BATI KARADENİZ TURU (Abant Konaklamalı) Tur Programı

 BATI KARADENİZ TURU (Abant Konaklamalı) 

ABANT GÖLÜ- YEDİGÖLLER-ORMANYA-MAŞUKİYE

ABANT’TA GÖL KENARINDA KONAKLAMA AYRICALIĞI BU PROGRAMDA

Abant Gölü Kenarı’nda  5* BÜYÜK ABANT OTELİ Kalitesi ile Konaklama

 (2 Gün-2 Gece)

Harika bir hafta sonu tatili sizleri bekliyor...

    1 TUR: 14-16 Ağustos     2 TUR: 21-23 Ağustos    3 TUR: 28-30 Ağustos  

Kalkış Yerleri: Akşam saat 21:30 ÜÇKUYULAR (Fahrettin Altay- Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü), 21:35 HATAY İnönü Caddesi (Susuzdede Parkı-Hatay İstikametindeki Durak), 21:45 ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü), 22:00 ALSANCAK (Lozan Fuar Kapısı Önü), 22:10 BAYRAKLI ÜST GEÇİT (Otobüs Durağı) 22:15 KARŞIYAKA (Anıt), 22:20 KARŞIYAKA (Yunuslar), 22:25 KARŞIYAKA Bostanlı İskele 22:30 KARŞIYAKA-MAVİBAHÇE AVM 22:45 BORNOVA (E.Ü. H. Önü)
PROGRAM
1 Gün:

AKŞAM

Akşam saat 21:30 ÜÇKUYULAR (Fahrettin Altay- Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü), 21:35 HATAY İnönü Caddesi (Susuzdede Parkı-Hatay İstikametindeki Durak),  21:45 ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü),  22:00 ALSANCAK (Lozan Fuar Kapısı Önü),  22:10  BAYRAKLI ÜST GEÇİT (Otobüs Durağı)   22:15 KARŞIYAKA (Anıt),  22:20 KARŞIYAKA (Yunuslar), 22:25 KARŞIYAKA Bostanlı İskele (İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü) 22:30 KARŞIYAKA-MAVİBAHÇE AVM Karşısı,   22:45 BORNOVA (Ege Üniversitesi Hastane Önü) 22:50 BORNOVA (Osman Kibar Meydanı Kampus Önü’nden) siz değerli konuklarımızı alarak seyahatimize başlıyoruz. AKHİSAR ,BALIKESİR, KOCAELİ,İZMİT, SAKARYA güzergahını takip ederek, yolda alacağımız molaların ardından  sabah erken saatlerde BOLU’ ya varıyoruz. 

BOLU civarında alacağımız ekstra sabah kahvaltısının ardından, bizi bekleyen minibüslerle, güzel manzaralar eşliğinde YEDİGÖLLER Milli Parkı’na giriş yapıyoruz. YEDİGÖLLER’de, SAZLIGÖL, İNCEGÖL, KÜÇÜKGÖL, DERİNGÖL, BÜYÜKGÖL, KURUGÖL ve SERİNGÖL’ü görüyor ve gökkuşağı renklerini andıran rengârenk ağaçlarla kaplı bu ortamda, piknik yaparak, keyifli saatler geçiriyoruz. Sonbaharda kızılın, ilkbaharda ise yeşilin binbir tonuna bürünerek sunduğu muhteşem  manzarasında doğa ile baş başa yorucu olmayan yürüyüşler yapıyoruz. Rehberimizin belirlediği saatte buluşuyor ve YEDİGÖLLER Milli Parkından ayrılarak, ABANT GÖLÜ’ne ulaşıyoruz. Her mevsimde ayrı güzelliğe sahip olan ABANT GÖLÜ kenarında yürüyüşler yaparak, muhteşem güzel manzaraları fotoğraf karelerimize ve anılarımıza ekliyoruz. Bu doğa harikası ortamda ve göl kenarında 5* BÜYÜK ABANT OTELİ’ ne yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. www.buyukabantoteli.com



