ta bulunan otelimize geri dönüyoruz. Akşam yemeği sonrasında, arzu eden konuklarımız Fethiye veya Çalış’ ta eğlence mekânlarında gönüllerince eğlenebilirler.



3 Gün:

Otelde alacağımız kahvaltının ardından, dünyaca ünlü ÖLÜDENİZ’e geçiyoruz. Uzun kumsalı, turkuaz renginde denizi, stresten arındıran havasıyla, Ölüdeniz’in en gözde tatil merkezi olan BELCEKIZ plajında yüzme molası veriyoruz. Burada vereceğimiz serbest zaman sonrasında her mevsimi ayrı güzel olan KÖYCEĞİZ’e uğruyoruz.  Bu şirin beldenin sahilinde yürüyüşler yapabilir, kafelerinde çay kahve içebilirsiniz. Unutulmaz anılarımızla geri dönüşe geçiyor ve uygun molalarla, akşam geç saatlerde İZMİR’e varıyoruz. Bir başka ACADEMİC TOUR seyahatinde buluşmak üzere siz değerli konuklarımızla vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm. Önü) (06:10)
  • KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) (06:15)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (06:20)
  • KARŞIYAKA (Anıt) (06:25)
  • BORNOVA (Osman Kibar Meydanı-Kampüs Girişi) (06:35)
  • BORNOVA (Ege Ünv.Hastanesi Önü) (06:40)
  • ALSANCAK (Lozan-Atatürk Lisesi Önü) (06:55)
  • ÜÇYOL (Terra Pizza Önü) (07:10)
  • SUSUZDEDE PARKI (Durak Önü) (07:20)
  • ÜÇKUYULAR(Pamukkale Yazh. Önü-F.Altay) (07:25)
Notlar

» Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.

» Academic Tour  ve Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda  ve oteller’de değişiklik yapma hakkına sahiptir.

» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.

» Turlarımız talepler doğrultusunda, sosyal mesafe uygulanarak 27 veya 46 kişilik araçlarla gerçekleştirilir. Yolcu turu satın alırken, bu şart kabul edilmiş sayılır.

» Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOUR’da saklıdır.

»Trafik Kanunu gereğince araçta bulunulan tüm seyahat sürecinde emniyet kemeri takılması zorunlu olup, aksi haldeki durumlarda Academic Tour sorumluluğu yoktur.

»Otel’de akşam yemekleri Set Menü verilebilir.

»Dönüşte yolcu bindiği durakta, tersten dağıtım yapılarak bırakılır.

»Otel’de  sabah ve akşam yemekleri set menü verilebilir.

»Mücbir sebeplerden (hava, yol, ziyaret yerlerindeki yoğunluk vb.) ve ya misafirlerimizin rehberimizin verdiği zamanlamalara uymamaları sebebiyle tur programımızda yazdığı halde gezilemeyen yerlerden Academic Tour sorumlu değildir. Rehber programda her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

»İptal-İade ve değişiklik şartları; Academic Tour Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Turlarda iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Seyahat sigortası, acil ve akut rahatsızlıklar için geçerlidir. Daha önce mevcut olan ve kronik rahatsızlıklar, salgın hastalıklar sigorta kapsamına girmez. Misafirlerimiz turu satın aldıkları tarihten, tur bitimine kadar yaşadıkları bu belirtilen olumsuzluklar, ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir. Tur İptallerinde; yerinize yolcu bulunması durumunda ücretler kesintisiz iade edilebilinir.


İptal Şartları
https://www.academic-tour.com/fethiye-calis-konaklamali
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 28.03.2024 13:23 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.