2 Gün:

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından, KARTEPE eteklerinde bulunan, tertemiz ve bol oksijenli havası, büyülü ormanı ile bir doğa harikası olan, MAŞUKİYE’ye geliyoruz. Maşukiye’nin ismi aşık anlamına gelen maşuktan geliyor. Gerçektende etraftaki doğal güzellikler “buraya gelen aşık olur” denilen ve herkesin dudaklarından bir daha geleceğim dedirten Maşukiye’de, KARTEPE eteklerinde, rehberimiz eşliğinde kısa doğa yürüyüşleri yapıyoruz. Yemyeşil ağaçların altında, suların şırıltısı ve kuşların cıvıltısı arasında, doğanın muhteşem görüntüsünü gözlemliyoruz. Burası Karadeniz’ in tüm yeşilliğini içinde barındıran ve de Türkiye’nin en geniş ağaç ve bitki çeşitlerine ev sahipliği yapan ender beldelerden biridir.Bu güzel ortamda, fotoğraf molaları veriyoruz. Ardından, eski adıyla Uzuntarla Tabiat Parkı yeni adıyla ORMANYA DOĞAL YAŞAM PARKI’na  doğru hareket ediyoruz. Ormanya Doğal Yaşam Parkı projesine 2014 yılında başlanmıştır ve projenin planlaması 10 yıldan fazla zaman sürmüştür. Doğal çevresiyle 4 bin dönümlük alandan oluşan Ormanya Doğal Yaşam Parkı Dünya’nın üçüncü, Avrupa’nın en büyük doğal yaşam parkıdır. İçerisinde bulunan canlıların doğal koşullarına en yakın ortamda yaşamaları için tüm ihtiyaçların yerine getirildiği Ormanya Doğal Yaşam Parkı’nda gelen ziyaretçiler için de tüm detaylar incelikle ve titizlikle planlanmıştır. Ormanya Doğal Yaşam Parkı, 53 farklı türden 467 hayvanı ve bitki türünü içerisinde barındırıyor. Ala geyikler, ceylanlar, karacalar gibi birçok canlı türü park içerisinde doğal yaşam alanlarında nesillerini sürdürüyor. Burada geçireceğimiz keyifli anları fotoğraflarımızla anılarımıza ekleyip, bu güzel Parka veda ediyor ve geri dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. SUSURLUK BALIKESİR-AKHİSAR-MANİSA üzerinden, akşam saatlerinde İZMİR’e ulaşıyoruz. Bir başka ACADEMİC TOUR organizasyonunda görüşmek dileği ile vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    » Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.
    » Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda  ve otellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.
    » Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.
    » Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOUR’ da saklıdır. Turun    iptali durumunda ACADEMİC TOUR iptali bizzat bildirmek zorundadır. 
    » Koltuk numaraları rezervasyon önceliğine göre verilir. Turu erken satın alan konuklarımız ön koltuklarda oturmayı hak ederler. 
    » Trafik Kanunu gereğince araçta bulunulan tüm seyahat sürecinde emniyet kemeri takılması zorunlu olup, aksi haldeki durumlarda Academic Tour sorumluluğu yoktur.
    » Dönüşte yolcu bindiği durakta, tersten dağıtım yapılarak bırakılır.
    » Otel akşam yemeklerini , yoğunluk durumuna göre Set Menü veya Açık Büfe verebilir.
    » İptal-İade ve değişiklik şartları; Academic Tour Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Turlarda iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Seyahat sigortası, acil ve akut rahatsızlıklar için geçerlidir. Daha önce mevcut olan ve kronik rahatsızlıklar sigorta kapsamına girmez. Misafirlerimiz turu satın aldıkları tarihten, tur bitimine kadar yaşadıkları bu belirtilen olumsuzluklar, ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir. Tur İptallerinde; yerinize yolcu bulunması durumunda ücretler kesintisiz iade edilebilinir

     


    İptal Şartları
    https://www.academic-tour.com/tur-974-bati-karadeniz-turu-abant-konaklamali.html
    İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
    Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
    0232 463 25 25


    Bu çıktı 29.03.2024 08:25 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.